Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz golya87 #16598 üzenetére

A hub-omhoz próbaképp vettem ilyet , hogy ugyanarról a két portos tápról hajtsam mint a pi2-t, hátha a külön táp okoz néha furcsaságokat. Attól függ persze, hogy milyen fajta kábel kell, hogy milyen csatlakozó van a hub-on.

Mondjuk nem tudom mennyire jó minőségű, nem mértem a túloldalán, hogy nagyot esik -e. (én persze kiderült, hogy ígyis néha visszatápol az usb portrol a pi, mikor meghülyül az usb)

Aha, a pi1-hez (nem B+) valószínű jobb aktíb hubot használni. Bár, ha a rev2-es felfogató lyukas verzió, akkor a gpio pinről tápolás esetleg kiválthatja. Úgy nem limitál be a microusb betáp biztosítékja.

Nekem ilyen hubom van már 3.5 éve, eddig még jól működik. Csak nem tudom, hogy ma is ugyanaz van -e benne vagy csak külsőre hasonlít. Az biztos, hogy van egy nagyon hasonló fajta, aminek ledje is van. Ez a led nélküli.

AF9033 alatt gondolom az it9135-re gondolsz. A régi AF9035 + tuner egy chipben = it9135. Kb egy éve gondoltak egyet és egyesítették a driverét, mivel gyakorlatilag ugyanaz és azóta írja 9033-nak ezt is :)

Érdemes a watchdogot neked is beállítani raja, korábban írtam már hogyan, mi alapján állítottam be. Vannak fagyások, amikor szépen automatikusan újra tud indulni úgy.

Új hozzászólás Aktív témák