- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
dontibee
üzenetére
Lehet hogy kicsit le vagyok maradva a friss kütyükkel, nehezen tudom elképzelni, hogy portonként lehet AHCI és RAID mód egyszerre.. Persze attól még simán lehet hogy én nem tudok róla.
Mivel az alaplapodon gyanítom hogy nem valódi HW RAID vezérlő van (gondolom elem nincs hozzá) így sok előnyét nem fogod élvezni. Áramszünetnél ugyanúgy lehet gondod. Ha szimpla tükrözést használsz (software-es), úgy a Dynamic típusú lemezt áramszünet esetén is bármikor fel tudod olvastatni más gépben (azonos rendszeren), ergo nem fáj nagyon, ha gond van, ellentétben az alaplapi vezérlőddel..
Én a helyedben nem kókányolnék a registry hack-el, elvégre a következő rendszer újratelepítéskor úgy is megint szívás lesz.
Amúgy kíváncsi volnék milyen típusú RAID-et bíznál az alaplapi vezérlődre.
udv
letixupdate:
Az jutott még eszembe, hogy ha átklónozod a rendszered egy azonos (vagy nagyobb) HDD-re, azzal azért biztonságosabban tudod "haxolni", én ezt javasolnám ha már mindenképp a registry megoldást választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest