- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konkrétan az összes lejátszott videó meg megakad néha pár másodpercre. A régi verzó (azaz valamelyik frissítés elötti) nem csinálta de már több hónapja rossz csak gyerek nézi és őt nem zavarta de engem igen hogy nem tudok végignézni egy filmet sem akadás nélkül.
NAS-ról szedi az adatokat, azt is már kigyomláltam azt hittem az a baj, még új HDD-t is kapott. Routert is frissítettem, kábelt is kimértem, magát a libreelec-t is állítottam (kivettem minden mediatár beolvasást, gui felbontást, szolgáltatásokat stb) És így jutottam arra hogy már csak a libreelec marad, és azt is cseréltem másik SD kártyára új verzióra és ugyan úgy akadt, sőt még jobban mert az új GUI is akad.
Zerom nincs húzva, bordázott hűtős de ventivel is próbáltam háta túlmelegedne, tápja is nagy 3A-s. Hacsak nem a zero döglött meg bár lefagyni nem szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videó stream letöltése
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Napelem
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- Erős gamer gép bontás/ egyben
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest