Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bánkuti Z
újonc
Ssziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Új gépet raktam össze (ASUS 460-PLUS, i5 10400F, 2x8DDR4) régi HDD (500GB+1T)+SSD (250GB).Az SSD-re telepítettem a Win10-et UEFI módban. Majd bővítettem egy Intel OPTANE 250GB NVMe SSD-vel.
És ekkor szúrtam el a dolgot, mert az OPTANE beüzemelése (most csináltam először, amúgy nem sikerült) nem úgy alakult, mint terveztem. (Ha csinált már valaki ilyent az is érdekelne).BIOS-ban Beállítva a SATA OPTANE RAID-ra, majd a win indítása után az Intel OPTANE memory and storage management SW-ben mellényúltam és a 2 HDD-t tévedésből RAID0-ba kapcsoltam. Most is abban vannak, azért is mert az OPTANE SW, ha ki akartam kapcsolni a RAID0-át (típus megváltoztatása), hibaüzenettel "a...program leált" kilépett.
A lényeg, hogy szükségem lenne a még rajtuk lévő régi eredeti adatokra.
Eddig nem nyúltam hozzájuk (kivéve a mini-tool adat recovery futtatását - menteni nem engedte :-().
Mi lenne a jó lépési sorrend?
pl.Előbb DATA vagy partition recovery, majd RAID típus megváltoztatása, vagy fordítva érhető el, hogy az adataim ismét elérhetőkké váljanak, vagy van jobb megoldás? Biztosra szeretnék menni.
Nincs szükségem RAID-ra.
Elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest