Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mekkora gyorsulást jelentene win/játékbetöltésnél ha a mostani 7200rpm-s vinyóm helyére vennék két másik 7200-asat (a mostani ide-és és ha jól értelmezem ezt csak sata-val lehet eljátszani) és azokat raid0-ban összekötném? Attól nem tartok, hogy az egyik vinyó elhalálozása miatt elvész az adat, fontos dolgokat dvd-n tárolom és még 1 vinyóm se halt meg. Azt viszont nem tudom, hogy megérné-e venni egy kis gyorsulásért +két vinyót (persze a hely se utolsó szempont
).
Jah még annyit, hogy az alaplapom sata 150-et támogat a papírjai szerint, akkor ez most sata 2-öt jelent? Mert boltban sima sata-s vincsit ritkán látni (legalábbis ahol én néztem) és a deszka viszonylag új (asus k8n4-e).
Én 2db samsung 160-asra gondoltam, a mostani hdd-m is samsung és jó halk, ellenben a mobil-rack-ben röcsögő maxtor-ral (ami ráadásul közel 60 fokos
).
És végezetül: mi a különbség az ide és a sata között? Jobb valamelyik a másiknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- További aktív témák...