Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tegla80 #47158 üzenetére
Egyáltalán nem ilyen durva már a helyzet. Én 6 éve játszok PS3-mal plazmán, immár a második plazmámat koptatom, lassan eljön az idő, amikor megveszem a harmadikat, ami már 65"-os lesz - soha nem tudtam még csak tartósabb ghost-ot sem összehozni PS3 játékkal, mert:
- nem túlzóak a beállításaim, ugyanis kalibrált a TV-m, így nem keletkezik beégés az égbeemelt kontraszttól
- a legtöbb játéknál már dinamikus a HUD, tehát eltűnik ha nincs rá szükség, vagy ha nem, akkor kikapcsolható
- ha mégsem ilyen a HUD, akkor pedig oda tudok figyelni arra, hogy ne ragadjak órákra a képernyő előtt ugyanazon játékkal.Ha óránként 10-15 perc szünetet beikatat az ember, amikor mondjuk átkapcsol TV-adásra ami addig is mossa kicsit a HUD helyét - ennyi idő egyébként is kell az embernek is - akkor soha nem fog összehozni beégést sem.
Amúgy a plazma játékra is jóval alkamasabb, mint az LCD, mert jobb a mozgásmegjelenítése és a válaszideje, jobb a színhűsége és a feketeszintje, valamint adott áron nagyobb méret érhető el belőle. Az idei palettán egy készülékkel kell vigyázni: a Panasonic belépő fullHD modelljének, az ST60-nak ugyanis fura módon picit nagy lett az input-lag-ja, ami miatt online hentelésre alkalmatlan lehet. Egyébiránt csak plazmát vennék játékra (is). Játszottam LCD-n eleget, legutóbb épp múlt héten ültettek le egy F-sorozatú Samsung LED-LCD borzalom elé, sírva menekültem vissza a saját plazmámhoz, félelmetes, hogy az LCD betegségekkel még mindig mennyire nem tudnak mit kezdeni a gyártók. Százszor inkább néznék egy ghost-os/beégetett plazmát, mint egy LCD-t, mert ha valaki értehetetlen módon be is égetne bármit, az csak a panel egy adott helyén lenne és csak kiélezett helyzetben látszana, de az LCD konzisztensen rossz és tucatnyi olyan "hibát" produkál egyszerre, ami plazmán egyáltalán nincs.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest