- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
segítsetek, milyen úton induljak el, ha a pi3b-m kihagy hálózaton. (2 éves)
Pontosabban: adott egy telekom router Sagemcom, rajta kábelen egy iptv beltéri, plusz a pi is. Többi eszköz wifin (laptopok, telefonok).Probléma, ha másolok rá/róla (win-ről winscp-vel), random megszakad, és 5-10 másodpercekre elérhetetlen a pi hálózaton. Samba share is néha elérhetetlen erre az 5-10 sec-re. Ha pingelem, 8% packet loss van. Gondoltam hogy a laptop wifije lehet a gond, szóval rákötöttem kábelen, az eredmény ugyanaz, kihagy a pi válaszokban.
(ha egyszerre pingelem wifis notiról, meg kábelen routerre kötött notiról, akkor egy időben van a kiesése a válaszoknak)Januári raspbian telepítés (talán novemberi volt az utolsó build akkor?)
Január előtt nem volt ez, de akkor egy Huawei telekom router volt, és régebbi raspbian image, januárban húztam újra amikor új helyre jöttünk.
2.5-ös hddről megy a rendszer, így nem lehet SD kártya baj.Most az jutott eszembe, hogy pi-t is próbálhatnám wifin, hogy van-e változás.
Mi mást lehet csinálni, hogy rájöjjek mi okozza?Elég sok minden fut rajta, de azok gond nélkül mennek, filmet is játszik le kodin, és azok semmit nem akadnak meg, cpu usage monitorozva van, és nem igazán van leterhelve.
Esetleg kezdjem el leállítgatni a szolgáltatásokat, hátha kibukik valami?
fut transmission, ftp amire ip-kamera tölt fel képeket, kodi ugye, domoticz+influxdb+grafana.win-en lenne még talán pár ötletem, de linuxon meg vagyok lőve ilyen hibáknál...
köszi bármi ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RTX3070TI 8GB!
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann