Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
HalasKYO
üzenetére
Raid 10 hogy nézne ki pl 5 driver esetén ??
Sehogy, mert páros számú drive kell. Legfeljebb 4 lemezes tömb és 1 hot spare.Valaki elmondaná mit takar az URE ?
Statisztikai számolgatás az alapján, hogy átlagosan mennyi olvasásra jut egy bit hiba. Azt fejtegeti, hogy ha kidől az egyik diszk, akkor mialatt a helyére betett diszkre szinkronizálsz várható egy újabb bithiba amitől máris 2 diszk hiányod lesz és borul a tömb. Szerintem túl van lihegve, gyakorlatban én ilyet még nem láttam. Egyébként a WD specifikációi szerint URE < 1/10^15 míg az előszeretettel linkelt cikk 10^14-el számol tehát máris van egy nagyságrendnyi különbség.HUfantom: Én ezt arra értettem hogy az alaplapi és kis kategóriás vezérlőnél a RAID 6 lassabb lesz mint az 5 hiszen többet kell írni olvasni a lemezről.
Ez így van, de akármilyen vezérlőd van ez így is marad. Kicsit többet kell írni raid6 esetén (olvasni ugye nem, hacsak nem vagy paranoiás). De mivel ezeket párhuzamosan végzed különösebb lassulást nem okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest