Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Minden más. Jó, biztos van, ami megegyezik, mert nem lehetek annyira szerencsétlen, hogy három géppel is ugyanaz legyen a probléma. Intel 520, OCZ Vector, Samsung 840 Pro. Próbáltam én már mindent. Egyedül a PCH RAID vezérlő azonos. Mármint nem típusra, hanem hogy mindig PCH RAID vezérlőt használok. Van egy LSI kártyám is, de azzal még sosem történt ilyen. Egy ideig meg voltam arról győződve, hogy az itthoni X79-es rendszerem csinálja, de miután az újonnan vásárolt X99-es rendszernél is előjött, elvesztettem minden reményem.
Mindegy. Azt hittem, hogy már más is találkozott ilyen hibával. Amúgy is csak itthon használok PCH-s RAID-et, és amúgy is akartam venni egy NVMe Intel 750-es kártyát. Azzal nem lesznek ilyen gondok. Akkor sem, ha megint RAID0-t szeretnék és kettőt veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest