Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vir
csendes tag
Valami elindult a szamos netnél
Szelessav.net
Budapest
Test results
Ping
17
ms
Download
31.1
Mbps
Upload
3.1
Mbps
Szelessav.net
Budapest
Invitech
91.83.88.110 -
taki01
őstag
-
taki01
őstag
Megjött a Telekomtól a válasz:
Szia! Szíves elnézésedet kérjük a késedelmes válaszadásért! Most kaptuk meg a választ az illetékes kollégáinktól. Sajnos nem várható fejlesztés 2018 első negyedévében, valóban áprilistól érdemes érdeklődnöd. Bízunk benne, hogy minél hamarabb sikerül majd fejlesztenünk a környékeden. Folyamatosan gyarapítjuk az optikai hálózatunkat, hogy minél több ügyfelünk számára elérhető legyen. Nagyon fontos számunkra, hogy mindannyian elégedettek legyetek! ^Máté -
F34R
nagyúr
Nekem csak internet kellene, weboldal > dijkalkulator es ott egy ev huseggel olyan dragak a csomagok hogy ihajj... szerintem dragabb mint most a telekom. Meg van lehetosegem a mostani DOCSIS 3.0-t 80Mbit csomagra upgradelni... ez a legteteje amit kabelen nyujtani tudnak. (DIGI)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
----
[ Szerkesztve ]
-
trichie16
csendes tag
-
cl.aci
aktív tag
Szia, esetleg nem tudsz valamit Gelsesziget községről (Nagykanizsa járás)? Térkép szerint teljesen sárga és fehér az egész település ( a röhej az egészben az, hogy kb 2 éve lefektették az optikai kábelt a ház elött)
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
vén6805
csendes tag
-
Ic3man
tag
Sziasztok,
Skacok, invitel aszódi járási fejlesztésekről tud bárki valamit? Írtam nekik, de sajnos semmi válasz.
Én galgahévízi vagyok, fél füllel azt hallottam, hogy 2 ütemben lesz fejlesztés. Egyik április, másik szeptember végéig.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
btz
addikt
Részben önerős, részben hazai forrásból, nem EU.
Az önerős az a szolgáltató saját forrásából végzett fejlesztést jelenti.
További részletek itt olvashatók arról hogy a Közép-Magyarországi hazai forrásból melyik járás kerül fejlesztésre. Az önerős részekről a szolgáltatók tudnak felvilágosítást adni.ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
A Voda is belép a vezetékes piacra.
SZIP-es vonatkozása is van a történetnek, ugyanis a ceglédi és a ráckevei járásban is támogatási forrásból építkezik!ⓑⓣⓩ
-
draco31
veterán
válasz woodworm #379 üzenetére
Meg a vodánál vásárolt 4G-s telefonok sem tudják ezek szerint, az a 10-20db ami itt van a faluban.
Redmi Note 4-esem van, B20-as változat. Ha lesétálok a kertbe, akkor van is 4G, csatlakozik magától, de falun belül nagyon ritka. Az egyik szélén van még, máshol keresgetni kell külön, aztán szerencsével meg is tartja. Hangsúlyozom, nem csak az én telefonom van ezzel így. 1-2 éves simkártyák 1-2 éves telefonokkal.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Atomantiii
őstag
Arról van valami infó, hogy a tervezett átadási dátumokat fogják tartani vagy sem?
-
btz
addikt
Akkor épp egy nem túl szerencsés helyen laksz. Van még ilyen is. Ettől függetlenül az LTE lefedettség nagyon nagy és az 5G terjedése ettől független. A 4G nem előfeltétele annak, hogy egyszer majd 5G is elérhető lesz ott.
Ugyanígy a 3G 4G korszakban is sokan úgy voltak vele, hogy minek 4G mikor 3G sincs.ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
-
user12
őstag
Szvsz otthoni felhasználásra a vezetékes net előnyösebb (és valószínűleg az is marad) - nézzük csak meg a szolgáltatók aranyárban adott mobilnetjeit.
Egyébként meg nem is csodálkozok rajta, hogy a magenta trükközik az ígéreteivel, nem az első eset....Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
norby91
tag
Léteznek olcsóbb mobilnetek.. nézz körül itt.
pl... iqpro a legolcsóbb --> korlátlan 4G mobilnet havi 4300 ft bruttó. (idén meg olcsóbb lett)
csupán egy sim képes eszköz kell és megy a net.. nincs akadozás, szaggatás és gyorsabb jóval mint az átlag otthoni net, ahol nincs optika egyelőrenálam 15megás adsl a max, amit tudnak adni, azt váltottam.. ég és föld a különbség
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Ott van a Telenor Helo Data, az is toppon 6ezer körül van. A DSL-t simán veri az ország 80%-ában.
ⓑⓣⓩ
-
draco31
veterán
Megkérdeztem már a drága szamosnetet (Fehérgyarmati járás) hogy mi újság. Nem tudják mikor jönnek erre, de augusztus valameddig át lesz adva az egész hálózat.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
btz
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz Atomantiii #391 üzenetére
Itt (Hajdúszoboszló) is elkezdték szépen túrni a földet, meghitt, könnyes szemmel nézem minden nap a "hírközlési kábel" feliratú sárga szalagot, ahogy egyre közelebb és közelebb jön hozzám. Látom a fényt az alagút végén, érzem az optika szelét.
[ Szerkesztve ]
-
safi.sfr
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud valamit Győrújfalu fejlesztéséről?
Napokban költöztünk ide és az egyetlen opció a korlátlan mobilnet, mert kábeles nincs az utcánkban...
Vidanettel, Telekommal beszéltem de mindkettő azt mondja, hogy jelenleg nem terveznek fejleszteni.
Ami furcsa, mert úgy hangoztatja a kormány, hogy minden háztartásba bevezetik a kábeles netet 2018 végéig.
Azt láttam, hogy a Győri járást a Telekom nyerte meg de, hogy lebontva Győrújfalut melyik szolgáltató azt nem tudom (már hogyha egyáltalán valaki megnyerte vagy csinálja).Remélem valakinek van hasznos információja.
-
Ic3man
tag
Még mindig nem válaszolt az invitel...
Viszont ez szerint nem lesz fejlesztés Galgahévízen. [link]
Pedig nyert az aszódi járás fejlesztésére pénzt...Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen