Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
KMR azaz Közép Magyarország Régió Hír:
48 pályázat érkezett 16 járásra a 21-ből, 5 járásra nem érkezett pájázat.
Budakeszi járás, Észak-Buda, Észak-Pest, Dél-Pest, Dél-Buda-Csepel
Ezek magasabb támogatási intenzitás mellett 2017.04.07-ig pályázhatók.ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Hajdúhadház, Téglás, Bocskaikert település lakóinak levelet küldött az Euro Cable Magyarország Kft.
Nemsokára elkezdik építeni az optikai hálózatot, amin Gigabites internet csomagot is nyújtanak majd az ügyfeleknek, iptv és voip szolgáltatás mellett, elérhető áron.
Felszámolják a településen már jelenlévő vezetéknélküli hálózatot.ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Az Invitel úgy néz ki, indult az alábbi Közép Magyarország régiós járásokban:
Szigetszentmiklósi
Gödöllői
Nagykátai
Váci
Ráckevei
Pilisvörösvári
Vecsési
DunakesziHogy melyikben lesz nyertes, az más kérdés.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
2017 őszétől élvezheti a szupergyors internetet Budapest II. kerülete
ⓑⓣⓩ
-
frici69
tag
MVM NET SZIP hálózatfejlesztés [link]
[ Szerkesztve ]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
betyar1974
senior tag
Honnan lehetne megtudni, hogy 1 bizonyos körzetbe mikor lesz aktív az MVM NET. ? Írtam nekik, de csak 2018. 08. 31. választ kaptam, ennyi van az oldalukon is... Valami közelebbi érdekelne!
-
btz
addikt
válasz betyar1974 #160 üzenetére
Magánál az MVM netnél frissebb információval senki nem fog tudni szolgálni sajnos. Van egy ütemterv ezeknek a befejezési határideje tényleg 2018 a legtöbb esetben. A legtöbben ennek ellenére már idén átadható infrastruktúrával tud majd szolgálni.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
-
Gyula84
veterán
üdv
pl a vezetékes hálózat a nagy városok közt ugyan úgy vezetékkel van összehúzva? tehát ha elkezdik a kiépítést akkor látni fogom, hogy húzzák az rendszert pl amerre van a telefonos hálózat?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gyula84
veterán
nem rémlik viszont nyaranta nem vagyok itthon lehet akkor készült valami. Most pl az 1megabites netem 0.8al tölt olyan 90kb/s a 130helyett 2x írtam nekik egyszer lett telefonálva már azt mondták ez normális évek ota minden alkalommal visszarakták 1megabitre most meg benyögik ezt csak azért érdeklődöm
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
btz
addikt
Lehet, hogy ezen a településen réz törzskábelen jön a netkapcsolat, az optikai felhordó hálózat csak a szomszéd településig megy.
Ha megmondod, hogy melyik település ez, akkor meg tudom nézni, hogy van e ott optikai felhordó, mert nekem megvan a térképes rajz egy rakat járás optikai hálózatáról.ⓑⓣⓩ
-
Fücsök007
őstag
Üdv urak!
Friss hírek: Az Ibrányi járásban az elektronet júliusban kezdi meg a munkálatokat Balsán, (már megvan az engedély) majd őszzel Gávavencsellőn is. (Még kell hozzá engedély addigra.) Minden utcát le fognak fedni, tehát a PR-telecom HFC hálózatával lefedett utcákra is lefektetik az optikai rendszert!
A leendő csomagokról később lesz döntés, de tavaszra van ütemezve a helyi munkálatok befejezése. -
törölt tag
Szép napot.
Zelemér, és Bodaszőlő között (Böszörményi járás) a bicikliút, és az erdő széle között mintha kpe csövet fektetnének. Sacc vastagabb mint 40mm, és nem látszik rajta szinezőcsík. Lehet ennek már köze a helyi fejlesztéshez? -
Ringman
nagyúr
jó lenne, ha végre bp andrássy úton is lehetőség lenne (nem bérelt vonalra gondolok) 30 Mbit/sec-es sebességű internet bekötésére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Amita
csendes tag
És ilyen esetben mi van? Ha senki nem pályázik adott területre? (Amúgy vesszek meg ha értem, miért nem. Nem egy elmaradott, vagy üres térség, lenne elég érdeklődő... Na mindegy). Szóval előfordulhat olyan, hogy a nagy beharangozás után adott térség mégis kimarad?! Az országos fejlesztésből?
-
btz
addikt
válasz Fücsök007 #188 üzenetére
Az mindegy, hogy EU-s vagy sem, pénz pénz, a lényeg, hogy fejlesztés lesz belőle.
A helyezetre való tekintettel előfordulhat, hogy hozzáveszik, vagy megint új pályázat, újfeltételekkel. Jövőre kész kell lenniük akárhogy is. 2018. őszre jobb, ha kész vannak, mert hiába 2018.dec 31 a végső határidő, október végétől már nem nagyon lehet optikai szálat húzni, na meg Decemberben ünnepek, karácsony, évvége hangulat stb...ⓑⓣⓩ
-
Caligin
csendes tag
válasz Fücsök007 #183 üzenetére
Sajnos Tiszavasvári esetében is mikrohullám lett a megoldás. Amikor a térkép készült még nem jelölték önerős helynek, de 2017.07.01-től egy mikrohullámú kis szolgáltató már tud biztosítani SZIP kompatibilis csomagot a településen.
FIBER MAX 40 (40/10 Mbps) ~12k Ft (mikrohullám)
Viszont, hogy ebből mennyi a garantált minimum, arról nem találtam információt, sőt még az Általános Szerződési Feltételeket sem találom az oldalukon (lehet, hogy jól el van rejtve valahol).
Elvileg Szorgalmatoson is elérhető a szolgáltatásuk. Így a járásból Tiszadob, Tiszaeszlár és Tiszalök maradt ki az igényhelyek tekintetében. Tiszadadán nem jelöltek igényhelyet.
Tiszadadát és Tiszadobot meg optikai felhordó hálózattal is el kellene érni kötelezően, ha pályázatból valósítaná meg valaki. A járásban összesen 142 lefedetlen igényhely volt hivatalosan az első pályázat kiírásakor.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Köszönjük az informálást, akkor némi kivételtől eltekintve a járás letudva. Sajnos a mikró olyan amilyen és az ára sem a leg kedvezőbb. Ebben a tekintetben a mobilnet is versenytársa lehet, mert a mobiltornyok is nőnek gombamód, A Telenornál 6000ft-ért korlátlan net kapható. Talán ezt figyelembe veszi a mikrós cég is, mint konkurencia, és mérsékli majd az árait.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
draco31
veterán
Nálam ( Fehérgyarmati járás ) a nyertes cég nem nagyon csinált még semmit ha jól tudom. Most azt hallottam, hogy talán január környékén keverednek erre a fejlesztéssel. Viszont a régi céget ami itt szolgáltatott, felvásárolta a Naracom. A régi adott 3 megát 4000-ért mikrón, a nara meg 3500-ért 25 megát, vagy 4800-ért 50 megát ad ugyan úgy mikrón 1 éves hűséggel. A 25-ös meg is van akik azt kötöttek, a 50-es jelenleg még 35-40-et tud stabilan.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Fücsök007
őstag
Ezt én is néztem a héten, de a fiberwave csak mikrón szolgáltat, és nem fog optikázni sehol sem. A járásban Tiszalökön és Tiszavasváriban van kalásznetes HFC-s hálózat, és Tiszaeszláron van a település nagyobb részén PR-telecomos HFC rendszer. A maradék településeken viszont maximum ADLS2+ van. Amint lesz nyertes pályázó megírom ide.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
[Balatonfüred - Építési engedély PDF]
Hatósági döntés dátuma: 2017. július 28.Építtető: MVM Net Távközlési Szolgáltató Zrt.
CS/19002-19/2017. számú határozat építési engedélyrőlⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
[Szupergyors Internet Program, Bikal–Szalatnak/Köblény összekötő szakasz]
Közzétéve: 2017. július 28.
Kérelmező: Tarr Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Értesítés építési engedély megadásáról – CP/23060-6/2017. számú határozat
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Baj, GPON optikai elosztóhálózat (MT-oszlopsoron), 2. ütem, építéskiviteli terv]
Hatósági döntés dátuma: 2017. július 27.
Építtető: Magyar Telekom Nyrt. Bejelentő: KomTel Kft.
CS/19588-17/2017. számú határozat előzetes bejelentés nyilvántartásba vételéről
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
[Várgesztes, Építési engedély GPON optikai elosztóra]
Hatósági döntés dátuma: 2017. július 27.
Építtető: Magyar Telekom Nyrt.
CS/19588-17/2017. számú határozat építési engedélyrőlⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen