Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ez így igaz, szép és jó, de azért megfontolandóak ezek a spéci raid vinyók. ugyanis ha megfelelően van felépítve a raid és az oprendszer valamint a fájlszerver alkalmazás, akkor egy irdatlan nagy memória puffereléssel nagyon komolyan le lehet ám csökkenteni a tényleges lemezhasználatot, és innentől kezdve kevésbé lesz szempont a kártya ill. adatbusz áteresztő képessége, a kisebb rezgés, i/o műveletek száma, stb.
ha csak egy kisebb, nem "kritikus", nem feltétlenül 100000% megbízhatóságú szerverről van szó, és mondjuk az a sokszáz user inkább sok, kisebb fájlokat használ egyszerre (sazl mintegy webszerver), akkor én inkább vennék "sima" desktop vinyókat és mondjuk 8gb memóriát cache-nek. de mindez a konkrét alkalmazástól függ persze.
szal én nem biztos, hogy az 5x drágább cuccokat venném, ha nem okvetlenül muszáj. de ez persze csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest