- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbw
aktív tag
Akinek kötöttek ilyen T-s netet.
Mondjon már róla valamit.
Stabil kapcsolat?
Stb.? -
tbw
aktív tag
Na ma felhívtam a T-s Salesost
1 éves hűséggel kaptam 1 gigás net TV-vel telefonnal 7200 Ft.
Lehet hogy megkötöm ezt aztán 1 év múlva hátha lesz Digi és akkor majd váltok ha jobb áron lesz. -
Túzok22
senior tag
válasz
zulu_mester #2046 üzenetére
👏😃 Holnap kötik hozzám is. Úgy volt hogy hétfőn de pont nem voltam otthon akkor.
Ahogy csicso82 mondja csinálj több mérést. Előfordul néha ilyen, úgy különösen nem jelent problémát. -
Cs1csó
titán
válasz
zulu_mester #2046 üzenetére
Egy mérés nem mérés:
- csinálj random időpontokban mérést - reggel, este, éjszaka
- változtass szervert- lehet valami eszi a sávszéled nézd meg mi van még a neted milyen eszköz
- most az időjárás is bezavar, nem nálad hanem máshol, simán.
-
zulu_mester
tag
Ennek mi lehet az oka?
-
Túzok22
senior tag
Szia én Bagon lakok és itt meg Galgahévízen valóban van már T optika (2000/1000Mbit/s). Hévízgyörkön is lesz T mert ott is elkezdték húzni az optikát (émász villanyoszlopok). T-s üzletkötő mondta hogy nálatok is lesz csak nincs még teljesen kész a hálózat.
A DIGI-vel meg az a helyzet hogy mind a három faluban kész az optikájuk, fent vannak a kötődobozok is (inviteles oszlopok és inviteles aknák), de nem szolgáltatnak már egy éve azzal az indokkal, hogy állítólag még azóta sincs DIGI fejállomás erre a három falura. -
Al365
tag
Sziasztok!
Örültem hogy rátaláltam erre a fórumra, mert rengeteg infót kaptam. Azonban most már ott tartok, hogy még sem értek semmit. Hévízgyörkön lakom, ahol ugye a GalgaKTV volt a szolgáltató. Őket megvette a Kalásznet augusztus elsejével. Most náluk vagyok, de már nagyon várom akár a Telekomot, akár a Digit. De egyik sincs. Miért? A GKTV szolgáltatott Bagon és Galgahévízen is (két szomszédos település). Mindkét helyen lehet már a Telekommal szerződést kötni. Nálunk miért nem? A Kalásznet állítólag csak felvásárolja a kisebb kábeltv-s társaságokat a Telekom részére . Hát akkor mi van? Kalásznet Bagon és Galgahévízen meg sem jelent?
A Digi a másik fele. Megvette az Invitelt ezért most ott tartunk, hogy a Diginél még nem, az Invitelnél már nem lehet szerződni (nem mintha szerettem volna az Invitellel).
Van valakinek valamilyen infoja, hogy Hévízgyörk miért esett ki a kosárból? -
Berukaa
csendes tag
NVM Net Zrt.
Balassagyarmati járásban se haladnak... (Cserháthaláp) DSL ami bejön Le: 3-5Mbit/s Fel: 767kbit/s... központ tőlünk 3.5-3.8km-re található, értem én hogy vidék na de ennyire? Optikai kábel falun keresztül húzva a földben már évek óta, a fejlesztő cég legalább valami érdemleges információt adna a hálózatfejlesztésről "na szépen elkezdtük a munkálatokat" de semmi... én ebben már nem bízom hogy valaha is lesz itt normális internet :/
-
placebo2018
csendes tag
válasz
kiskeni #2039 üzenetére
Nem tudsz semmit csinálni azért van ez a türelmetlenség mert tavaly a dajcstomi egész tavasszal az harsogta 2018 végére mindenhol meglesz a fejlesztés na persze ezt könnyű mondani a pártszékházból.Mennek a fejlesztések de ki kell építeni a gerinchálozatot aztán a felhordó hálozatot ami két falut összeköt és igy tovább tehát nem az van hogy készre csinálnak egy falut 2 hónap alatt.Aztán a SZIP 2020-ra kéne meglenni a SZIP 2.0-nak meg 2025-re hol mit csinálnak ki tudja,Nálunk 1 év 2 falu van még 30-nál több vagy elején vagy a végén leszünk az még sok-sok év...
-
kiskeni
aktív tag
Srácok, kéne egy kis help. Ha érdekelne mit mutyiznak, akkor kinek kellene írnom levelet? ITM-nek (Információs és Technológiai Minisztérium), vagy van esetleg más szerv (felettes szerv akár)? Csak mert elég gyanús az, ami itt folyik ahol lakom. 1 éve árválkodnak ugyanis kihasználatlanul az optikai kábelek az oszlopokra végig kihúzva + a falu két végén levezetve a földbe és onnan föld alatt tovább vezetve. Láttam a munkálatokat, meg is kérdeztem a dolgozókat és ők bizony optikát szereltek, de se doboz se semmi. Csak egy-egy feltekert optikai kábelköteg minden oszlopon, illetve az oszlopok között végig lógatva az egész optika, meg mintha a köteg helyére pont bepasszolna egy doboz, úgy néz ki (mintha valami fém felfogató lenne ott a kábelkötegnél). [1.oszlop] [1.oszlop] [1.oszlop] [1.oszlop] [2.faluvégeoszlop] [2.faluvégeoszlop] [3.faluvégeoszlop] [3.faluvégeoszlop]
Valahogy így kell elképzelni. A falu egyik végén látható leágazásnál nem vagyok abban biztos, hogy ez most az optika földbe való levezetése, mert fent látható vége igencsak elnyúlik az oszlop tetejéig a köteg fölé, viszont a másik végénél az szemmel láthatóan is biztos, hogy az amire gondolok. Erre csak ráerősít az is, hogy a kábelfelszerelés után csinálták a két oszlopra (3./2.faluvégeoszlop képek) a levezetést. Na most, ez áll 1 éve... 1 éve, könyörgöm, ráadásul egy kecskeméti cég nyerte el az egész támogatást a Szigetvári járásra (Vidékháló kft.). Sok közük van ehhez a helyhez, de tényleg, holott amúgy abszolút nem szolgáltatnak még csak a közelben sem... Aztán egyik fórumtárs küldött egy érdekes cikket, szóval ezek eléggé érdekesek, az egyszer biztos. -
szkaroly
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #2025 üzenetére
Szerintem idén ne is reménykedj. Majd 2020-ban. Amikor már szorít a határidő és közelít a büntetés.
-
Ic3man
tag
Csak infó a WiFi sebességre.
- saját 1043ND V3 - 85/105Mbit
- Telekom modem/router 5Ghz -> 265/270Mbit -
Ic3man
tag
Publikus az IP címem, nem így értettem...
A T féle modem eleve csinál egy belső hálót 192.168.1.x, illetve a saját routerem megint egy másikat 192.168.0.x-al.
Szóóóval sose jut el hozzám a request.
Kapot a saját routerem egy fix IP-t, azt a T-s modemben beraktam DMZ-be és jó napot kívánok. -
Ic3man
tag
Nem tudom sajna az első szerver melyik volt.
Eddig sokat nem teszteltem, de 900/800 környéke mindig megvolt.
Viszont a T modem, nem csak modem, hanem wifi router is, szóval dupla NAT ha van saját router is.
Aki érti érti, aki nem annak úgysem számít. -
tika06
csendes tag
Bajai járas - Sükösd.
Kábelek még nincsenek sehol, de az új villanyoszlopokat az elmúlt 1 hónapban lerakták, illetve van ahol kábelcsatornát fektettek a földbe. Remélem nemsokára már az optika is fent lesz. -
Lajosnagy17
senior tag
Ha valaki olyan területen lakik, ahol az MVMNET fejleszt és látható eredmény is van kérem jelezze.
-
Ic3man
tag
Érdekes, de más szerver felé:
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish #2020 üzenetére
Nekem érik a költözés és ha költözök csak olyan helyre megyek ahol van DIGI 1000-es net.
Most felújítva többért el lehet adni.
-
Sirandrish
legenda
Az elmúlt másfél hónapm azzal ment el (meló melett) hogy lakásfelújítottunk. GYakorlatilag Atól Z-ig..padló, falak, mennyezet, kisszoba, nagyszoba, folyosó, étkező. Még a konnektorokat is kicseréltük. Az egészet ma (most) fejezzük be...nyilván itthagyon a gyorsabb netért
Amúgy olyan helyről költöztem ide ahol digi volt...őszinte leszek. Eszembe sem jutott 4 éve hogy a mai napig 30as nettel kell majd szarakodni. Mikor idejöttünk akkor tudtam hogy annyi, de hogy lósz*rt sem fejlesztenek majd rajta máig, arra nem számítottam -
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish #2018 üzenetére
hogyne lenne más lehetőséged???!!? Költözz el, olyan helyre ahol van DIGI 1000/1000-es optika 3k-ért.
NEM kötekedésképpen írom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
T0mBd1gg3R #2013 üzenetére
Kabbeakkornah
Amúgy meg nagyon komoly a sansa -
Fücsök007
őstag
válasz
Sirandrish #2012 üzenetére
Év végére vagy jövő tavaszra csúszik szerintem a fejlesztés. Nem lehet konkrétumot tudni, de a legtöbb járásban csúszik/csúszott más szolgáltatóknál is a tényleges befejezés, a céldátumhoz képest. A PR-telecomnak optikai gerincet kell kiépítenie, majd aztán jöhetnek a lefedendő utcák.
Mellesleg a fiberwave telepített Tokajra is mikrós tornyot, így már van Tiszalökön is stabil vétel.
Itt van a térkép. Tudom drága, de 1 év múlva már lesz ott is optika, addig ha nem bírod ki lehet alternatíva. -
Tegnap volt itt a Telekom üzletkötő és megegyeztünk, iptv 3 tv-re, 300/20 net. Mondtam neki, hogy ha nincs Televízió nem írok alá semmilyen hűséget, szerencsére megoldottuk.
-
válasz
Sirandrish #2010 üzenetére
Milyen az a sansa gyanú?
-
Fücsök007
őstag
válasz
Sirandrish #2010 üzenetére
2025 év végére gigabit képes hálózat lesz kötelező a SZIP2 program keretében, ezt FTTH vagy ED3.1-es HFC tudja csak teljesíteni.
-
Ic3man
tag
-
Túzok22
senior tag
Nálunk Bagon a telekom pontban aug. 3-17-ig lehet nyerni értékes kerékpárokat. Az egész falu kapott telekomos nyerőkódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest