- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Adott egy X570-es alaplap, egy 3900X processzor, egy HYPER M.2 X16, benne négy darab SSD-vel. Nem tegnap ota foglalkozom számítástechnikával, de be kell vallanom ama szégyenteljes dolgot, hogy nem sikerül a RAID-et összehoznom.

Intelnél sosem okozott problémát, szerintem ott jóval egyszerűbb is "wizard". Minden bizonnyal már a BIOS-ban rosszul állítok be valamit, mert már a boot menüben (és a Windows telepítésnél is) is egyesével látszanak az adathordozók. Érdekes módon a BIOS-ban tömb látszódik, ezért nem is értem, hogy máshol miért nem.
Hiányzó driverre gondoltam, de mivel már régóta gyűjtök driver-eket, majdnem mindig "mindenből" a legújabb van meg. Ráadásul ezeket integrálom a telepítőkbe, így még az sem lehet, hogy nem mefelelőt tallózok be az adott résznél.
Aki érzi magában a megfelelő tudást a probléma megoldásához, ossza már meg velem a tudását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs