Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem 60Gb-os SSD-n van a Windows 7. Így sokkal jobban hasít, mint mikor két HDD-s RAID0-on volt. És ennyin szerintem el lehet férni a rendszerrel.
Egy fullos Win7 (Ultimate, ami igazából felesleges is) és egy AutoCAD Civil3D 2012 (szintén full install, pedig sok modult nem használok) van rajta, ami számottevő. Aztán ilyen kisebb dolgok, hogy MathCAD, PhotoShop (szintén full install), plusz még persze az a nagy kazal vacak, amit a hangkártya, multifunkciós nyomtató-scanner, okostelefonok, VGA kártya és egyebek mellé települ (amikből lehetne szelektálni, mert nem használok minden ilyen kisalkalmazást, de lusta vagyok, mert elfér).
És még így is van perpill majdnem 14Gb szabad helyem (mondjuk 8Gb RAM mellé most nincs is lapozófile, de beleférne pár giga - bár ha kéne, inkább rendes RAM-ot vennék, az még mindig gyorsabb és most olcsó is...).Játékot mondjuk nyilván nem telepítek ide, de egyszerre egy még el is férhetne, ha lenne értelme (főleg, ha takarékosan bánnék a hellyel).
És ha több helyet szeretnék, akkor összedobhatnék magamnak egy egyedi Win7 telepítő CD-t, amiből kivághatnék egy kazalnyi felesleges cuccot, illetve kiválogathatnám minden software telepítésekor, hogy mely funkciókra lesz szükségem. Ezzel szerintem simán kapnék még 10Gb-ot, ha nem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest