Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
PistiSan
üzenetére
FAT32 a későbbi bootnak -- hát ha gondolod átvariálhatod ha maj megoldják, én lusta vagyok hozzá

1db a rendszernek - nekem is így van
1 swap - Na ezt nem ajánlom. Annak örülök hogy 1 srófra jár az agyunk, de én már ezzel megszívtam. Megoldottam fstab-ba swap partíció, és a dphys service-t ami már nem kellett, azt legyilkoltam. Ennek az lett a következménye hogy rendszeresen mindent kivágott a kernel, elsősorban a transmission-daemon_t, mondván hogy vészesen elfogyott a ram
pedig akkor volt kb 400MB elfoglalva a memóriából ami 3.4GB volt(512MB videónak lefoglalva).
Itt feljebb kértem segítséget is, nem értettem a dolgot. A vége az lett hogy újrahúztam az egészet, békén hagytam a dphys_t , most 2GB a swap file formátumban.
és 1db adatnak - nekem is így vanJa és ttovábbra is GB-ok vannak szabadon, mégis swappolgat a kernel max 100 MB-ig. A fene se érti
de már nem érdekel... 1 hétvégém ráment 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC AMD Ryzen 7 7700 8/16, 32GB DDR5 RAM, AMD RX6800 16GB
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig akkor volt kb 400MB elfoglalva a memóriából ami 3.4GB volt(512MB videónak lefoglalva).
de már nem érdekel... 1 hétvégém ráment 
wassermann