Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Szia!
Sikerült megoldanom végül is, de én is tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy miért nem ment egyszerűen. Egyébként amit javasoltál hálózati hely hozzáadásával oldottam, meg, de addig nem ment amig nem adtam jelszót a samba useremnek. Pedig a megosztást mindenkinek hozzáférhetővé tettem irás-olvasásra.
(egyébként ha valaki küzdene még ilyennel, nem kell megadni a teljes elérési utat, csak smb://IP/megosztásneve formátumban. Én ezt nem tudtam, 20percet bajlódtam a teljes út beírásával
a tv távjával....)
De, mint irtam is gyanús ez nekem, mert win alatt szakasztott ugyan ez a problémám volt...
Az openelec nincs fix ip-n, csak a laptop, meg a nas. Érdemes az otthoni eszközöket fixre rakni (telót, tabot is)?
Viszont most minden alkalommal meg kell osztanom a mappát a mintben, ezt lehetne valahogy rendszeresíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Wise (ex-TransferWise)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- BestBuy topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a tv távjával....)
wassermann