Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsomarton
tag
Sziasztok!
Nemrég frissítettem egy tavalyi telepítést és sajnos az audió rendszer csere miatt két parancs, amiket gyakran használok, már nem működik. Elég sok időt töltöttem tegnap keresgéléssel, de sajnos nem találtam rájuk megoldást. Esetleg tudna valaki segíteni abban, hogy mi az új pulse audió kompatibilis módszer ezekre?
Hang kimenet csere Headphone-ról HDMI-re:
amixer cset numid=3 2
(+ még mahináltam az .asoundrc file-al is, de ugye az sincsen már meg)
Némítás feloldás és a hangerő maximumra vétele:
alsactl --file ~/.config/asound.state restore
(hiába mentem el a beállításokat a store paranccsal, nem jön vissza semmi sem a restore -al)
Minden választ előre is köszönök!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann