- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
válasz
lazydog
üzenetére
Értem. Okés az nem gond hogy 300GB-ként fogom látni a 2vinyót... főleg ha feltudom partícionálni, de nem tervezek Raptor vinyó vásárlását

Enélkül hogyan tudom megcsinálni akkor, hogy meglegyen ez a 300GB és partícionálgatni tudjam?
Rákötöttem a 2db 120as ATA mellé és win felismeri de látni nem látja... Akár bekapcsolom Biosz alatt a Raid opciót akár nem (bár gondolom ez csak a raid setup miatt kell majd állítgatni) de nem jeleníti meg a vinyókat a Windows...
5let? hogyan kezdjek neki?
Szeretném még a héten feltolni rá (egy külön partícióra) a Win-t.
Elolvasgattam az írt hozzászólásokat de nekem pell pill nem egészen tiszták az ott leírtak... bocsi
És miért nincs értelme Raidre telepíteni?
Végülis nekem az is jó ha már gyorsabb mint a 2db volt ATA vinyóm nem lényeg a Raid csak ha megoldható és Gyorsabb (mint simán 2db SATA vinyó) ha van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Mesterséges intelligencia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgatós találkozó
- Gumi és felni topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest