Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3896 üzenetére
rossz iranybol kozelited meg a temat
csapagyazhato es ez jo ....semmit sem kell hozza venni, nem kell masik kormanymu csak csapagy.... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3898 üzenetére
Igen, ugyanez lesz a buggy-mba nekem is, csak ali-ról rendeltem úgy se sietek vele és ott fele annyiba van.
Most az rwd-re váltás az első, a buggy másodlagos, de jó lesz az is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3896 üzenetére
Akkor még olcsón megúsztad, bár fura, hogy az nem volt az.
A hsp-ben a kormány is csapágyazott nálam, úgy rémlik, bár nálam ott is az elektronika majd cserés, oda megy a goolrc szett, meg egy digit szervo is, szerintem jdi 20kg-sat kapja meg, annál gyorsabb úgy se kell. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3894 üzenetére
Nekem a TT-be gyárilag műanyag volt, és igen golyósra lett anno cserélve, sokat számít de mindenhol, ahol teheted érdemes golyós csapágyra cserélni.
Bár én is már a TT-t meghírdettem, esc-vel meg egy alap szervóval, kiváncsi leszek ráharap-e valaki, rwd-re váltok.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3892 üzenetére
létezik sgmodell-be kb 400ft golyós csapágy.
De a TT01-nek is ez a kormány csapágya.Magasságát is mérd le azért, de ált 2,5 3mm szokott lenni.
[link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3889 üzenetére
Viszont, így terepen pattogós lesz, nem dolgozza el az egyenletlen utat.
Az én buggym is koppan, de ez ilyen, viszont murván úgy billeg, és kidolgozza a telo az út hibáit, próbáld ki.
A nagyon kemény nem terepre való. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3887 üzenetére
Hát jó, én csak a slash-ből meg az én buggymból indultam ki, azokba puhább és ugratásnál nem puffannak.
Gerillásokhoz lehet offroad-ozni is jönni, most hétvégén voltak kint a kamionosok is meg markoló gépesek is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3885 üzenetére
Tul feszes ennel puhabbra szoktak allitani.
3db palya van kint a gerillasoknal, nagyobb nincs sajnos technikasabb azonban van a hatso 2.Az egy tt01 volt haveromé 4wd, az enyem meg jobban is megy annàl. hiaba kinai foci csapatos mocija van.
-
SoulReaver
veterán
válasz
ADAM1337 #3884 üzenetére
Hogy kemény? Elég feszesen tartja útközben magát, még lehetne keményebb is.
Nem rossz kis gép, szépen lehet csúszkálni vele
Nincs nagyobb drift pálya?
Apropó... Láttam a videóid között, hogy volt egy fehér kasznis bmw-d, amiben trackstar moci és esc volt. Elég jól ment, mi lett vele? Túl sok volt 2wd re?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3882 üzenetére
Nekem még mindig keménynek tünik a vrx futóműve.
De ég és föld a wl cucchoz képest.Mi meg kivittük csepelre az újdonságot.
70% cs moddal, haverom első drift gépe egész jól ment: [link] -
Fredy02
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off de valaki nem akar közösen rendelni Hobbykingről? 40€ felett nem lenne postaköltéség fontos hogy UK-raktárból kell választani, az én termékem 20€-ba kerül. Ha érdekel pm-ben megbeszéljük. -
SoulReaver
veterán
Mai mókázás...
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Teleszkóp védő zsákot hol lehet venni itthon? (A lufis megoldás nekem olyan gagyi)
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3874 üzenetére
Na pont itt van az, amit mar egyszer probaltam meselni
Amikor bejottek a kulfoldi vasarlasaok, kinai webshopok stb a HK volt mindennek a leglaja...
De ma mar, amikor a HK autot, ami eleve koppintas - de igaz elso vagy max masodkezbol - masoljak, akkor mar picit gaz van az iparagban.....mindig mondom, hogy szerintem...
Egyertelmu, hogy a mai vilagban az olcsosag, a "dobd el vegyel masikat" elv van ervenyben, igy akik normal gyartok nehezebben elnek meg....es nemcsak a gyartok, termesztesen ez kihat a forgalmazokra, az meg kihat a vegfelhasznalohoz.....mi lesz az eredmeny? Igenytelenseg!
Senkit sem akarok megserteni, mert ez ma mar mindenel igy van, sokszor nem is tudjuk mit vasarolunk
Ez nemcsak ebben az iaparban, hanem barhol elofordul...Azt sem tudjuk mar mit veszunk a SparbanLenyeg, hogy ma mar a HK valoban kiraly
Pedig az elv ma is ugyanaz: ami regen szar vol, most is az
Attol, hogy valamitol van rosszabb es meg rosszabb, az nem azt jelenti, hogy az a valami jobb lett
Persze ez lehet csak engem bosszant, hiszen itt ebben a totyikban sokan vannak ugy ezzel, hogy ez csupa egy gyerekjatek es ugy is allunk hozza....Oket is meg lehet erteni, ma mar nincs olyan hogy jatekbolt...azt ott veszek valamit a gyerekemek....Kulon szakma lassan az is, hogy egy forumot kel tanulmanyozni azert, ha barmi ertelmeset szeretnenk vasarolni.... -
Necronom
senior tag
merthogy ez egy az egybe a VRX
a VRX maga a gyarto..reggeben szemelyes kapcsolatban voltam a Vince Huang emberrel, nagyon jofej csako, o a VRX-nel a nem is tudom hogyan forditjak, a gyartasert felelos mernok ott Shenzenben
Rengeteg helyre szallitanak
a HK-en az az auto van, de az nem eredeti VRX gyartmany mar, hanem a HK sajat gyartosoran keszul megfelelo licensz alapjan (ezt ertsd ugy, hogy sikerul ahogy sikerul)
Picit vacakabbak az anyagok, a difibol is megprobaltak kisporolni az acelt mert az draga, helyette tobb spiater anyag kerult bele....ezert neha napjan egy egy fogat elveszti
Az Angol FTX neven arulja, szinten licensz auto, viszont a kasznik rendekkel jobbak es szebbek
Nalunk, a nemetnel es az olasznal VRX eredeti van forgalombanHozzateszem, hogy a WLtoys pont ugyanazon a gyartosoron keszul
csak ugye masok a szerszamok
Ehhez meg hozzajon a Feyiue ami az egyetlen olyan eredeti kinai gyarmanyu jargany, amit az USA-ba szantak - nem jott ossze....hatha valakit erdekelt
-
twine
veterán
válasz
kiskakas #3868 üzenetére
Nem tudom mit jelent a "szabványos" aksi...
Ebben 2db 18650-es "elemekből " összerakott aksi van...
Mindent kapni az autóhoz, banggoodon kivéve valóban a gyári aksit....de azt még találtam múltkor e-bay-en....
Szóval az is van... ráadásul én itt informalodtam ,és hát elvileg hasonló méretben gyakorlatilag "bármit" raakasszthatsz....T-plug a gyári csati,de az semmit nem jelent!vehetsz hozzá T-plug/xt60 fordítót,vagy forrasztasz rá xt60-at,és jöhet "barmilyen" aksi....Nem akarlak én sem rá,sem lebeszélni róla...
Párszor már lefutottam itt ezt a kört gyermekes apukaként...
Ha rászűrsz a nevemre itt a topicban, megtalálod a videóimat az autóról gyerekről, és hogy mit írtam róla...
Én nem vagyok itt hozzáértő...
Ráadásul a sz@rt és a felesleges penzkidobast én sem szeretem...
Ebben a kategóriában ez a remo nem azFontos!!!hogy én a 10-30rugos játék kategóriaba dobtam be EZT a REMo-t! Ha van jobb és "markasabb" ebben a kategóriában..nyilván azt kell választani
én azért írtam erről mert csak ezzel van tapasztalatom...és nem 46.000.- hanem 20....
Ne vegye ezt senki tamadasnak!
Necronak sem azért írtam mert jobban ertenék hozzá....csak apukaként megint jött akartam,amikor megláttam, hogy 10-30 között keresve közel 50-ert ajánlanak gépet, mert az 1:16 "kicsi" (nekik)
Peace -
kiskakas
senior tag
Ja,egyebkent a kék Remo most 69 dollár..
-
kiskakas
senior tag
twine,
értem,amit írsz..én 20e ft-ot is soknak tartok érte,de tisztában vagyok az árakkal. Ha tudnám,h tartós lesz, belefér a 40 is,de úgy,hogy 5 perc "játék" után egy apró csatt után lesz 2 hetes pauza plusz -10e ft minusz, egyelőre nehéz lenyelni..és a Conrados cuccnál ez ment.
Egyébként ennek a Remo-nak az akkuja se szabványos, jól látom? Kommentekben azt irják,h nem is forgalmaznak plusz akkut.
Ha tehetném, megvenném kamaszkorom Nikko Chevy Camaro High Roller autóját, imádtam, fatertől kaptam még a németektől..sajnos töltő és akku hibás lett és nem tudták javítani, pénz vissza játék volt..de amiket ez kapott, kibírt...
-
Necronom
senior tag
válasz
ADAM1337 #3864 üzenetére
Szinte barmi tipus jo motorbol ami hasonlo karakteru
Ha szenzor nelkuliben gondolkozol akkor a 12T kornyeke a megfelelo
Nekem semmi kifogasom a foci rc cuccai ellende egyszer rendeltunk 5db szabalyzot az olcsosag oltaran
Nos, mind az 5db-ra ra volt szitazva a goolrc de mind kulonbozoek voltak, az egyik papardobozban erkezett, a masik zacsiban, az egyik valami Hobbykinges utanzat....erted, amikor mar a HK is masoljak, nekem ott a veg
A masik valami HW utanzat volt, na az erdekes modon ma is teszi a dolgat..
ebbol kifolyolag mindhez mas es mas programkartya kellettmeg jo hogy mind goolrc
De mondom, ez semmit sem jelent....ha talasz ilyen motort akkor annyi a fontos, hogy zart legyen
A vizallosag egy motornal nem jellemzo tulajdonsag.....a motorokat regebben VIZBEN szoktuk bejaratni!
Inkabb az legyen a cel, hogy ne jusson be a szutyok(#3865) twine : erre szoktam mondani, hogy amikor kulonbozo igenyek talalkoznak, arra nincs gyogyir
Van aki jateknak tartja a taviranyitasu autot, van aki pedig hobbynak a modellezest -
twine
veterán
válasz
Necronom #3861 üzenetére
EZ még mindíg működik....
Pedig "kínai"....
Én elismerem az évek folytán szerzett gyakorlati tapasztalatod, de olyan esetben amikor az asszony 10-ért akar venni játékot, apa 29-ért néz ki egy jobbat,,,,,
Erre rádobni egy 46.000-est....
Háááát......Visszatérve,,,,sokszor forszíroztam már ezt a REMO-t...nyilván nem nektek....
de sokadszor írom le,,,brutál mit kibírt karácsony óta az 5éves fiamnál...Hóban sárban, kavicson, minden kintii használat után zuhany....
És még mindig megy....EGyszer amikor már halálra idegesített minket a gyerek egy séta alkalmával ,mert hiába ugattam neki, hogy fáj de kurvára ha az én, vagy az anyja lábának neki megy "cső gázon",,,csak csinálta...
Na akkor felrugtam a kisautot egy ilyen esetnél....
Ekkor tört el egy ilyen alkatrész meg egy kutycsont elgörbült..
Megrendeltem mindkettőt, kicseréltem, azóta is kapja az "áldást" a kölyöktől durván....Nem WLtoys
És ha nem rugom fel, mint a fagyos lósz@rt, akkor még alkatrészt sem kellet volna venni hozzá azóta sem...
Ismét hangsúlyozom, nem nektek ajánlat, hanem amikor a gyereknek akar venni valamit a szülő 10-20 körül....
Akkor szerintem alternatíva, hogy ne közel 50-ért ajánljunk neki valamit a Carera helyett...
A távirányítón minden "sz@rt" lehet állítani, 6 "tekerentyű" van rajta plusz kapcsoló, plusz 50-50 vagy 70-30 ban hol legyen nagyob erő, alöl vagy hátul....
De ami a legfontosabb....
meglepő mit bírt eddig ki.... -
Necronom
senior tag
válasz
ADAM1337 #3862 üzenetére
Azzal, hogy tavon visszaveszed a szabit x%-ra azzal a motor teljesitmenyet fogod korlatozni, ellenben a kV erteke meg fog maradni, azt te nem tudod visszavenni sehogyan sem
A motorok kV ertekel allando: 1V feszultsegre annyit forog amennyit
A szabalyzot veszed vissza, aminek annyi koze van a motorhoz, hogy kevesebb aramot (nem feszultseget) fog adni a motornak
Azaz egy nagy kV erteku motorhoz ugye jooooval hosszabb (na ez egy masik kerdes, hogy kinek mi a hosszu meg kinek mi a rovid attetelezesnekem akkor hosszu, amikor a vegattetel szam nagyobb) attetelezes illene mint egy kisebb kV erteku mocohoz
Magyarul minel nagyobb a kV ertek, annal kisebb pinion kell ...vannak modellek, amibe egyszeruen nem lehet megfelelo attetelt talani egy nagyobb kV erteku motorhoz, fokepp visszavett teljesitmennyel
Igy a motorod erolkodni fog, melegedni fog, tokre feleslegesen vasarolod
Am teny, hogy mindenki a sajat hibajabol tanul.....ps: raadasul egy olcso szabalyzoval ezt meg is spekeled a nagativ iranyba
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Necronom #3861 üzenetére
Visszakanyarodva, megfogadom a tanácsodat, de kicsit másképpen.
Végül a 4300kv-t rendelem meg hozzá vizálló bl mociból (goolrc) a HSP-hez. (1:10 4wd xstr buggy)
Endzone-ból visszaveszem (60%-ra a moci erőt) majd 3300kv körülire kb, nem akarom a hajtást szétkapatni vele, viszont nincs vízállóból hozzávaló hasonló bestbuy árban. 22dodo környékén. -
Necronom
senior tag
válasz
kiskakas #3858 üzenetére
ne vasarolj ilyen picike semmiseget
ha buggy a tetszos, akkor inkabb egy spirit
buggynem erdemes azzal a kis vacakkal bibelodni az elso kanyarban el fog torni fokepp, hogy gyerekrol van szo
ez is el fog torni, de ez javithato, szokott eleg alkatrace lenni hozzaes ha nem akarsz sokszor a boltba jarni akkor ezt mar kezdesre erdemes megvenni hozza
ne csereld ki csak ha a muanyag eltorik...
termesztesen egy garn. lengokar + 1-1 torony is jo ha van tarcsibaha jatekot veszel, az egyszer tonkremegy es kesz...dobhatod a kukaba
es ahany jatekot vasaroltal eddig es ahany a kukaba vegezte, annyibol ez is kijon -
kiskakas
senior tag
válasz
SoulReaver #3855 üzenetére
Amiket néztem,
Itt a távon nem látok trim potit, nincs is, vagy nincs értelme?
A VRX Dart MT Monster truck 1:18 nekem nem tünik valami stabil darabnak, plusz elég apró lehet.
A VRX Spirit és Sword már komolyabb darab, igaz nem olcsó...egyelőre vacilálok, nem fogok vele hegyet mászni (illetve a gyerek),de nem szeretnék hetente sem alkatrészt rendelni hozzá.
Asszony agitál,hogy inkább vmi 10e ft-os Carrerat vegyünk..ilyenből is volt pár már, ezt elvetettem
-
ADAM1337
nagyúr
TT01 drift project folytatása:
Már eddig is megvoltam elégedve vele, de jött egy TT02D kormánymű, ami nem fért el a gyári kihajtás mellett.
Így ezek is megjöttek hozzá:Kicsit a felső merevítőből reszeltem, és tökéletesen elfér már, mintha gyári lenne:
A 3d nyomtatotthoz képest az első szivacsig jobban kitolja a kereket az alu, de nyilván a kisebb kihajtás miatt van annyival több helye.
-
Necronom
senior tag
válasz
kiskakas #3854 üzenetére
az orszagban a jako a hivatalos kereskedo, ennel fogva mas nincsen
mit szeretnel ami nincs?
van SCT, van TRUGGY/MONSTER van BUGGY, van RALLY, van onroad
mondjuk nem sok kozom a jakohoz, mert picit csigalassu ha epp nincs valami, de ez ma mar az osszes magyar boltra igaz.....nincs is sok -
kiskakas
senior tag
üdv megint Urak!
A conrad nagyon normálisan viselkedett, visszakapom a 2. autó teljes vételárát ..
Hajlanék egy VRX autó felé, magyar boltot tudnátok , http://jakomodell.hu/ -n kívül esetleg? Ezzel sincs baj,csak elég kevés VRX van fent.
Köszönöm! -
Krisz81
csendes tag
válasz
SoulReaver #3852 üzenetére
Az nem sok tényleg
Írtam privátban
-
Krisz81
csendes tag
válasz
SoulReaver #3850 üzenetére
Üzemidőre gondoltam. Én 5200mAh aksikat vettem kb 35-40 perc
-
Krisz81
csendes tag
válasz
SoulReaver #3841 üzenetére
Simán lecserélheted. Mennyit ment gyári aksival?
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3841 üzenetére
meghozza minel elobb csereld le
-
4m@15
tag
Köszönöm a válaszod!
XK-n van csűrő is, azért így teljes értékű repülőgépnek hat.
Repültem már, de nincs pultos rádióm. Igazából nem is szeretnék ennyire belezuhanni a repülésbe is.
Azért is lenne fontos az alkatrész ellátás, mert a repülővel együtt rendelnék propellert, akkut (HK-ról) és testet tartalékba.
Köszönöm mindenkinek! -
SoulReaver
veterán
VRX-en a gyári vezérlés akksis vezetékén lecserélhetem a tamiya csatlakozót T-re? Nem lesz baja?
Mert van itthon Lipo akksim, csak az T csatis, hát-ha tovább bírná, míg nem veszek egy izmosabbat.
-
üszök
őstag
A 600 van nekem. Gyroval nem nehéz irányítani,viszont anélkül sok műrepülő figurát meg tud csinálni elméletileg. Sajnos olyan mint a többi habgép, leszálláskor ripityára lehet törni ha nem vagy elég óvatos. Szelet viszonylag bírja,de nagyobb szél rendesen tudja dobálni.Ha van pultos távod akkor inkább vegyél valami tolómotoros vitorlázót. 1 méter feletti fesztávval. Ha nem repültél még akkor mindenképp ajánlott kis szimulátor előtte.
-
4m@15
tag
válasz
Necronom #3837 üzenetére
Modell Hunáriáért nagyon nagy kár. Origóról nem tudok semmit.
Akkor marad majd az érzelem alapú döntés, nekem sem volt eddig tervben repülő modell, de most megtetszett. Annyit repülnék vele mint a kis drónjaimmal, azok is kimerültek abban, hogy az összes kicsikét megvettem és havonta egyszer lemerítem a 12 darab akkumulátoromat velük. Arra a pár alkalomra mondjuk fülig ér a szám, tehát jó befektetés.Köszi Nekro!
-
Necronom
senior tag
Erdekes modon ma mar alig van itthoni boltban repcsimodell
Tukepp az Origot azt se tudom hogy letezik vagy sem, a Modell Hungaria tobb eve bezart....
Pedig a jo szakemberek ott voltak....en magam soha nem foglalkoztam ilyesmivel, a quadrocopter volt tervben meg a filmezes is vele, de annyira elszalltak az arakban, hogy semmi ertelme hobbybol meg kedvtelesbol azzal foglalkozni, igy az a projectem kimerult egy Syma 5SC jatekcuccnal -
4m@15
tag
Sok RC modellem van, viszont repülőgépem még nincs. Nem is szeretnék sugárhajtóműveset vagy impellereset és hasonló őrültséget venni, viszont egy olcsó modellt szívesen birtokolnék.
Kettő vagyis három modellt néztem ki.
Az egyik az XK A430 Edge, illetve szintén XK, de az A600 DHC-2 modell. Ezek már elég jónak tűntek, főleg az A430, csak egy a bajom. Az A430-hoz nem nagyon van alkatrész ellátás, ez nagy baj.A harmadik kiszemelt a legviccesebb, legolcsóbb Wltoys F949 kis Cessna 182, ehhez viszont már van mindenhol pótalkatrész. Csak ugye nem Brushless és nem tud úgy mozogni a szárnylapátok hiányában mint a fent említett példányok.
Valakinek van tapasztalata ezekkel, esetleg valami mást ajánlani tudtok ebben az árszegmensben?
Köszi!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Necronom #3832 üzenetére
Haverom vett egy sakura d3 cs mod-ot, 3mas bmw kasznival szenzoros 10,5t tracstar cuccal és turbós szabályzóval, meg ezt kaptuk egybe 45-ért.
Aztán rajtam maradt, mert segítettem neki átlesni a d3-mat, az szorult pár beállításra mert hozzá nem értő-é volt.
Igen néztem, hogy himoto ugyanez, csak pinion meg spurt kell rendelnem hozzá az kb egy ezres aliról a pro set-et 26+64t acél, meg a telokat újra olajozom, de nem annyira vészes a helyzet mint ahogy szét volt bombázva.
Sajnos ebbe is ez az analog d-spec servo van, azt kell csak cserélni, de jó kis alap.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #3829 üzenetére
Hozzám is került egy buggy. Igaz ingyen.
[link]
Valami kínai csoda, hsp márkájú valami. selejtezett modellezésből nem is voltam benne, biztos hogy van-e minden hozzá, a gyári spur pinion totál kuka, most valami teljesen más áttételezést állítottam be, gyári 23T és 64t volt, de szépen elfért a 22T és 61T. -
Necronom
senior tag
Amikor nekem voltak VRX autoim....
Ugyan mar 5-6 eve, de voltakime:
-
Necronom
senior tag
válasz
kiskakas #3825 üzenetére
Amax a Conrados auto, de ugyvan a Himoto nagy csalad egyik olcsobb tagja
Nem karorvendek, de ahol hutogepet, meg ceruza akksi toltot es mosogepet veszunk, onnan nem hozunk ki modellautot sem.....ugyanugy, ahogy a Tescobol sem, meg a Gearbest es Tomtop meg tarsaiktol sem
Ezek nem modellautok, hanem taviranyitasu jatekok
Van akiknek ez kell, ez teny, ezzel nem lehet mit csinalni, irtam egyszer, hogy amikor egy ilyen topikban, mint ez osszejon a jonep es az igenyek kozott piszok nagy a kulonbseg, nehez jo tanacsot adniDe van megoldas
SoulReaver a tudoja, eppen nemregen vasarolt egy belapo kategorias TRUGGY/MONSTER autot, ami szerintem kezdesben es araban jo valasztas lehet - hozzateszem, hogy ez is el fog torni!!!
De legalabb itthon van hozza alkatresz aranylag jo araban
Tehat akkor hajra VRX! Alapkiepitesben belefer az 50-be, RTR auto van hozza minden
Termeszetesen akksit, toltot kell hozza vasarolni, kesobb meg akarmitViszont lehet elobb korulneznek a hasznaltpiacon!
De nem a feszbuoson meg a teszvesz meg jofogasonazok nem erre valok, nem hozzaertok az eladok sem
forum.rcmodell.hu ahol erdemes keresni
De vasarlas elott mindenkepp tajekozodj - akar itt is
50-bol azert mar eleg sokmindent meg lehet vasarolni ami jobb az alaptol es kesobb tuningolhato vagy aprankent hozzavehetoek a cuccok -
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
új vagyok itt,ezért elkezdem visszaolvasni a topikot,de a segítségeteket kérném. Gyerekemnek vettem tavaly egy ilyen verdát:
https://www.conrad.hu/hu/reely-core-brushed-110-xs-rc-modellauto-elektro-monstertruck-4wd-rtr-24-ghz-1406734.htmlIgen,tudom. Néztem az alapabb Maverick autókat, ill most nem ugrik be még egy ismert,de olcsóbb márka,de végülis ez a conrados lett, mert úgy láttam van hozzá egy rakat alkatrész..Hát kellett is.. a lényeg,h 2 hét alatt gar-ba cserélték az autót, majd rá 1 hétre, abszolút normál használat mellett eltörött egyik 2cm-es kerékcsavar..elegem lett, a gyereknek is, elrakuk, majd most tavasszal rendeltem hozzá csavart (persze csak komplett kerék szettel van,de mind1). Összeraktam, kivittem egy körre és egy 2-3cm-es 45fokos beton feljárón felhajtva konkrétan kitört az alvázról a bal hátsó kerék 2 lengővillája..ergó új alváz kéne.
Egyelőre a Conraddal egyezkedek,akik egyébként teljesen pozitívan állnak a dologhoz, az első gar-os csere is flottul ment és istenemre én nem tönkretenni szerettem volna az autót,csak használni. Pontosabban a gyerkőcök.A lényeg és amiért írok.. tudtok javasolni megbízhatóbb márkát, konkrét terméket 30-40e ft körül? esetleg 50,de ez a plafon, figyelembe véve, h ott is kell majd minimum plusz akku, törik majd ez-az.
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3822 üzenetére
uppsz
valahol a szabi leirasaban ottan van
setup gomb talan hosszan, nekiall villogni, full gaz a tavon, ugy tart
egyszer megnyom gomb, full fek a tavon, ugy tart
gomb megint megnyom, tavot uresbe
es vagy kell meg egy gombot vagy nem...
a sorrend sem beztos, mindenhol mas -
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3820 üzenetére
hat ezt igy nem tudom fejbol
viszont a szabihoz illik hozzatanitani a tavot....tudod, elore, fek, ures.....vagy ezek kevereke
a keses akkor szokott eloferdulni, ha visszafele forog a holmi, azaz a szabi hatramenetben megy elore -
Necronom
senior tag
Az majd most keszul a nyari szezonra az Alba Ringre
remelem meg sikerul elkeszitenem az N kategorias autot, az pedig egy HB TCXX lesz
Az auto mar lassan 1 eve varja hogy osszerakjam....koszonom skacok a dicsereteket!
Az iranyitas kesese miatt a szabi felelos...valamit lehet allitgattal rajta?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Necronom #3815 üzenetére
Nagyon szépek
Nekem a losi tetszik igazán! Biztos vadállat!
A vrx-et kivittem most kicsit... Nem tudom, hogy az akku miatt, de hiába állítgatom a gázt, olyan, mint ha a távirányítója késne.... Mint mikor a film alatt késik a hang.... Nyomom, semmi, aztán pár mp késés múlva elindul, ugyan így a kormányzás is... 8 db új elem van a táviban pedig.
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3814 üzenetére
nem szeretnek sok kepet ide pakolni, de talan sorban jo lesz nehany
Sakura Zero S - ALAP kategorias auto
Sakura XI - HALADO kategorias auto
Asso RC10L - PRO10
CRC GenX10 - World GT
Xray XB4 BUGGY 4WD
Es a mostiak mar igazi KCSD-s kasznikal
Xray T4, Xray X1es ot buvik a Losi TLR3
-
Necronom
senior tag
Tenyleg nem kell szemelyeskedned, nekem volt TRX 4WD, de nem tetszett, vettem egy Assot, aztan vegul is a Losit, ami a mai napig teljesit versenyben
Ennyi....es koszonom az ajanlast, ezt magamtol is tudom, hogy nekem nem felel meg a TRX
Ha valamivel nem ertesz egyet az igen, az csak egy velemeny, mint ahogyan az enyem is
En tuti nem fogom szivatni magam a gombos meg a csipogos meg 8x villogos tavval, maradok annal, aminel rendesen be tudok allitani valamit es azt latom is a kijelzon....azert van(#3811) ADAM1337
Attol fugg melyiket kaptad hozza -
tvamos
nagyúr
válasz
Necronom #3809 üzenetére
pilotavizsga kell ahhoz, hogy a sajat tavjan forditsal egy trimmet
Azert nem kell pilota vizsga hozza, (nekem sincs pilota vizsgam, es megis csak a TRX tavot hasznalom, az osszes autohoz,) de valoban nem egyszeru.
DE! A TRX nem erre van, hanem arra, hogy megvedd, hazavidd, kivedd a dobozbol, es jatszal vele. Es arra meg nem lattam jobbat. (Itt az egyes szam elso szemely nem rad vonatkozik, hanem a potencialis vasarlora, szemely szerint te, ne vegyel ilyen autot magadnak!)
-
Necronom
senior tag
Igen, pont errol probaltam beszelni
megvan a helye az autonak - bar szemely szerint nem tavolugrani akarok vele, sot meg hajozni sem
autozni szeretnek vele normalis keretek kozott, ez meg addig nem fog menni, amig az auto egyenesen sem hajlando menni, tovabba pilotavizsga kell ahhoz, hogy a sajat tavjan forditsal egy trimmet
na ezt add oda valakinek, gomb villanas, gomb gomb, 3x villog, 8x gomb 8x villanas
nem konkretumot irtam, de azert remelem erted mirol beszelekes amikor palyara kerul, csak faltol falig lehet vele menni...ertem en is, hogy milyen szep amikor atugrunk vele hosszaban egy kamiont....dehat erre kell?
akkor okes, de attol meg NEM jo ez az auto....
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3804 üzenetére
a throttle trimm erre van
TH vagy valami hasonlo van odairva -
tvamos
nagyúr
válasz
SoulReaver #3806 üzenetére
Ez, amiről beszélek, egy short course truck volt.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Necronom #3800 üzenetére
Lehet, hogy Traxxas fan vagyok, de 2 fülig mellette szól:
1, pont vrx autóban (nem saját) kellett spurt cserélném, mert bedobta magának a kavicsot, a Traxxasaimban ez a rész (is) tömített.
2, a Traxxas nem érzékeny a vízre, akár a kerti csapnál le tudom mosni, mert nem megy a vevőbe víz.
Szerintem ezek olyan valós előnyök, ami miatt én azt mondom, nem csak márkahűség, fanatizmus megvenni.Én azt nem mondom, hogy ezeket gyári állapotban tudja: [link] de elég jó az erevo.
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3801 üzenetére
Gratula
De hagy tegyem hozza, amit irtam is parsz, hogy a VRX az egy belepo kategorias auto
Teny, hogy csillagok sokasaga valasztja el egy Wltoys autotol -
SoulReaver
veterán
Meg jött az új rc
Bánom, hogy nem ezt vettem elsőnek...
A wltoys 12428 tényleg egy játék, ha szembesül az ember egy komolyabb rc modellel.Sajna ez még kefés verzió, és nem volt tele az akkuja, így nagyon nem tudtam vele, csak a szobában tilitolizni, de már abból észre lehet venni, hogy nem gagyi.
Ebben a rövidke videóban szemléltetném a lengéscsillapítást.
Az egész autón észre lehet venni, hogy nem fog kitörni a kereke egy leérkezéskor (nyilván nem a 10. -ről)
Nekem nagyon tetszik, és még nincs is feltuningolva, de már folyamatban van az új belső
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marathon (2025)
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- EAFC 25
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest