- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Complex11
újonc
Sziasztok, ismertek olyan embert aki ért a razberry-hez? Én már majd. 3 hónapja próbálkozom, de ez egy agyrém. Mintha mazochistáknak találták volna ki, semmi nem működik, a net tele van ötletekkel amik nem működnek, sokan írják "try this, maybe works" , hát nem works, van 2-esem és 3-asom is, sd kártya wheezy feltöltve, putty-al elérem, VNC Viewerrel látom, FileZilla fileokat tudok másolni. De én programozni szeretném, mondjuk c++, elkezdtem a Lazarussa, (tudom, ez Pascal) de ez egy agyrém. Van VisualStudio 2015, megvettem a visualGDB-t.
Raspberry-re letöltöttem a QT Creator-t, a Razberry-n nem lehet semmit beállítani, az ablakok nagyobbak mint a képernyő, nem tudok dolgokat kiválasztani, átírni. Ha a VNC-Vieweren keresztül nyitom meg a qt cratort a billentyűzet nem működik, csak az a billentyű, bármi mást leütök teljesen más jelenik meg a kijelzőn.
Nézem a neten, ez mintha másoknál nem fordulna elő? Szerintem ez egy nagy kamu, nem is értem mire jó, programozásra biztos nem, arra lehet, hogy letöltök valami applikációt amit valaki megírt és én összerakom, belerakom valami farnelles dobozba és villogok vele, hogy mit csináltam.
Várom a hozzászólásotokat. előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Asztalos klub
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Pokémon GO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest