Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ez így igaz, szép és jó, de azért megfontolandóak ezek a spéci raid vinyók. ugyanis ha megfelelően van felépítve a raid és az oprendszer valamint a fájlszerver alkalmazás, akkor egy irdatlan nagy memória puffereléssel nagyon komolyan le lehet ám csökkenteni a tényleges lemezhasználatot, és innentől kezdve kevésbé lesz szempont a kártya ill. adatbusz áteresztő képessége, a kisebb rezgés, i/o műveletek száma, stb.
ha csak egy kisebb, nem "kritikus", nem feltétlenül 100000% megbízhatóságú szerverről van szó, és mondjuk az a sokszáz user inkább sok, kisebb fájlokat használ egyszerre (sazl mintegy webszerver), akkor én inkább vennék "sima" desktop vinyókat és mondjuk 8gb memóriát cache-nek. de mindez a konkrét alkalmazástól függ persze.
szal én nem biztos, hogy az 5x drágább cuccokat venném, ha nem okvetlenül muszáj. de ez persze csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest