Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Hát ennek ellenére mégse jött össze.
A levétel és visszarakás ki/bekapcs-al történt.Persze,hogy nem omlik összes,én rendszeresen resetelem vagy kapcsolom le főkapcsolóval a gépeket,ha túl sokáig (számomra túl sokáig) sz*rakszik a leállással. Van,hogy egy-egy játék úgy omlik össze,hogy nem akarja visszaadni az asztalfelületet,akkor gondolkodás nélkül reset...40 sec múlva meg már vissza is töltött a gép. De a hardveres raides kisgépen egy sima reset nyomás elég ahhoz,hogy ne induljon el többet az xp és újra kelljen telepítenem. De meg is fogadtam,hogy ha megint lesz egy hasonló,akár áramszünet is,akkor kikapcsolom a raidet...úgyse mérvadó...ez is csak a "miért ne?" miatt telepítettem így fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest