Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cog777
üzenetére
Régebben C/C++ programozó voltam, QT Creator alatt dolgoztunk csak nem Rpi-re fejlesztettünk, hanem másik ARM-es kínai cuccra, arra külön lefordított és felmásolt QT-t használtunk.
Pythonnal csak annyi tapasztalatom van, hogy pár soros nagyon egyszerű szkripteket már használtam a terminálban, de semmi több. Néztem a PySimple dolgokat, de elég barátságtalannak tűnt meg a végeredmény se nagyon tetszett.
Igaz nem kell sok minden, egy ablak lenne az egész program pár gombbal (de annak igényesnek kell lennie, hogy aztán meg is rendeljék nagyobb számban
), egyszerűbb kiírásokkal meg inifájl kezeléssel, a háttérben pedig SPI-s rádió adóvevő és vezetékes vagy BT-s joystick kezeléssel. - az SPI-s rádió kezeléséhez már van C++ forrásom.Szóval azt mondod, hogy a legjobb megoldás, ha a QT Creator a PI-n fut, én meg távoli asztalról lépek be rá ssh-n és úgy vagy helyileg a PI-n dolgozom?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, ryzen 7, RTX 2070 super
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB 6000MHz / X670 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Félkonfig eladó i7-9700K alapú rendszer
- GAMER PC! i5-14400 / RTX 4070 / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), egyszerűbb kiírásokkal meg inifájl kezeléssel, a háttérben pedig SPI-s rádió adóvevő és vezetékes vagy BT-s joystick kezeléssel. - az SPI-s rádió kezeléséhez már van C++ forrásom.
wassermann