Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[PATRIK]
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem találtam a PI-Hole-nak külön oldalt, úgyhogy ide írok.
Tervezek venni egy Raspberry PI-t. A PI-Hole-t szeretném használni. De gondoltam mielőtt beruházok kipróbálom, milyen lenne, szóval feltelepítettem virtualbox-al. A Raspbian Desktop ISO-t telepítettem és mindent beállítottam a leírásoknak megfelelően. Viszont az ip címét hiába írom be gépbe, telefonra DNS szervernek nem csinál semmit. A gépen a NOD32 internet security bejelzett a PI-Hole-ra, de megpróbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam és továbbra sem működött.
Ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni.
Ha van erre egy külön oldal, akkor elnézést, hogy ide írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann