Új hozzászólás Aktív témák

• Complex11

újonc

Sziasztok, ismertek olyan embert aki ért a razberry-hez? Én már majd. 3 hónapja próbálkozom, de ez egy agyrém. Mintha mazochistáknak találták volna ki, semmi nem működik, a net tele van ötletekkel amik nem működnek, sokan írják "try this, maybe works" , hát nem works, van 2-esem és 3-asom is, sd kártya wheezy feltöltve, putty-al elérem, VNC Viewerrel látom, FileZilla fileokat tudok másolni. De én programozni szeretném, mondjuk c++, elkezdtem a Lazarussa, (tudom, ez Pascal) de ez egy agyrém. Van VisualStudio 2015, megvettem a visualGDB-t.
    Raspberry-re letöltöttem a QT Creator-t, a Razberry-n nem lehet semmit beállítani, az ablakok nagyobbak mint a képernyő, nem tudok dolgokat kiválasztani, átírni. Ha a VNC-Vieweren keresztül nyitom meg a qt cratort a billentyűzet nem működik, csak az a billentyű, bármi mást leütök teljesen más jelenik meg a kijelzőn.
    Nézem a neten, ez mintha másoknál nem fordulna elő? Szerintem ez egy nagy kamu, nem is értem mire jó, programozásra biztos nem, arra lehet, hogy letöltök valami applikációt amit valaki megírt és én összerakom, belerakom valami farnelles dobozba és villogok vele, hogy mit csináltam.
    Várom a hozzászólásotokat. előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák