- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simonarancs
csendes tag
A WL tényleg nem a top kategóriában van, de nem vészes. Ha csak egyszer egyszer csapatod, akkor hajrá! Ha meg valami megrecsen akkor legalább alkatrészek tuti vannak. Upgrade csak csínján, de ha első kocsit nézel és bele akarsz kóstolni (meg nem tudod meddig tolod ezt a hobbit ami amúgy piszok hamar tud piszok drága lenni....) akkor nyugodtan menj rá. Árban mind kettő jó, ez rajtad múlik
Én nem a WL-t választanám, mert szeretek bütykölni Ha szar a futómű, akkor egy kis beállítás és teszt meg boldogság meg alfiderzén Leszólni szerintem felesleges, ezért nincs annyi ember ebben a hobbiban, mert "Csak a top és semmi más" és az ilyen budget cuccokat meg fikázzák. Mint a 3D nyomtatás, az olcsó nem jó, a drága a tuti Erre sokan veszik az olcsó cuccokat és meg vannak elégedve Ezek törnek, és az alkatrész legyen a lényeg
[ Szerkesztve ]
Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- XPEnology
- További aktív témák...
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest