Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87
üzenetére
Ja és már szétszedtem a dobozt

A műanyagról kezdtek lepattogni a felragasztott távtartók. Meg a régebbi rendszerekkel nem volt elég stabil. A pi2-es rendszer most csak a polcon van lerakva. Nameg az is volt az oka, hogy backendnek használtam, nem kötöttem rá monitort. Pécéről és androidos eszközökről néztem az adását. Mostánában szoktam rá arra, hogy egy másik pi2 -vel használjam, amin openelec fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Update 01.29. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann