- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Complex11
újonc
Sziasztok, ismertek olyan embert aki ért a razberry-hez? Én már majd. 3 hónapja próbálkozom, de ez egy agyrém. Mintha mazochistáknak találták volna ki, semmi nem működik, a net tele van ötletekkel amik nem működnek, sokan írják "try this, maybe works" , hát nem works, van 2-esem és 3-asom is, sd kártya wheezy feltöltve, putty-al elérem, VNC Viewerrel látom, FileZilla fileokat tudok másolni. De én programozni szeretném, mondjuk c++, elkezdtem a Lazarussa, (tudom, ez Pascal) de ez egy agyrém. Van VisualStudio 2015, megvettem a visualGDB-t.
Raspberry-re letöltöttem a QT Creator-t, a Razberry-n nem lehet semmit beállítani, az ablakok nagyobbak mint a képernyő, nem tudok dolgokat kiválasztani, átírni. Ha a VNC-Vieweren keresztül nyitom meg a qt cratort a billentyűzet nem működik, csak az a billentyű, bármi mást leütök teljesen más jelenik meg a kijelzőn.
Nézem a neten, ez mintha másoknál nem fordulna elő? Szerintem ez egy nagy kamu, nem is értem mire jó, programozásra biztos nem, arra lehet, hogy letöltök valami applikációt amit valaki megírt és én összerakom, belerakom valami farnelles dobozba és villogok vele, hogy mit csináltam.
Várom a hozzászólásotokat. előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest