- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
napoleon2323
tag
Szia!
Jó játékot vele!
1. Valamilyen szinten normális, ha jól látom szenzor nélküli brushless motor van benne. Ezek hajlamosak a "cogging"-ra kis sebességű indításánál (szaggatva indulás+kerregés szerű hang.). A kerregés is lehet akár normális, de ezt így a hang nélkül picit nehéz megállapítani. Esetleg egy rövid videót fel tudsz tölteni valahova?
2. Szerintem nem, ha csak nagyon nem surlódik valaminek, erre figyelj. De vannak ilyen utólagos kábelvédők, azt rátehetsz akár biztos, ami biztos.
Ezenkívül az akksiknál próbálj törekedni arra, hogy jól legyen rögzítva (tépőzár jó ötlet). -
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
8x8-as modellautót szeretnék építeni (nem lesz teljesen scale de az alap egy Tatra813 lenne). Egyelőre még az alkatrészgyűjtés fázisa van folyamatban.
Aki már épített hasonló custom teherautót (1/10 - 1/14-es méretben) milyen anyagot használt az alváz építésére?
Alu U profilt vásároltam (1,5mm vastag), de hátha van más opció is. Ha esetleg nem U profilt használnék végül, milyen anyagvastagságú aluminium kellene ami megtartja a súly?
Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Vajon miért kell beleszólni, hogy a másik ember mire költi a pénzét, ameddig nem árt ezzel másnak?
Ezt sohasem értettem.

Ha valaki ebbe a típusba "öli bele" a pénzét, szíve joga, lehet csak polcdísznek szeretné (de nyilván ez is az ő magán döntése...).
Bevallom sohasem értettem ezen "megmondó" posztokat, amelyek rengetegen fórumon, rengeteg témában felbukkannak néhány havonta.
Azt hiszed ezzel az "érdekesen" megfogalmazott néhány mondattal megváltod a "magyar modellezést", mert zavar hogy a másik más típusú autóval érzi jól magát?
Emiatt kellene "megmenteni"? 
Semmilyen támadás nélkül, mi volt a célod ezen poszttal, mert tényleg érdekel.
Lehet az én szegénységi bizonyítványom, de valóban nem látom az ilyesfajta, rendkívül "hasznos" írásoknak a lényegét. 
(mielőtt azzal jönnél, nekem nem volt és valószínűleg nem is lesz egyhamar wltoys autóm
) -
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Pont egy gyereknek szeretne vásárolni a kérdező.
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Nem csak olcsó kínai cuccokba szokott zsír lenni.
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Jó szórakozást hozzá Nektek.

Igen, valószínűleg nem lesz túl hosszú a játékidő, ha valóban 1800-as akksi van benne, amit általában szoktak adni hozzájuk (10 - 15 perc környékére saccolok).

-
napoleon2323
tag
Szia!
A típustól is függ, de nagy valószínűséggel cserélhető brushless szettre az elektronika.

Szerintem nem vészes, minimális tudással, újraolvasással ki lehet cserélni az elektronikát (forrasztani valószínűleg kelleni fog, ha mindent újonnan vásárolsz, de ez is függ a típustól (az autó és az elektronika típusától).Ha a szabályzódba alapból bele lesz építve a túlmerülésvédelem, akkor nem szükséges LiPo őr.

-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Éééés megelőztek a válasszal.

Szia!
Szerintem a töltési időn csak egy másik töltő fog tudni segíteni (ha a gyárin a szimpla "adaptert" érted - abból többet nem igazán lehet elvárni).
Akksiból pedig próbálj esetleg LiPo-t venni (ha bírja a szabályzód), bár ahhoz meg pláne külön töltő szükséges. Ott viszont figyelni kell, hogy nehogy túlmerüljön (ha nincs a szabályzódban ez a funkció, akkor LiPo őrt kell közbeiktatni).

-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Szia!

Nagyon köszönöm a segítséged!

Mágnest szeretnék rögzíteni vele, de akkor beszerzek erre is cipő ragasztót.

-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Lexan body ragasztásához milyen ragasztót ajánlotok. Sima pillanatragasztó nem rongálja meg magát az anyagot vagy a festést?
Mágnest szeretnék felragasztani (kasznitartóhoz).
Ezenkívül még egy kérdésem lenne a festéssel kapcsolatban:
PS57 White pearl (fehér színű) festékkel fogom lefújni a kaszni nagy részét. Ellenben PS31 Smoke (átlátszó) festékkel szeretném az ablakokat kicsit sötétíteni.
Szükséges a már lefestett fehér részt lemaszkolnom, amikor létrehozom a sötétítést vagy nem szükséges?
Köszönöm a segítségeteket!
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Tavasztól a 10-es út mentén (Pilisszentiván és környéke) van valakinek kedve esetleg csapatni nagyon hobbi (casual) szinten (általában hétvégente)?
Leginkább driftre keresnék társaságot, de akár offroadozás is beleférhet.

-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!

Ismét én.
Segítsetek kérnék (micsoda meglepetés.
) Kis túlzással mit vettem (a nagyobb gép a kérdéses)?Alvázára RIKO van írva, illetve elég sok plusz alkatrészt is adott az Úriember. Nagyjából 15 éve vette, már használtan.
Két motoros, ESC [link] . Vevő, akkumulátor hiányzik, ám Acoms AW-40 távot kaptam hozzá.
Igencsak szeretném életre kelteni, szerintetek nehéz lesz? Milyen akkumulátor kellene bele?

Köszönöm.
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdéssel fordulok Felétek!
Mi a véleményetek erről a modellről? [link]
Mennyit érhet vevő/táv nélkül? Egy régebbi akksival?
Alkatrészeket lehet kapni hozzá?
Tudom, hogy a VRX márkának nem a legjobb megítélése.
Köszönöm előre az újbóli segítséget!
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Mondjuk jogos ez is tényleg. :/
Akár ennél vagy egy másik modell alkatrészei beszerzéséhez ellenben tudtok helyet ajánlani?
Ha üzletről van szó akkor a fővárosban lenne a legmegfelelőbb. Vagy érdemes mindent aliexpress/ebay és hasonló oldalakról beszerezni, vagy specifikált rc tematikájú honlapokat kell használni?
-
napoleon2323
tag
Értem. :/
Teljes elektronikát + akkut kéne cserélni első körben gondolom.
-
napoleon2323
tag
Szeretnék egy olcsóbb modellt, ami nagyjából képes már megmutatni ennek a hobbynak a lényegét (eddig mindössze egy EZTEC márkájú játék autóval töltöttem az időt mostanában), mielőtt ha úgy alakul egy komolyabbra is gyűjtsek.
Emiatt néztem ki ezt a fajtát. Picit bütykölném is, ezért fontos az alkatrész utánpótlás.
-
napoleon2323
tag
Kissé késő válasz, de ez valóban Strada XT?
Csak 27 Mhz vevő, vezérlő van hozzá, illetve nem is biztos, hogy 1:10-es méretarányú.Vagy szerintetek az lehet?
Ha meglesz, Ti mit fejesztenétek rajta? Illetve honnan vennétek.
Nagyon köszönöm ismét a.segítséget, de picit el vagyok bizonytalanodva itt a laikusságommal együtt.

-
napoleon2323
tag
-
napoleon2323
tag
Sziasztok újra!

Kis keresgélés és hirdetés átnézés/feladás után ezen gondolkodok (bár ugye nincs túl sok köze a drifthez, de igencsak megtetszett
):15.000 Ft-ért adná oda az Úr.
Tudom hogy a videó alapján nehéz belőni (legalábbis nekem), de mit szóltok hozzá?
Megér ennyit? Illetve ismertebb típus/márka?
Köszönöm újra a segítséget!
-
napoleon2323
tag
Köszönöm nagyon a válaszaitokat. Elég komolytalanra sikerült a "helyzetleírásom" mégis vettétek a fáradtságot válaszolni rá.

ADAM1337:
Az egész projektre, max 30.000 Ft-ot (sőt inkább lejjebb, tudom igen kevés erre) így kb. a nagyon használt dolgok működhetnek. Azért is írtam ezt a lestrapált felújításra szoruló készletet.
AWD/RWD kérdésre válaszolva, pedig inkább talán az AWD felé hajlok, bár itt is inkább az összköltség a lényeges.
Tudom érdekesnek tűnhet, hogy ennyire az pénzügyek befolyásolnak és ennyiszer kielemzem, de először valóban a kipróbáláson van a hangsúly (valamivel magasabb szinten mint egy játék távirányítós autó - mert az valóban tetszik).
Ezenkívül azon is gondolkodtam, hogy ha félre tudok rakni, akkor havi szinten vennék valamit az autóhoz, mindig, ha úgy alakulnak a dolgok. Ha ennyiből lehetetlen kihozni egyszerre.
nLali:
Rákerestem a modellre és nagyon megtetszett és még talán a budget-be is beleférhet. Filózok ezen is és ha nincs alternatíva drift téren, lehet belevágok ebbe, ha minden úgy alakul.

-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Szeretnék picit jobban belemerülni az RC driftelés szépségeibe.
Leginkább kinti (aszfaltos) használat lenne a cél.
Tudom, hogy rengetegen írják, de melyik az a modell, nagyon olcsón, ami jó alternatívát jelent egy kezdőnek. Gondolok itt arra, hogy már cserélhető alkatrészek vannak hozzá (picit a bütykölgetéssel is megismerkednék), illetve valóban olcsó igencsak.
Természetesen a fentiek miatt is, nem ragaszkodok az új dologhoz (tudom így még jobban megkavarom a dolgokat).
Szóval milyen modell vagy márkát kéne keresnem, illetve mire kell figyelnem egy használt modell megvételénél (ha esetleg valamelyikőtöknek van extra akciós, kissé lestrapált eladó autója, szóljon bátran
)?Köszönöm előre is a válaszokat, remélem "nem túl tág kérdést" tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó játékot vele!
)

)