Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Évek óta használok hamisítvány töltőt is. Az égvilágon semmi bajom vele. Gagyi akkukhoz gagyi töltő bőven jó.
-
üszök
őstag
20 ért nincs semmi ezt te is tudod. Kínából se. Az is mind gagyi játék. A 12428 is egy ipari hulladék széthullik állandóan. Azt amúgy az SG modell is árulta egy időben nem tudom van e még. A Jako meg a Modell&Hobby árul árul jobb minőségű játékokat és garancia is van rájuk,de 20 ból nincs meg egy sem. Rendes modell autót kell venni valami kezdő kategóriát,nem feltétlen újat. A 6 éves gyereket ha érdekli a dolog akkor elég hamar jobb lesz vele mint apu.
-
üszök
őstag
Én mindenképp a kratont választanám a kettő közül. Mondjuk alkatrészileg nem tudom milyen az ellátottsága utána kell nézni. Spórolhatsz esetleg azon is ha nem újat veszel, elő szoktak fordulni eladó újszerű példányok ilyen autókból,meg igazi verseny tuggy-k ból is. Az 1/8 truggy a legdrágábban fenntartható kategória,drága a kaszni,drága a kerék, viszont azzal a legjobb menni szerintem. Én a traxxast mindenképp felejtősnek mondanám, Losi,Mugen, Serpent, ilyeneket nézegetnék. Igaz,hogy 120 ból nem lesznek ki. Meg lehet még próbálkozni esetleg a sokak által lenézett HPI truggy-val is az 160 körül van újan. Alkatrész ellátás néha akadozik,de itthon is lehet több boltból is beszerezni.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Erről a fagyasztós dologról még nem hallottam. 1x kipróbálom.
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ha nagyon ráérsz főzd le, vágj bele szivacsot,ragaszd vissza.
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Vannak olyan márkás kerekek offroadban amikben a gumiban van a lyuk,de az sütve van gyártáskor és meg van erősítve körülötte. Fúróval nem hiszem,hogy lehet normális lyukat fúrni a gumiba,én félnék,hogy szétszakad. max forró valamivel lyukasztanék inkább. Milyen kerék ez amúgy? Jobb fajta kerekekben nem szokott mállani a szivacs,én régen rendszeresen mostam a kereket a mosdóban.
-
üszök
őstag
válasz
motoflug
üzenetére
Ajánlott használni csavar rögzítőt rázkódástól, rezonanciától, kilazulás ellen védi a csavarokat. Bármilyen kék menetrögzítő megteszi én valami kínai cuccot használok.Pirosat csak olyan helyre ahol muszáj.
Hőálló grafitos zsír bőven jó a difikbe,régen lehetett kapni HK-n fogaskerékre való zsírt amit nem vert le magáról,de már nincs sajnos. A kihajtás ház alját ajánlott megkenni grafitos zsírral mielőtt felkerül az alvázra mert meggátolja a por bejutását.(#5312) gainwardgs
Kérdés milyen autóról van szó olaj tekintetében,mert offroadba nem kell ilyen sűrű.
Van egy 1/8 Losi elektro Buggy-m olajakkal feltöltve de nagyon Sz@rul megy,pedig már nagyon sokat variáltam vele. Van egy Ansmann buggy zsírral kitömve hibátlanul megy. -
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hol láttál? Az X MAXX is nagyjából annyi,és az egy műanyag fos az Arrma-hoz képest.
-
üszök
őstag
Ohhh. Ez az 1/5 kraton egész jó. Ha van Eu ban érdekelne is. És sajnos igaz,hogy ilyenekkel lehet jókat menni. Az 1/8 truggy jó még,de ezek a leg költségesebbek. Az 1/10 autók kis része még elmegy fűben,de a nagyja már nem szereti. 1/10 alatt meg lakásba valóak az autók.
-
üszök
őstag
Túlmerülés ellen egy [link] ilyen tökéletesen megteszi. Én 3,4 Voltra szoktam állítani,ha csipog vége a bulinak. Jobb szabályzók ezt tudják maguktól,de a Kínai olcsók sajnos nem.
Bármikor előfordulhat akku tűz . Nézz videókat YT-n Védekezni úgy lehet,hogy alapból nem hagyod magára töltés közben,és figyelsz a jelekre. Ha feszül,vagy mozog,vagy füstölög. Van [link] lipo safe bag ami a tüzet nem akadályozza meg csak csillapítja a tüneteket.
Az okos töltő nem segít ezen,mert az csak tölteni tud. Létezik hozzá hőmérséklet szenzor az leállítja a töltést a beállított hőfoknál. -
üszök
őstag
válasz
motoflug
üzenetére
Multimétert? Nekem 2 gagyi van. Az egyik vagy 25 éves,a másik meg vagy 20. Ilyen 1-2 ezer forintos vackok,de amire nekem kell arra bőven jók. Szakadás vizsgáló legyen benne ha lehet mert néha jól jön a sípoltatás. Ha meg nem sajnálod a pénzt rá akkor olyan 10 körül sztem lehet venni jobbakat,külföldi rendelős topikokban láttam régebben ilyeneket. Vannak szaktopikok it,azokban is lehet érdeklődni.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Én ezeket a hűtőbordás motorokat nem ajánlanám. Nagy átb@szás. Ha szétszeded akkor belül csak egy 390 es motor van annyira vastag a külső köpeny. [link] én ezeket a motorokat használom,és ebből is a magasabb kv értéket. Talán 4200 meg 5900 ha jól emlékszek,ezek viszonylag jól mozgatják az autót. Viszont arra számíts,hogy a bl ugrani fog induláskor nem lehet vele finoman indulni mint a kefés motorral,a finom induláshoz szenzoros szett kell, azok meg nem ennyibe kerülnek. A szabályzóból is van nekem 2 darab, a felirat ellenére nem vízállóak.
Milyen autóba kell ez amúgy?
-
üszök
őstag
válasz
Imre077
üzenetére
Vannak 2 motoros ESC-k Kínából. Úgy alapból egyik sem ér egy kalap kakit sem ezek közül mind ipari hulladék. Némelyik még a lipo aksit sem bírja. Rádugod és füst. Ha minőségibbet szeretnél akkor az E Savage 2 motoros ESC-t keresd.
5140 JoolsNOS. Volt ilyen autóm valaha. Kemény talajon (aszfalt,beton) még csak csak irányítható,de laza talajon kezelhetetlen. Főleg úgy,hogy a szervó ami benne van alig bír meg a kerékkel,csak csapkodja egyik végétől a másikig. Mindenképp 4wd autót ajánlanék. Ha mindenképp ez kell, Gearbest árulja ott meg van áfa mentes posta .
-
üszök
őstag
válasz
Dr.Burn
üzenetére
Nekem van egy Maverick Blackout. Az idén be sem indítottam. Arany árban van minden az 1/5 autókhoz. Az 1/8 autókhoz képest lomha. Amíg nincs 1/5 autód addig úgy vagy vele,hogy mindenképp kell. Mikor meg van es mész vele valamennyit akkor rájössz ,hogy csak az 1/8 elektro truggy a király..
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
válasz
Balázs1621
üzenetére
Szerintem ugyan az mint volt. Döglődik.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ne bánd,hogy elkelt.
DF model Lindinger termék. Kínai vacak. -
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mondjuk úgy,hogy laza talajon irányíthatatlan. Aszfalt,beton, még elmegy,de laza talajon kezelhetetlen. Igaza van a kollégának,egy normális inkább később.
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Szerintem igen.
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hőálló grafitos zsír. Ha nem grafitos az sem baj csak hőálló legyen.
1/8 méretben már semmi nem olcsó,a Kraton meg kicsit nagyobb is mint egy 1/8 truggy. Havernak van ilyen a 6s verzió, durva jószág de csak bohóckodni jó,pályán nem lehet vele menni.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Használok én is HK szabályzót,de hát olyan is. Ezt az ára is tükrözi. Rosszabb talán csak a Kínai Tsky 120A.
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
3,5 Voltnál gyakorlatilag üres az aku azért szoktuk 3,4 re állítani. Mire lenyugszik vissza megy addig. Hiába van program kártya ha a szabályzó fw nem tudja ezt a dolgot.
A piniont ha leette akkor valami nem jól volt beállítva.
Ahol nincs közép difi szerintem felesleges olajjal vesződni,főleg a kínai csodáknál. Zsír oszt joccakát.
Kínai cuccok sajnos ilyenek törnek mint a ropi. Ezért ajánlott minőségi cuccokat venni amik persze nem ennyibe kerülnek.
A távot meg lehet csinálni akksisra. Vagy kell bele egy kicsi 3cellás lipo,vagy 18650 cellákból kell összerakni. -
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A HK szabályzók nagy része legalja kategória.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vannak olcsó Kínai cuccok,mint amit linkeltél mondjuk. 2 nagy hátrányuk van. Nem vízállóak,hiába van rájuk írva,és nem tudják a 3,4 Vol/cella fesz levágást ami szerintem fontos,mert enélkül akku őrt kell használni túlmerítés ellen. Én Hobbywinget vennék, mondjuk wp1060bl-t. Vagy a 120 Amperest,de annak nem jut eszembe a neve.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én attól sem voltam hanyatt esve. Azt a szintet a Desert fox is megüti.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hááát nekem van... Olyan mint a többi HK autó. Mondjuk 3 cellával meg 1,8 buggy kerékkel egész tűrghetően megy csak kicsi a motor ami benne van. Alkatrészek nagyrésze dt5,csak silányabb minőségben. Mondjuk fele annyiba sem kerülnek mint a wrx cuccok a jákónál. Jó szokás szerint ehhez sincs semmi sosem a HK-n.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kefés motorral elég gyérül negy az igaz. 2 drága dolog van benne,a kaszni és a kerék. A többi Kínából fillérekért megvehető.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akár a kitt is jó lehet,mert az rtr az kefés ha jól emlékszek. A Banggodos bl az nem vízálló, a másik igen. És valszeg tud 3,4 volt/cella feszültségnél lekapcsolni ami nem kicsi előny. Nem nyírod ki az akkut túl merítéssel. Van még egy fontos dolg ezekkel a truggy autókkal. A kerék relég drága rá, 6000/2 db körül kezdődik. Betonon pik pak le lehet járni. És,hogy truggy legyen az a fajta kerék kell. A vevő ha szabvány akkor bármilyen autóba át lehet tenni.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezért ajánlanám inkább a Maverick Himoto cuccokat,azoknak zárt a hajtása. Előre lehet venni bele cvd- utána már viszonylag rendesen fordul.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A kicsihez is vehetsz több akut. Amit úgy hívnak,hogy keménytokos aku az egy szabvány méret minden autóba bele megy 1/10 mérettől felfelé. 139 mm a hossza,42 vagy 45 mm a szélessége. A vastagság kissé változó 20-25 mm között. Ezenkívül figyelni kell a kábelek helyzetére is,mert sok féle kiállás van. Nehogy útba legyen.
-
üszök
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
40 50 körül lehet venni üres 1/8 autókat,csak egy normális elektronika még annyi bele. Kínai cuccból is legalább egy huszas.
Ha jól értelmezem akkor az 1/16 autódból átraknád a motort egy 1/8 autóba? Nem fog menni. 3x akkora motor kell bele.
Traxxast meg felejtsd el. Drága játék kategória. Az Xmaxx ami ér valamit mert annak nem nagyon van konkurenciája jelenleg csak még drágábban. -
üszök
őstag
válasz
h_benjamin
üzenetére
-
üszök
őstag
válasz
#LittleG
üzenetére
A V977 és a k110 teljesen egyforma a vezérlő panel és a kaszni színén kívül. Nekem van mindkettő a v977 gagyibb mint a k110. Idétlen játék távja van a V 977-nek és gagyibban is repül. Az igaz,hogy nem Revell Control kategória egyik sem.
Ha mégis ilyet veszel keress egy rétet ahol legalább térdig érő fű van és ott próbáld ki nem fog össze törni ha lezuhan,márpedig le fog. Lakásban eszedbe se jusson kipróbálni. 
A V977 et lehet el is adom mert vagy egy éve nem repült.
A V950 Nem túl elterjedt tipus. Szerintem nem is túl jó lehet. Én is akartam venni de elmaradt. Egyik face csoportban már vagy fél éve árulnak egyet ami szinte új, 30 ért.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Olvasgass és gyakorolj.
Van egy olcsó gagyi usb-s távom ha kell. -
üszök
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Szerintem bőven jó neked egy GT3B. Van benne 10 memória annyi modellt lehet beállítani. A GT2B ezt nem tudja. Az is tud több vevőt kezelni csak nem lehet külön beállítgatni. Cellából akkut kell bele csinálni és nem kell elemeket venni bele,mert azt eszi rendesen.
Nekem van is eladó egy új. GT3B
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nincs lehetetlen,csak akarat kérdése.
Próbálj ki egy szimulátor programot, akár az ingyenes FMS is jó. Egy távirányító kell, vagy vannak ilyen gagyi usb távirányítók, gyakorolni kell sokat rajta,vannak benne 3D gépek is,helikopter is van benne,azt is ki lehet próbálni kicsit más világ a 3D repülés mint egy stabilizált játék géppel repülni. Ha ott le tudod tenni a gépet akkor van esély,hogy élőben is földet ér egyben. De amíg földbe áll folyton eszedbe se jusson élőben repülni. 
-
üszök
őstag
válasz
#LittleG
üzenetére
A helikopter a legnehezebb modellezés,már ha ez a célod, mert amit linkeltél az egy játék gép. Igazából semmire nem jó,csak szobában összetörni. 4-6 csatornás gépeket kell nézegetni. Kintre minimum a WLtoys V977 ami kell,vagy az XK k110 ami ugyan az majdnem. Vagy hasonló micro heli,van még pár tipus. Törni mindenképpen fog ha oda csapod alkatrészt be kell tárazni.
Kintre 250-es gép az ajánlat minimum általában,az már bírja a szelet.
De ha mindenképp ilyen játék kategóriában gondolkozol akkor WLtoys v911 -
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nincs mit.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A kormány mögött a kis bigyuszkák lesznek ha működnek. a CH1 jobbra balra mozgatására finoman mozgatnia kell a kereket jobbra balra. A CH2 jobbra mozgatására el kell indulnia előre balra pedig hátra. a DR gondolom csökkenti a kitérést a keréken egyik irányba a másikon növeli.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
CH1 a kormány CH2 a gáz. A D/R állítja a kitéréseket. (Dualrate.) A kormány végállást és a max sebességet. Kell még lenni trimm feliratnak,az a finom hangolás. A bind a vevő (k) hozzá párosításához kell. Ha YT n rákeresel nagyon sok videó lesz a témában.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
St trimm. Az állítja az egyenes futást. Az st dual rate meg beállítja a max szervó kitérést,hogy a szervó ne toljon túl. (Mármint te beállítod vele)
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Gáz állás és terep függvénye. Én 20-40 percet mondanék ezek függvényében. 2db akku az ajánlott legalább.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
5000 mAh körüli kemény tokos akut vegyél lipo ból. A vékonyabbak bele férnek,a vastagabbaknak ki kell reszelni a peremet ami a nikkel akut tartja. Mondjuk ezt garancia szempontjából először kérdezd meg. Vagy ha shorty-t veszel az bele fér. (Nem shaddle!!)
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ebben nem különösebben nehéz kicserélni. Pár szerszám kell hozzá. Asszem PH1 csillag csavar húzó, 2 és 2,5 imbusz kell. Csak jó minőségű szerszámokkal szabad neki fogni mert ha valamiből kiforog a kulcs lesz cumi. Szabályzó 2 oldalassal van ragasztva kicsit feszegetni kellesz,hogy engedjen.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az akku őr lipo akkunál ajánlott. Mindegy mit hajt. Az akkut lehet könnyen gyorsan kinyírni nélküle. A motornak semmi baja nem lesz. Jobb szabájzók tudják a 3,4 Volt feszültség lekapcsolást.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én a piros HXT 4mm jobban szeretem.
-
üszök
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Hőálló legyen. Minél sűrűbb annál keményebb lesz a difi. Kevésbé fog diferállni.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Kérdés melyik Maverick. Evo vagy sima. Mindkettőbe bele fér a szabvány keménytokos lipo akku,csak kicsit faragni kell. Ezek 5000 mAh körüliek,viszont ehez kell rendes RC töltő amihez kell kis hozzáértés. NIMH felejtsd el ezer éves cucc, itthon arany áron adják, Kínaiak meg azt hazudnak ráamit kérsz. Ha majd elunod,hogy nem megy a kocsi akkor úgyis BL szettet fogsz bele tenni ahhoz meg lipo dikál.
Ha tudsz rendelni külföldről akkr egy huszasból lehet 2 akud és egy töltőd. -
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Sokkal jobb. Meg veheted a kefést is,ha nem tetszik ahogy megy lehet bele venni bl t. Itthoni boltokban olyan 20k környékén kezdődik,van ahol bele is szerelik neked, de ahhoz kell a lipo akku ami még plusz pénz.
-
üszök
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nekem van kevésben ilyen,nem nagy durranás. Kell a bl. Nem muszály azt venni gyárilag,lehet utólag is bele tenni d3 nem jössz ki kevesebbre. Nem tudom a bl cuccoshoz is NIMH akkut adnak e,de azzal nem nagyon fog menni.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Jó olcsó az a 4 teleszkóp.
Hetes kulcs szokott kelleni igen. Lehet kapni direkt modellekhez való kombinált kulcsokat ebayon fillérekért. Pár db 4 es önzáró anyát is vegyél csavarboltban,meg pár alátétet. Alátétből fakötésest is vegyél annak nagyobb a külső átmérője. -
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Kell majd cserélni ha alul elkezd olajosodni az alsó szár meg a rugó tányér. Gagyi telók jellemzően nem sokáig bírják a keméy terepet hamar elfossák magukat. Meg nyomogatod az elejét hátulját ha már érezni,hogy nem csillapít lehet reparálni.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Portalanítás minden játék után kompresszorral. Átnézes ellenőrzes csavarok meghúzása. Mosni ne mosd ha nem muszály,ha megis akkor nekem 1 éjszaka radiátoron,vagy nagy melegben tűző napon. Telókra jó lenne porvédő gumi,sokat nyújt az élettertamon. Csapágyak ha lógnak csere. Fillérekért kapsz csapágyboltban,vagy mégolcsóbban Kínából.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ráteheted a csipogót nyugodtan. Én 3,4 re szoktam állítani. Ha a szabályzó is HW koppics és az fw is az akkor be lehet állítani 3,4 Volt fesz levágást. Ez a legjobb megoldás,le lassítja az autót,tudod,hogy vége a bulinak.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
A Traxxas szerintem pont nem profi cucc,de ebbe most itt ne menjünk bele.
Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.
Nekem is van Maverick 1/10 buggy azért tartom mert gombokért lehet cuccokat venni hozzá.Segítek én szivesen ha kell. Először tanítsd össze a távot a szabályzóval, utána programozd be a szabályzót. Ha jól nézem a videóban akkor valami Hobbywing szerű cucc van benne,azt gombról jól lehet állítgatni. Punch csutira timing minimumra had menjen.
Ha tényleg HW cucc akkor tudja a 3,4 Volt fesz levágást ami nem hátrány mert nem nyírod ki az akut. Állítsd be a szervó végállásokat,nézd meg jó olaj van e a telókban, nézd meg a futómű jól van e beállítva. -
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez a nem versenyzek dolog sokszor előjön. Érdemes pedig verseny cuccot venni azok a leginkább strapa bíróbbak. Majd ha neki mész véletlen egy fának vagy padkának és cserélni kell a fél lejét akkor lesz gáz. Meg,hogy alkatrész honnan lesz, így ránézésre semmire nem hasonlít. A kolléga sem véletlen vett Mugent, nem pedig HPI, HSP, stb. játékokat. Mióta Losi-m van kimegyek a pályára kijárom az akkukat, hazamegyek kifújom, átnézem, megy a polcra vissza. Egy reccs volt idáig amikor átszakadt a műanyag alsó lengővilla tartó egy csúnya földet éréstől, az alu tuning valszeg ezt is kibírta volna de az még nincs. Egy HPI fél lejét cserélni kellett volna attól a reccsenéstől.
(#4819) Simonarancs
Nem nagyon értek a drifthez,de két fontos dolog kell az elejébe. Qva gyors szervó 0,10 alatti,és nagyon nagy kormányszög. -
üszök
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Attól még egyformák mert van benne egy xt felirat. A vezetéknél fogva semmiképp nem húzgálnám ki,mert ha valamelyik kiszakad lehet matyikázni míg vissza forrasztod. Gondolom a legolcsóbb Kínai XT60 at vetted,azoknál szokott előfordulni,hogy alig lehet széthúzni. Igazából nem a műanyagnak kell szorulnia hanem az érintkezőknek kellene.
-
üszök
őstag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Én biztos nem vágnám le az XT60 at,hogy ezt rá tegyem. Ez is nehezen jön szét,és kisebb mint az XT60. Rosszabb megfogni. Tegyél HXT 4mm csatit az jó hosszú meg lehet fogni rendesen. Viszont az is nehezen fog szétjönni.
Mindkét képen ugyan az van amúgy. A baloldalin egy széthúzott T a jobboldalin meg össze vannak dugva egymásba. -
üszök
őstag
válasz
Krisz81
üzenetére
Gagyi. Annyi előnye van,hogy olcsó hozzá az alkatrész. Már amikor van. A gyári motor és szabályzó kevés hozzá. A gyári kerekei semmit nem érnek,egyenesen száguldozni lehet velük,de ha már kanyarodni kell az nem nagyon megy. Nagyobb ugratásoknál hajlamos felszakadni a kaszni eleje, a teleszkópok nem tudják lekezelni az ugratásokat, a szárak könnyen görbülnek.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Vicces,hogy a képen sem az eredeti van.
Az eredetin ugye ott a SKYRC logó a gomboktól jobbra,és az IMAX B6 felirat is más. Így néz ki az eredeti.Mondjuk attól még küldhetnek eredetit,hogy a kép nem jó.
Használtam beépített tápos hamisítványt sokáig, semmi bajom nem volt vele. Bánom,hogy eladtam.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Egész jó elektronika van benne ha még wp10 el árulják. Legnagyobb hibája a nyitott hajtás. Tele megy porral és apró kavicsokkal. A fémnek árult spúrt nem ajánlom hozzá mert valójában alu.
Ja,és ehez ugye nincs aku és töltő.
-
üszök
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
A Blitz csak hátul hajt. Nem biztos,hogy az kell neked elsőre. WRX is van ugyanez az SCT DT5 a neve. Az Octane az jó választás lehet,mondjuk az meg merev hidas hátul. Amit árulnak 50 ért jó ajánlat,az szinte új autó. Viszont csak autó. Nincs táv,aku,töltő.
Ha a házkörül akarsz csapatni fűben,porban, esetleg sárban, akkor inkább truggy vagy monster kell neked. Azok nem akadnak fel 5 centi fűben.
-
üszök
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Az hát. Minden eredeti benne. Motor,szabályzó,aksi,táv. 1/10 a méretarány is. Nemrég amúgy láttam ilyet valamelyik webshopban újat 55-60 körüli áron.
Kell bele Brushless, valami jobb szervó,meg lipo akku. Meg gondolom olaj a telókba mert mind ereszt mindegyiken.
(#4613) Mintha a tavasszal erről lett volna szó itt a Wltoys szemetekkel kapcsolatban.
De nem,jó lesz az. 
-
üszök
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Szólj ha nem kell én megveszem.

Ezzel lehet árkon bokron át csapatni, 5-10 centi fűben még elmegy. Kell bele egy jó elektronika meg lipo akku és akkor még menni is fog.
-
üszök
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Ez egy Maverick Strada XT azaz truggy első generációs. Ugyan az mit a Himoto, HSP, Amax, meg kitudja még hány néven árulták. Fillérekért van hozzá alkatrész ebayon,és itthon is megfizethető. Két drága része van, a kaszni és a kerék. A teleszkópok nem túl jók,hamar ki fossák az olajat magukból,utána meg pattog össze vissza. Így gyári kefés szettel nem sokra kell számítani,elég gyengécske. Lehet kapni hozzá a hajtásra burkolatot,és akkor nem megy tele apró kaviccsal meg porral állandóan. Szerintem 15 jó ár érte, az itteni viszonyokat nézve. A 2db NIMH aksi kérdés bírja e még.
-
üszök
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Valamit nem jól csinálsz. Ránézésre a hátsó is ugyan az. És olcsóbb is.
Ja, 2 perc nem volt megtalálni.
-
üszök
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Alkatrész katalógusból kikeresed a cikkszámot beguglizod és tudni fogod hol keresd.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt is bele lehetne tenni az összefoglalóba. Ne vegyél szemetet mert csak sz..ni fogsz.
-
üszök
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Konkrétan ez is egy f..s. Egy petákot nem adnék érte. Ez konkrétan két db 18650 cellával megy eredetileg,ebbe lehet fillérekért venni lipo akksit is,mert vagy 2000 mAh ig fér bele.

carl18
(őstag)Sok mindentől függ meddig bírja egy autó. Ha mondjuk az első 10 percben neki mész egy fának,vagy padkának jó tempóval, valszeg törni fog.

A méret legyen minimum 1/10 annál kisebb csak kinlóni fog kint pár centi fűben. A hajtás legyen zárt,mert tele megy porral, apró kavicsokkal és állandóan pucolgatni kell.
Itthon 50 körül kezdődnek azok az autók amiket érdemes megvenni. Ez alatt nem nagyon van semmi,ha mindenképp új kell.Valamelyik face csoportban árult egy ember több vadi új HSP autót olcsóért,az még alternatíva lehet.
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84
üzenetére
Elég sok fajta van. A kefés alap motor 80 Watt körüli,innen felfelé a többi.
-
üszök
őstag
1 hete ennyi. A gyári elektronika nem túl acélos benne. Nekem volt ilyen,egy jó Absima cucc volt benne azzal elég jól ment. Olcsó hozzá az alkatrész ennyi előnye minenképp van. Ha venni tervezel akkor bódét és első telókat vegyél tarcsiba,mert rossz landolástól szeretnek törni.
Láttam már amúgy 140 ért is tavaj ezt.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Érdemes az rtr vagy arr verziót venni,jófajta Hobbywing cucc van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha így fogod ütni elsőre elég jelentős anyagi kár várható.