Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Braveheart22 #47149 üzenetére
Játszani úgyis 50Hz-en fogsz. Vagy új képet számít kettő közé, vagy villogtatja a háttérfényt, így tudják emelni a képrfissítést (azaz a Hz számot). Ez mind növeli a lagot. Amikor játék módba kapcsolod a tévét, akkor ezt mind kikapcsolja, hogy csökkentse.
Szerintem W650 teljesen jó lesz, szép IPS panel van benne. -
Mister_X
nagyúr
-
Tegla80
addikt
válasz #42308056 #47151 üzenetére
Szia
Mindenben 1et ertek,kiveve a W650 IPS panelevel nem.Az ugyanis nem az. (a W805 az IPS)
Ponthogy gaz lenne ha az lenne a gyengebb fekete miatt.LG t pl ezert nem szeretem tv ben.
hdtvtest.co.uk n megnezheted a testet a W650 rol.(telorol agybol nemtok linkelni)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Brian_GT
őstag
válasz MasterMark #47155 üzenetére
Srácok plazmáknak mi még mai napig a népbetegsége? Régen volt ugye, hogy beég a kép stb.... mi most amire pl te is írtad ,,ha tud rá vigyázni"?
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
razorka777
veterán
Sziasztok.
Egy érdekes kérdés merült fel bennem.
Játékok futtatása szempontjából számít ha régebbi fatot veszek, vagy mondjuk az új slimet?
Annak idején már volt slimem, csak el kellett adnom, de most a GTA 5 miatt muszáj vennem egyet, viszont most kizárólag használtra futja a pénzemből.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Tegla80
addikt
válasz Brian_GT #47156 üzenetére
Minden maradt a "régi" csak talán már enyhébbek a tünetek,mint "beégések" és egyéb "betegségek",mert fejlődik a technika.
Nálam csak Én használom a tv-t,de mégsem játszik a plazma a "betegségei" miatt.(veszélyes még mindig pl a GT HUD és bármi ami maradandó,mert uazon helyen van,mint a tv logók,stb)
A plazmára a mai napig oda kell figyelni,mert "1 bealvás a csiga2 őn" és akár örökös a dolog.(de DM-Fan majd ,biztos kijavít )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tegla80 #47158 üzenetére
Egyáltalán nem ilyen durva már a helyzet. Én 6 éve játszok PS3-mal plazmán, immár a második plazmámat koptatom, lassan eljön az idő, amikor megveszem a harmadikat, ami már 65"-os lesz - soha nem tudtam még csak tartósabb ghost-ot sem összehozni PS3 játékkal, mert:
- nem túlzóak a beállításaim, ugyanis kalibrált a TV-m, így nem keletkezik beégés az égbeemelt kontraszttól
- a legtöbb játéknál már dinamikus a HUD, tehát eltűnik ha nincs rá szükség, vagy ha nem, akkor kikapcsolható
- ha mégsem ilyen a HUD, akkor pedig oda tudok figyelni arra, hogy ne ragadjak órákra a képernyő előtt ugyanazon játékkal.Ha óránként 10-15 perc szünetet beikatat az ember, amikor mondjuk átkapcsol TV-adásra ami addig is mossa kicsit a HUD helyét - ennyi idő egyébként is kell az embernek is - akkor soha nem fog összehozni beégést sem.
Amúgy a plazma játékra is jóval alkamasabb, mint az LCD, mert jobb a mozgásmegjelenítése és a válaszideje, jobb a színhűsége és a feketeszintje, valamint adott áron nagyobb méret érhető el belőle. Az idei palettán egy készülékkel kell vigyázni: a Panasonic belépő fullHD modelljének, az ST60-nak ugyanis fura módon picit nagy lett az input-lag-ja, ami miatt online hentelésre alkalmatlan lehet. Egyébiránt csak plazmát vennék játékra (is). Játszottam LCD-n eleget, legutóbb épp múlt héten ültettek le egy F-sorozatú Samsung LED-LCD borzalom elé, sírva menekültem vissza a saját plazmámhoz, félelmetes, hogy az LCD betegségekkel még mindig mennyire nem tudnak mit kezdeni a gyártók. Százszor inkább néznék egy ghost-os/beégetett plazmát, mint egy LCD-t, mert ha valaki értehetetlen módon be is égetne bármit, az csak a panel egy adott helyén lenne és csak kiélezett helyzetben látszana, de az LCD konzisztensen rossz és tucatnyi olyan "hibát" produkál egyszerre, ami plazmán egyáltalán nincs.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Tegla80
addikt
válasz DM-Fan #47159 üzenetére
Ha a szívemre hallgatnék akkor plazmát vennék,mert Én most fogok ismét tv-t cserélni.
Amúgy bele bele nézegetek (olvasgatok) a plazma topic-ba is és látom,tudom,h már nem az tényleg mint régen,de mégis félek venni. (2-3 óra gt hud ,nálam simán megvan ha nekifexem . )
Van még kis időm,mert a nov-dec környéki akciós időszakban szeretném intézni a dolgot.
Amúgy ,Te mint szaki mit vennél max 200e pénzből ha plazma a témakör és a PS a beviteli forrás.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tegla80 #47160 üzenetére
Hát, idén kicsit nehéz a helyzet, mert a Pana a tavalyi belépő plazma szériát idén nem hozta ki, így az UT-sorozat helyett idén az ST-széria lett a belépő, amiből 200 eFt-ért sajnos jelenleg csak 42"-os méretet kapsz és ez a modell ugye az előbb említettek szerint nem igazán nyerő hardcore játékra. Senki nem érti, hogy miként csúszott ebbe a készülékbe ilyen bug, egyetlen másik modellre sem volt jellemző korábban és azóta sem. Amúgy ezt leszámítva kiváló TV az ST60 és február környékére úgy 220 eFt-ért már 50"-os méretben is megkapható lesz, most még picit drágább.
Jelenleg 200 eFt-ért, illetve picit alatta a Samsung 51F5000 plazma az egyetlen alternatíva fullHD vonalon, illetve novemberre szerintem az 51F5500 ára is leesik 200 eFt környékére, ez picit jobb készülék.
Ami már igazán referencia készülék, az a Pana 50GT60, ami most még picit drága, de márciusra szerintem olyan 310-320 eFt-ért elérhető lesz (tavaly is így volt az előd 50GT50-nél). Na, ez a TV már túlzás nélkül agyonver minden piacon levő LED-LCD-t és igazából nagyon kevés dologban lehet belekötni professzionális szinten is. Gondolhatod, hogy akkor mit tudhat a még feljebb pozicionált VT60, illetve a csúcsmodell ZT60. Persze azok árban már más kategória, de ha nem kell 50"-nál nagyobb modell és a jelenleg elérhető legdurvább videofil panel, akkor a GT60 az ideális vétel: ha tudsz várni még fél évet és spórolni picit, akkor az 50GT60 személyében 300 eFt körül a világ egyik legjobb TV-jét kaphatod meg, aminek talán a legjobb az ár/érték aránya is. A ghost-tól meg ne félj!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Tegla80
addikt
válasz DM-Fan #47162 üzenetére
Értem.(sajna árban feljebb nem tudok és nem is szeretnék menni ,ez is részletre persze )
Tavalyiból lenne valami ami klafa és beszerezhető??
(lcd is van még bőven,gondolom plazma is ragad meg a boltokban. Itt be is fejeztem az off ot,majd átmegyek oda,ha lenne tavalyi alternatíva. Amúgy 40" felett elég nekem )Sony® & PlayStation®
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tegla80 #47163 üzenetére
Sajnos már kipörögtek a tavalyi modellek, pedig ott is voltak kiváló készülékek, ráadásul 200 eFt környékén több is. Ha látsz is, azt már nem szabad megvenni, mert azok többnyire kiállított darabok, vagy visszavitt, kishibás példányok. De már egyébként ilyenek sem nagyon vannak, elkapkodták mindet. Viszotn a használtpiacon érdemes nézelődni, 200 eFt-ért már felsőbb kategóriás, tavaly előtti G30-at is kapsz 50"-os méretben, adott esetben még akár 3 év garival is, mert akkor még dívott az 5 év gari.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
crue
őstag
Vannak milyen tévét vegyek témák. Ez nem olyan.
-
STC Speed
őstag
Gta5 ben sokat számít,ha a tv nincs túl élesre beállítva,csomó rece eltűnt nekem most
-
ldave
félisten
Kingdom Hearts HD 1.5 Remix-t megvette valaki? Érdekelne milyen lett a HD-sítés eredménye.
A Slime draws near! Command?
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz Tegla80 #47163 üzenetére
Agyaltam a TV-s dolgon nagyon, de a PS3 szerintem megjelenítés szempontjából nem egy referencia pont.
Játszok a TV-n, és úgy gondolom, olyan "szódával" képe van, nincs vele baj, de nem is áll leesés.
Aztán bedobtam valamelyik nap kíváncsiságból egy 3D BD filmet, és uhh... Bejött a "def@szaezatévé" érzés.Szóval nekem majd a PS4 mondja meg, hogy vegyek-e nagyobb TV-t, vagy jó ez.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz rachmaninoff #47172 üzenetére
Az biztos, hogy a PS3 igazából nem igényli a legjobb TV-t, pláne a fullHD felbontást, mivel a játékok 95%-a 720p vagy az alatti felbontásban fut csak. Viszont a kisebb felbontású címek alatt is látható az általános képminőségbeli többlet és a jobb mozgásmegelenítés, amit egy plazma nyújt egy LCD-vel szemben. Szóval valahol mégsem mindegy, hogy milyen TV- teszel akár csak egy PS3 mögé is. De az is tény, hogy a PS4-gyel balószínűleg sokkal inkább kiaknaznató lesz egy profi megjelenítő minden aspektusa.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz DM-Fan #47173 üzenetére
Persze, hogy nem mindegy, milyen TV, csak a súlyozás érdekes kicsit...
Azt kell mérlegelni, hogy egy 2-3-4k-s beruházás mennyire eredményez látványos előrelépést a jelenlegi TV-nkhez mérten egy 7 éves, 30k-ért kapható 720p-s konzolon.Szerk.: nem nézek TV-t, de aki esténként bekapcsolja az ördögtől való dobozt, az se biztos hogy sokat kap pluszba, tekintve az adók minőségét. Ill. én BD filmeket is nagyon ritkán, egyéb, megjelenítóre kényes megoldásokat pedig egyáltalán nem használok, tehát ez szigorúan magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz MasterMark #47155 üzenetére
Véletlen kerültem a topicba.
De nincs igazad. Ha a kép frissítésre gondolsz menj át a monitoros topicba ott majd elmondják ,hogy
hiába 8ms IPS-en a frissítés mégis jobb képet ad mint a TN 2ms-el. -
DM-Fan
nagyúr
válasz rachmaninoff #47174 üzenetére
"Azt kell mérlegelni, hogy egy 2-3-4k-s beruházás mennyire eredményez látványos előrelépést a jelenlegi TV-nkhez mérten egy 7 éves, 30k-ért kapható 720p-s konzolon."
Nyilván nem a PS3 okán kell új TV-t venni (hacsak nem egy régi CRT-n játszik valaki, mert ahhoz képest azért lehet előrelépni PS3-as felhasználás esetén is). Viszont ha új TV vásárlására kerül sor akármilyen okból, akkor is inkább a plazmát ajánlanám, mert 200 eFt-ból 50"-os méretben kiváló minőségű készülék kapható, ami az LCD-szegmensről nem mondható el. Ha meg kitoljuk a keretet, akkor is durván látszik, hogy plazmából 65"-os méretig is el lehet akár 500 eFt-os kereten belül maradva úgy, hogy a képminőség terén sem kell áldozni egy LCD-hez képest.
"nem nézek TV-t, de aki esténként bekapcsolja az ördögtől való dobozt, az se biztos hogy sokat kap pluszba, tekintve az adók minőségét."
Ebben nagyon tévedsz! Az előfizetésemben 15 HD adó van jelenleg a digitális SD csatornákon felül, amely HD-adók mind 1080i50Hz-en adnak, pazar minőségben, ráadásul nagyrészük olyan tematikus csatorna, ami érdekel és nem hulladék bulvár/kereskedelmi szar ömlik belőle. Egy History HD vagy Animal Planet HD előtt durván le lehet ragadni, pláne, hogy olyan minőség, hogy lejön a falról. Plusz én BD-gyűjtő vagyok, nálam az elsődleges felhasználás tehát a mozi, aminél mind a képméret, mind a képminőség kardinális kérdés. Erre pedig jelenleg (a projektor után) vitán felül álló módon a plazma a legjobb technológia.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Most tervezem egy ps3 slim vagy egy régebbi gép vételét.(Super Slim kizárva mert szerintem ratyi)
A kérdésem a következő hogy hol tudnék hozzá külső hűtő ventilátorokat venni mint pl. ez ?
Még az lenne a kérdésem hogy a ps hdd-jét mekkorára bővíthetem(1-2tb) illetve ez ne-e jár garanicavesztéssel?[ Szerkesztve ]
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
mikka07
tag
Ma veszek egy ps3 headsetet ,cod black ops2 multihoz (egy jó barátom usa-ban él vele akarok játszani ),összekötöm a géppel és műkődik(automatán felismeri) vagy be kell állitani valamit?Már játszotunk headset nélkül ,de skypel elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz sotetlovag97 #47177 üzenetére
Szia!
"(Super Slim kizárva mert szerintem ratyi)"
Osztom a véleményed.
Sajnos FAT-et nem igazán lehet kapni már, legalábbis újonnan nem. Használtan lehet venni, de nem ajánlom, mert ezeknek a gépeknek a többsége sajnos már sokat futott, agyonhasznált, nagy esélyel belefutsz valami szarba, ami hamar megadja magát. Persze ez nem azt jelenti, hogy a FAT-ek nagyobb számban hullottak volna el, mint az új gépek, csak már öregek ennyi.
Én a helyedben keresnék egy beragadt készletű úccsó szériás Slim-et, azokban is volt azért anyag még rendesen, melegedésük és fogyasztásuk is eléggé lecsökkent, nem mellesleg meg szerintem: ezerszer kulturáltabban néznek ki, mint egy Superslim."A kérdésem a következő hogy hol tudnék hozzá külső hűtő ventilátorokat venni mint pl. ez ?"
Semmi értelme."Még az lenne a kérdésem hogy a ps hdd-jét mekkorára bővíthetem(1-2tb) illetve ez ne-e jár garanicavesztéssel?"
Nem jár garanciavesztéssel, pontosan nem tudom neked megmondani, hogy meddig bővíthető, de szerintem azért egy 500GB-os HDD, a felhasználók döntő többségének bőven elég.[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
válasz nokia párti #47179 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Meg is fogadom őket.Amúgy melyikek az utolsó szériásak?
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
MasterMark
titán
válasz dragon1993 #47175 üzenetére
Már bocs de amit leírtam az igaz. Jobb képe van, de csak állóképnél. Ezért mondtam, hogy a jó mozgásmegjelenítéshez túl lassú.
szerk.: Egyébként az a válaszidő, nem a képfrissítés.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz DM-Fan #47176 üzenetére
Nálam is van HD, de ami látványilag nagyon megragad bennem, az a blokkosodás. (Bár ez lehet a UPC sara)
De a lényeg a BD. Aki hozzád hasonlóan ezt a médiumot fogyasztja, annak kötelező a jó megjelenítő, de ezt már az első hsz-emben kifejtettem.
Ez az egész arra volt válasz csak, hogy mit érdemes PS3 alá pakolni. Természetesen a jó TV létjogosultságát nem kérdőjelezem meg, én se CRT-n vagyok.
-
nokia párti
őstag
-
Plutor
aktív tag
válasz rachmaninoff #47174 üzenetére
Én pont ezért vettem 720p-s projektort a PS3-hoz,mert bőven elég a felbontás.
Viszont jó 109"-n GT5-t tolni. Valamint eszméletlen jól néz ki a Last of Us is ekkorában. -
DM-Fan
nagyúr
válasz rachmaninoff #47182 üzenetére
"Nálam is van HD, de ami látványilag nagyon megragad bennem, az a blokkosodás. (Bár ez lehet a UPC sara)"
Akkor ez valószínű tényleg a szolgáltatód bűne, alacsony a sávszél. Nálam ilyen gond nincs.
A többiben egyetértünk.
Get Moded!
-
nokia párti
őstag
válasz nokia párti #47183 üzenetére
Rossz a link sry:[link]
-
Braveheart22
csendes tag
már total nem vágom akkor milyen tv-ét vegyek ami megfizethető és játékra is alkalmas és még tudok vele 3d-ben is filmezni....
-
MasterMark
titán
-
laszak
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában, GT5, GT6 miatt szeretnék egy ilyen konzolt.
Lehetőségem lenne egy PS3 FAT-hez hozzájutni.-Hardveresen teljesen azonos a 3 genenráció?
(tehát mindegyiken elfut minden game ugyanúgy)-a FAT-ban is lehet nagyobb HDD-t cserélni?
-érdemes FAT-ba fektetni?
Újat akartam venni, de kb. gombokért megkaphatok egy FAT verziót.
(HDD-ről nincs infóm még, mekkora van benne)Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
Nem tudja valaki hol lehet gt5-ben hol bekapcsolni a 3d-t? én sehol nem találom a dobozán rajta van.Beüzemeltem a headsetemet ,bár egy kis segítség jó(47178) lett volna,végül máshol megtaláltam ha id-t a t kér headset ezt kell beirni 0000 és műkődik .
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz laszak #47190 üzenetére
Hát ha tényleg nagyon olcsón tudsz hozzájutni akkor talán azt mondom igen.... egyébként hardveresen mindegyik eltér egymástól.... úgy szokták mondani a fatban még volt anyag
Nekem sima Slimem van, erre még azt mondják a legjobb verzió mert hűtésileg meg anyaghasználatban is rendben van...SS-re már azt mondják nagyon anyagköltséges lett.Ezeket mondom úgy, hogy mindegyik generációra vannak jó és rossz példák, meg kinek a pap kinek a papné.
Sokan használunk Fat-et, Slim-t, SS-t és mindegyik tulaj megvan elégedve a gépével, szóval ez most hogy kinek mi a jó nagyon szubjektív.HDD-t szerintem ugyan úgy lehet benne, de majd a fat tulajok javítanak ha nem.
Ha nem tudsz Slim-et vagy SS-t jó áron szerezni és tényleg jó áron van akkor azt mondom vedd, játékok ugyan úgy fognak futni rajta, ebben nem volt változás.
Egyetlen gond, hogy egyre több fat hal már meg, itt is van öö Dilipóknak vagy DM-nek, ( bocs srácok, mindig keverlek titeket az avatar miatt akinek azóta is tökéletesen működik, de lehet te megveszed és 1 hét múlva elfüstől. Ezt senki sem fogja tudni neked itt garantálni elfut éveket, hónapokat, de lehet heteket. Ezért csak akkor vágj bele ha nem gond ha lehet 1 hónap és vége.Mikka: Én ezt eddig úgy tudtam ha 3d képes a tv automatikusan felajánlja ezt a lehetőséget a játék, de ha nem akkor a beállításokban keresd a képnél mindenképp. + valszeg össze kell hozni magát a ps-t is a tv-vel, szóval azt pedig az xmb menüben ahol beállítod a felbontást ott elvileg észlelnie kell, hogy 3d-s a tv. Ezt olvastam anno, nem tapasztalat!!!
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
mikka07
tag
válasz Brian_GT #47192 üzenetére
Nálam bonyolultabb a helyzet mivel nekem egy optoma hd65(720p) projektorom van amit ma frissitettem új gyári firmwire-el amivel tudja 120hz-et(ezáltal a projektor képes a 3d megjelenítésre igaz 3d szemüvegem csak a jővő héten lesz hozzá) és projektor a menüjében is megjelentek az új 3-d beállítások.Ugyhogy egyenlőre csak tájékozódom a témában.Van még több játékom is amire rá van írva a 3d támogatás, nem tudom mennyit dob a játékélményen.
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
válasz Brian_GT #47194 üzenetére
Bizony ez nem egyszerű majd megoldom valahogy,még annyit kérdeznék hogy a headsetet lehet játékon kívűl is beszélgetésre használni a kijelölt illetővel nem játék közben (persze ps3 online)így nem kellenne egyáltalán a skypot használnom hozzá van adva a friends listámhoz a neve csak náluk 6 órával korábban van,úgyhogy olyan éjfél körűl kezdűnk el codozni.Akkor felesleges lenne skypon felhivnom.
-
ldave
félisten
Ma átjött haver és végigtoltuk Act 1-et Diablo 3-ban. Eddig ez a legjobb coop élmény, amiben PS3 esetén részem volt. Ha megvan a játék, szerezz még egy kontrollert, hívd át a haverod és kezdjetek neki. Iszonyat jó.
A Slime draws near! Command?
-
Brian_GT
őstag
válasz mikka07 #47195 üzenetére
Sajnos nem...csak a támogatott játék alatt érkezik meg a hang.
És az is csak úgy, hogy magát a játékot nem hallod, csak a beszélgetést a fülesen.... úgy tudom ez alól kivétel a hivatalos ps fülesek. De ha usb-ed van ami úgymond ,, alap" az csak úgy hogy hang a tv-ről beszédhang fülesen át.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
csab2
veterán
Ebben a hónapban lejár a bankkártyám, már meg is jött az új. Azonban sem a neten, sem a PS3-on nem fogadja el a rendszer a módosítást. Ilyenkor mi a teendő?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest