Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Nekem tavaly nyár óta van víz a chipseten, procin és vga-n, ősztől raktam a promise kártyára is, mert alapból csak egy borda van az oem verzión és kicsit melegszik a drága. A dobozosra már raknak ventit, csak én nem voltam hajlandó egy dobozért, nyolc sata kábelért plusz 27 rugót fizetni.
Nincs gyerek, se házikedvenc az asszonyon kívül. Csak egy szép új lada hűtő 4 hangtalan Scythe folyadékcsapágyas ventivel.
Winyóra nem rakok vizet, a thermaltake kandalf házban elölről egy 12cm-es venti fújja a levegőt pont át a winyókon, és fasza langyosak, hátul egy 12-es szivja, meg a tápventi és kész.
A ramokon van egy kissebb venti még, de már azokra is tervezem a vizet. Vannak már egész király blokkok a ramokra is.
Van egy keringésfigyelő, ez van feldugva az alaplapra a cpu hűtő helyére, meg be van kapcsolva a proci 60 fokra, ott lekapcsol a gép. Ennyit tehetek érte.
Gyógyszertári ionmentes víz, innovatek adalékanyag, és a blokkok és csatlakozók is innovatek, sufnituning nem teszi be a lábát a házba.
Amikor valami átalkítás van, akkor feltöltés után egy éjszakát csak a vizpumpa megy egy külön tápról, én meg zseblámpával sasolom csöppen -e. Mint egy gyerek.
Ha szét kell szedni a rendszert, mint legutóbb mikor vga-t cseréltem, akkor azokat a csöveket amik már egyszer meg voltak szorítva a csatlakozóknál, nem használom még egyszer, ilyenkor új cső.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux Mint
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest