Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tehát nem lőtted sz@rrá őket, csak azért, mert "megteheted". Néha betévedek meccsekre, ahol még nálam is noobabbak kergetik egymást MG-vel. Én eskü bírom őket, baromi viccesek, mémelyik frankón "aranyos"
(ahogy áll egy MG-vel egy sarokban, kb. akkor vesz észre, ha ugrálni kezdesz előtte de akkor hirtelen észbe kap és buzgón lőni kezd rád
Egyszer betávedtem valami spanyol szerverre, szerintem egy iskolai informatika órányi gyerek lehetett, mert elképesztően lámultak, viszont baromi vicceseket "alkottak", szétszakadtm rajtuk. Naszóval, ha pl. ilyesmiket látok, van, hogy végig csak gauntlettel megyek, hogy fair legyen, e legtöbbszö9r végül már csak úgy teszek, mintha lőnék és direkt mellé a falba, hadd örüljön valamelyik, hogy nyert (érted,. ha semmi sikerélményük nincs, hamar belefásulnak, én meg lesz@rom a frag/pont arányt, úgyse leszek rapha, vagy stermy soha a büdös életben; inkább élvezem a játékot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(ahogy áll egy MG-vel egy sarokban, kb. akkor vesz észre, ha ugrálni kezdesz előtte de akkor hirtelen észbe kap és buzgón lőni kezd rád
Egyszer betávedtem valami spanyol szerverre, szerintem egy iskolai informatika órányi gyerek lehetett, mert elképesztően lámultak, viszont baromi vicceseket "alkottak", szétszakadtm rajtuk. Naszóval, ha pl. ilyesmiket látok, van, hogy végig csak gauntlettel megyek, hogy fair legyen, e legtöbbszö9r végül már csak úgy teszek, mintha lőnék és direkt mellé a falba, hadd örüljön valamelyik, hogy nyert (érted,. ha semmi sikerélményük nincs, hamar belefásulnak, én meg lesz@rom a frag/pont arányt, úgyse leszek rapha, vagy stermy soha a büdös életben; inkább élvezem a játékot