- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
válasz
JoolsNOS #5477 üzenetére
Picit megkésve a válasz:
LANE Boys RC light controller. Youtube-on van róla pár bemutató videó.
Egy baromi jó projekt, brutál kicsi, nem kellenek ellenállások, saját "programokat" (scripteket) lehet írni, és open source az egész, úgyhogy magad is összerakhatod.
A github-on fent van minden hozzá.
Elsőt készen vettem, utána rendeltem pcb-t meg alkatrészeket, most rakok össze még párat. -
Volkov
senior tag
Több mint egy éve kezdtem el csinálni, ma délelőtt próbakör érett lett a projekt.
A kis 1/24-es Porsche megkapta a led-eket:
[link]Közel sincs még kész, de látom a végét.
Finom hangolni kell még az időzítéseket itt-ott, meg bent még kábel dzsungel van.Az alap egy Wltoys k989, sinohobby 2in1 vevő, FlySky GT3 táv, egy külön AFHDS ppm vevő, LANE Boys RC led vezérlő, 0603-as ledek.
-
Volkov
senior tag
Végül egy akció keretén belül megrendeltem a 144001-est 2 aksival.
Kínából kerek 7 nap alatt ideért és DPD futár hozta ki.
Első tapasztalatok: Lakásban TILOS kipróbálni! Két keréknyom a padlón az eredménye.
Kint elég stabil, jók a lengéscsillapítók, nem pattog mint a kecske ... a deszkán. A méretéhez és a táv képességeihez képest indokolatlanul gyors. Nagyon kéne egy kormányzás limitálás is. Szervó 5 kábeles. A vevő 2in1.
Táv nagyon gagyi hatású, gázkar nem mindig megy középre, sípol is a verda, kap jelet ilyenkor.
Aksi 1500mAh, de vagy 2x ekkora is elférne. Kellene is, játékidő nagyon karcsú.
A túlmotorizáltsága miatt hiába alacsony, elmegy a füvön/árkon bokron is.
Amúgy nagyon tetszik, nem bántam meg(még)
Egy dolog aggaszt picit: az USB-s töltő. Mennyire lehet az jó bármire is?
Van valami értelmes 2S töltő jó áron? -
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Tavaszra-nyárra szeretnék valami csapatós kocsit.
1/12-1/14 körüli méret, 4WD.
Távom és vevőm van, más nincs, de az sem baj ha RTR, de lehessen a sebességet maximalizálni.
Kínaiból nagyon tetszik a Wltoys 144001, de előre tudom arra mit fogtok írni
Van olyan márkás(abb) ami hasonló mint a 14401-es 40k környékén?
Köszi! -
Volkov
senior tag
Elkapott az őrület...
Elkészült a kvázi végleges mount az öreg Porsche karosszériához pár 3D nyomtatott cuccal, tökéletesen illeszkedik a Wltoys k989 alvázra.
Lecseréltem a műanyag felniket alura, a difik is cserélve illetve vettem hozzá egy Flysky GT3-C-t. (cserélve miatta a vevő is)
Kapott drift "gumikat" is, ha kell, megy mint az meszes, de lehet driftelni is veleMa elkészült a világítás első verziója is.
Amiben segítséget/véleményt/tippet szeretnék kérni, hogy szeretném tovább bővíteni a világítást egy tolató lámpával, viszont nincs tippem, hogy egy ilyen zárt elektronikánál, hogy lehetne ezt megoldani?
Motorról közvetlenül?Köszi!
(a világítás jelenleg külön aksiról megy)
-
Volkov
senior tag
válasz
Simonarancs #4749 üzenetére
Későn olvastam, végül a teflonost megvettem.
De amúgy jó. Sokkal jobb lett mint volt, ég és föld. Nem gépzsír állagú (az tudom hogy "ragad")
Végre működik a difiPrimitív kérdés jön:
Ha nagyobb az aksi C értéke, az lehet gond?Gyárilag 2S 400mAh 20C-s aksi van benne, de pont ilyet sehol sem találok (vagy csak kisebb vagyonért)
Amit találtam az mind nagyobb, 30C-50C. -
Volkov
senior tag
Pl ezek közül melyik lenne jó?
Szilikonzsír autóhoz Autosil 50 gr
Általános szilikonzsír Silifat M-A (50gr)
Teflonos szilikonzsír M-T-100 (50 gr)
(Valahogy nem akarom elhinni, hogy az RC-s boltban kapható 5g-os ezeknél spécibb lenne)
-
Volkov
senior tag
válasz
Necronom #3771 üzenetére
Lassan egy éve írtam ide.
Anno az volt a terv, hogy a régi játék autómat RC-sítem.A WLtoys K989-es "Fiesta" lett a szerencsés nyertes, olcsó de brutális gép (az eddigi gyerek játékokhoz képest). Mérete 1/28-as, a tengelytáv gyárilag állítható, s az egyik pont megfelel a Porsche feltámasztásához.
Sok módosítást egyelőre nem tervezek vele, de szeretném kipucolni, és rendbe rakni amit kínában nem sikerült. Difik pl. eléggé szorulnak. Van Youtube-on video róla, de egy dolgot nem tudok pontosan, hogy milyen kenőanyagot kellene vennem hozzá?
Köszi!
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a típussal/márkával?
ZD Racing 16421 - V2 1:16 4WD Off-road RC Truck
Köszönöm!
-
Volkov
senior tag
válasz
Necronom #3771 üzenetére
Hát igen, pontos méreteket nem találok a kicsi-occsó oldalakon.
Pedig ez pl jónak tűnik:
Wltoys A252
Pont véletlen Porsche koppintás -
Volkov
senior tag
válasz
SoulReaver #3767 üzenetére
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
RC témában tök láma vagyok, ezért segítséget szeretnék kérni.
Nemrég vettem Kínából egy kis wltoys rc autót. L929, 1:32-es méret, kis fürge szoba vacak, tök jó poén.
Picit elkapott a nosztalgia és előtúrtam egy kb. 20 éves régi rc kocsim maradékát amit még gyerekként kaptam (és tettem tönkre). A kasznin kívül semmi sem maradt belőle, egy Porsche 959-es 1:24 kocsi.Nos, most jön a kérdés: alá lehetne pakolni valami új alvázat meg elektronikát, hogy újra menjen?
Mennyi lehet a minimális összeg fokozatmentes gázhoz és kormányzáshoz?Köszönöm a segítséget!
üdv
András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest