Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1851 üzenetére
Igen ez érdekes, random megnéztem 6-8 címet Bagon és mindre azt írja, hogy elérhető az akár 2Gbit-es net is.
Hévízgyörkön és Galgahévízen még nem.
Teszem hozzá, 1 éve valamiért Galgahévízen is "elérhető" volt. Megrendeltem, majd másnap jött a levél, hogy "jaaaa sorry, de nem"Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #1851 üzenetére
A mi címünkön sajna nem érhető el T 2Gbit csak 4G mobilinternetre ad találatot (Jókai u.). A DIGI áll, még mindig szerelgetnek az oszlopokon, nem tudom mi ez az egész de nem tetszik ez a tökölés. Ennyi idő alatt már a fejállomásnak is késznek kellene lennie. Aug. 1-től meg a Kalászf...ssal szívunk majd.
-
taki01
őstag
-
zulu_mester
tag
Biztos ami biztos alapon az Ügyfélszolgálatnál érdeklődtem, hogy mennyire valid a dolog és a kapott levél lényegi része a következő:
"Tájékoztatjuk, hogy a címén optikai hálózatunk is elérhető. Az alábbi lehetőséget tudjuk Önnek ajánlani, de ide kattintva megtekintheti a többi elérhető lehetőséget is Önnél.Net L 1000/1000 díjcsomag - 4256 Ft/hó
IPTV Szuper Családi HD - 32 HD + 107 TV csatorna - 3120 Ft/hó
A csomag összesen: 7376 Ft lenne.""Te is fiam Bluethooth!"
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1861 üzenetére
Hoppácska! Akkor az van amiről először beszéltünk, beelőzik a DIGI-t szépen csöndben.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Lajosnagy17
senior tag
Létezik olyan adatbázis, ahol meg lehet tekinteni, hogy hol és mi érhető el vagy csak a cégek honlapján lehet keresgélni. Most néztem az Invitelt és a DIGI-t. Invitel egy káosz jelenleg, digi sem teljesen tiszta.
-
ripla
addikt
válasz Lajosnagy17 #1863 üzenetére
-
Gogodj
tag
Errefele meg mindig egy lelket nem látni.
Gogodj
-
Túzok22
senior tag
Gyerekek nálunk Bagon telekomos autó hangosbemondóval vonul végig a falun. Bemondják hogy 2Gbps net is elérhető Bagon. Most ment végig a mi utcánkon is.😃😃😃😃
-
Ic3man
tag
válasz Prémvadász #1871 üzenetére
A "haladnak felénk is" alatt azt értem, hogy Hévízgyörk és Galgahévíz felé is.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
válasz Lajosnagy17 #1874 üzenetére
Google!? [link]
-
Túzok22
senior tag
Bagon járkálnak a telekomos üzletkötők. Több ismerősömnél is voltak már csomagot kötni.
-
Cs1csó
félisten
válasz Tav-Csoves #1881 üzenetére
Sajnos még erre is rá tudok tromfolni, egy történettel ami itt is le lett írva:
Utca egyik oldalán - sima utca tehát nem 8 sávos stb. - 3k-ért gigabietes digi net - a másik oldalon 6-8k-ért 10-20Mbit. Mikor az 1080p-s rip a magról 6 óra alatt jön le az ablakon kinézve a túloldalon ez a folyamat pedig kb. 3 perc lenne.
-
ripla
addikt
válasz Lajosnagy17 #1874 üzenetére
-
draco31
veterán
Meddig kellene ezt a fejlesztést hivatalosan befejezni? Mert nálam még mindig semmi mozgolódás.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Szerintem elég ha linkelem az oldalukat.
Ha az uniós képre kattintasz, ott olvasd el a befejezés időpontot, a települések listáját, aztán a fő oldalon, hogy hol lehet már előfizetni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Cs1csó
félisten
válasz Tav-Csoves #1893 üzenetére
NEM
-
Túzok22
senior tag
válasz Tav-Csoves #1893 üzenetére
Mondjam nekik xD? Amúgy nem tudom hogy hozzátok mennek e. Előbb utóbb oda is biztosan eljutnak.
-
Porlac
újonc
válasz draco31 #1889 üzenetére
Szép ez az oldal mintha 9.ben programozás órán a legelső txt-ben készült html oldalam . De különben szerint majd az utolsó pillanatban fognak csinálni majd valamit szerintem. De ne legyen igazam. nem tűnnek nagyon komoly vállalkozónak nagyon érdekes hogy tudta meg nyerni a pályázatot egy ilyen cég.
-
tbw
aktív tag
Mii? Kicsit lemaradtam?
Bagon már 1/1 Gbit van Tcom?TBW
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook S15 i3/8gb/512gb/FullHD GAR
- 2024 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
- Gamer PC (Ryzen 5 5600, 32GB DDR4, RTX 4060 8GB, 2TB NVMe SSD, 750W Gold)
- Tekken 7 collector's edition
- XBOXONE fat,S,X,series S/X készülék, kontroller/joystick felújítás,javítás-szervíz és adásvéte
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest