Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
dontibee
üzenetére
Lehet hogy kicsit le vagyok maradva a friss kütyükkel, nehezen tudom elképzelni, hogy portonként lehet AHCI és RAID mód egyszerre.. Persze attól még simán lehet hogy én nem tudok róla.
Mivel az alaplapodon gyanítom hogy nem valódi HW RAID vezérlő van (gondolom elem nincs hozzá) így sok előnyét nem fogod élvezni. Áramszünetnél ugyanúgy lehet gondod. Ha szimpla tükrözést használsz (software-es), úgy a Dynamic típusú lemezt áramszünet esetén is bármikor fel tudod olvastatni más gépben (azonos rendszeren), ergo nem fáj nagyon, ha gond van, ellentétben az alaplapi vezérlőddel..
Én a helyedben nem kókányolnék a registry hack-el, elvégre a következő rendszer újratelepítéskor úgy is megint szívás lesz.
Amúgy kíváncsi volnék milyen típusú RAID-et bíznál az alaplapi vezérlődre.
udv
letixupdate:
Az jutott még eszembe, hogy ha átklónozod a rendszered egy azonos (vagy nagyobb) HDD-re, azzal azért biztonságosabban tudod "haxolni", én ezt javasolnám ha már mindenképp a registry megoldást választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest