Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
válasz
kovisoft
üzenetére
De! Rendeltem egy 3A-sat
Nem hiszem, hogy megtört volna a kábel, mert most pár óra kikapcs után megy szépen, csak 2-3 óránként indul újra, de ez a videolejátszást nem befolyásolja, a cache addig kitart és még csak nem is lenne ez baj. A melegedésre is gondoltam de van rajta egy venti 2-4-es lábakra kötve. 50 fok alatt van a proci plus ahogy javasolták a vásárláskor illik hűtőbordát venni, az is van alul+felül. Kedden meglátjuk alulfesz volt-e a baja.
most már használni akarom!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem hiszem, hogy megtört volna a kábel, mert most pár óra kikapcs után megy szépen, csak 2-3 óránként indul újra, de ez a videolejátszást nem befolyásolja, a cache addig kitart és még csak nem is lenne ez baj. A melegedésre is gondoltam de van rajta egy venti 2-4-es lábakra kötve. 50 fok alatt van a proci plus ahogy javasolták a vásárláskor illik hűtőbordát venni, az is van alul+felül. Kedden meglátjuk alulfesz volt-e a baja.
wassermann