Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
dontibee
üzenetére
Lehet hogy kicsit le vagyok maradva a friss kütyükkel, nehezen tudom elképzelni, hogy portonként lehet AHCI és RAID mód egyszerre.. Persze attól még simán lehet hogy én nem tudok róla.
Mivel az alaplapodon gyanítom hogy nem valódi HW RAID vezérlő van (gondolom elem nincs hozzá) így sok előnyét nem fogod élvezni. Áramszünetnél ugyanúgy lehet gondod. Ha szimpla tükrözést használsz (software-es), úgy a Dynamic típusú lemezt áramszünet esetén is bármikor fel tudod olvastatni más gépben (azonos rendszeren), ergo nem fáj nagyon, ha gond van, ellentétben az alaplapi vezérlőddel..
Én a helyedben nem kókányolnék a registry hack-el, elvégre a következő rendszer újratelepítéskor úgy is megint szívás lesz.
Amúgy kíváncsi volnék milyen típusú RAID-et bíznál az alaplapi vezérlődre.
udv
letixupdate:
Az jutott még eszembe, hogy ha átklónozod a rendszered egy azonos (vagy nagyobb) HDD-re, azzal azért biztonságosabban tudod "haxolni", én ezt javasolnám ha már mindenképp a registry megoldást választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest