Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Minden más. Jó, biztos van, ami megegyezik, mert nem lehetek annyira szerencsétlen, hogy három géppel is ugyanaz legyen a probléma. Intel 520, OCZ Vector, Samsung 840 Pro. Próbáltam én már mindent. Egyedül a PCH RAID vezérlő azonos. Mármint nem típusra, hanem hogy mindig PCH RAID vezérlőt használok. Van egy LSI kártyám is, de azzal még sosem történt ilyen. Egy ideig meg voltam arról győződve, hogy az itthoni X79-es rendszerem csinálja, de miután az újonnan vásárolt X99-es rendszernél is előjött, elvesztettem minden reményem.
Mindegy. Azt hittem, hogy már más is találkozott ilyen hibával. Amúgy is csak itthon használok PCH-s RAID-et, és amúgy is akartam venni egy NVMe Intel 750-es kártyát. Azzal nem lesznek ilyen gondok. Akkor sem, ha megint RAID0-t szeretnék és kettőt veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Facebook és Messenger
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest