Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzoli1957
újonc
Üdv Mindenkinek! Még új vagyok ezen az oldalon és a KODI használatában is. Akadt egy problémám mikor megrendeltem a Málnácskámat akkor nem volt raktáron USB Wifi és rá egy hónapjára kaptam meg de közben egy ismerősöm is rendelt egyet és ő vett hozzá egy TP-LINK TL-WN725-ös USB Wifi-t, ami nagyon szépen működik is erre én is vettem egy ilyet. Közbe megjött a gyári málnácskás is és ezzel van a problémám.
Ha rádugom a sz.gépre finoman működik, a málnácskán is működik ha DEBIÁN-nal indítom.De az istenért sem tudom működésre bírni ,ha a KODI14.2-el indítom még a lehetősége is eltűnik a beállításának. Pedig már rendszer betöltődést is késleltettem de hiába.És ezen a málnás USB-és wifin nincs led sem amivel lehetne látni a működését. Remélem érthetően fogalmaztam. Szeretném megkérdezni tőletek járt már így valaki, vagy tud erre valami megoldást nálam nagyobb tudású szakember? Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann