Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3959) moli.hu válasza germanlacika (#3957) üzenetére


moli.hu
őstag

olyanoknak, akik egyartalan nem ertenek a szamitogephez, tilos windowst installalni. hacsak nem akarod havonta ujrarakni imagebol. es naluk meg arra sincs szukseg, hogy ismeros legyen az interfesz, hogy mindenkepp windows legyen, mert regen is azt hasznaltak. linux a megoldas.
ettol fuggetlenul raspi-n nem fognak tudni szamukra megfelelo minosegben bongeszni, igy vegul nem fogjak hasznalni. vegyel egy regi hasznalt gepet (vagy meginkabb rakj ossze a sajat otthoni regi alkatreszeidbol, ami akkor maradt meg, mikor az eromuved bovitetted...)
egyebkent ha oregek, en inkabb egy androidos tabletet vennek, mert az en oregeim kaptak egy desktopot, de fel ora utan mar faj a hatuk. irtad, hogy teven hasznalnak, akkor androidos stick (azokra lehet billentyuzetet kotni, ugye?)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.