Hirdetés
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtirley
tag
Sziasztok!
Van egy RPi 3B+ -om. Használom már egy ideje erre-arra, de most a kiváncsiság kedvéért ki akartam próbálni, hogy hogy működik egy pendrive-ról, úgyhogy húztam egy Raspbiant egy 16 gigás pendrive-ra. Nos, az istennek sem akar bebootolni róla, csak világít a piros amikor megtáplálom, de semmi sem történik. Mit hagytam ki? Ennek nem kellene csak úgy simán bootolnia? Az image elvileg rendben van, először Etcherrel csináltam, de mikor nem ment, akkor megcsináltam Debian alatt is dd-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD FX
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann