- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87 #16598 üzenetére
A hub-omhoz próbaképp vettem ilyet , hogy ugyanarról a két portos tápról hajtsam mint a pi2-t, hátha a külön táp okoz néha furcsaságokat. Attól függ persze, hogy milyen fajta kábel kell, hogy milyen csatlakozó van a hub-on.
Mondjuk nem tudom mennyire jó minőségű, nem mértem a túloldalán, hogy nagyot esik -e. (én persze kiderült, hogy ígyis néha visszatápol az usb portrol a pi, mikor meghülyül az usb)
Aha, a pi1-hez (nem B+) valószínű jobb aktíb hubot használni. Bár, ha a rev2-es felfogató lyukas verzió, akkor a gpio pinről tápolás esetleg kiválthatja. Úgy nem limitál be a microusb betáp biztosítékja.
Nekem ilyen hubom van már 3.5 éve, eddig még jól működik. Csak nem tudom, hogy ma is ugyanaz van -e benne vagy csak külsőre hasonlít. Az biztos, hogy van egy nagyon hasonló fajta, aminek ledje is van. Ez a led nélküli.
AF9033 alatt gondolom az it9135-re gondolsz. A régi AF9035 + tuner egy chipben = it9135. Kb egy éve gondoltak egyet és egyesítették a driverét, mivel gyakorlatilag ugyanaz és azóta írja 9033-nak ezt is
Érdemes a watchdogot neked is beállítani raja, korábban írtam már hogyan, mi alapján állítottam be. Vannak fagyások, amikor szépen automatikusan újra tud indulni úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged