Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3451) Inv1sus válasza DM-Fan (#3450) üzenetére


Inv1sus
addikt

Nagyon félted a kicsikét :DDD

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3452) bwoay válasza DM-Fan (#3450) üzenetére


bwoay
nagyúr

én boxnál járattam, be is szart a gép (első generációs), szóval ennyit ért a dolog :D
azóta újabb gép van, annál is járattam egy darabig,
de most már direkt kinyomom játék után azonnal,
elvégre nehogy már nekem kelljen baszakodni amiatt,
hogy a Microsoft nem tudta rendesen összerakni.

Sonynál meg fel sem merült bennem ilyen,
sokkal jobb hűtést kapott (igaz, nincs is rá 3 év gari).

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3453) kzsolti85


kzsolti85
csendes tag

DM-Fan!
Ha ennyire félted, akkor inkább be se kapcsold. Nem szoktam beszólni, de kezd idegesítő lenni ez a sok aggódás, amit leírsz itt! Nem kristályból van az a gép, arra tervezték, hogy használják! Én is szoktam vigyázni arra, amit veszek, nem arról van szó, de ez nem beteges, hogy ennyire félted!???

Bocsi... :W

[ Szerkesztve ]

(#3454) bwoay válasza kzsolti85 (#3453) üzenetére


bwoay
nagyúr

nem te borítottál rá valamit korábban? :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3455) vicces válasza bwoay (#3449) üzenetére


vicces
addikt

egyelvileg 20 gigás vinyo install után 18, 6 gigabyte-ra jön ki.
szóval itt bukunk 1,5 gigát.
tehát marad 5,5giga x-akta :C

:R

[ Szerkesztve ]

:)

(#3456) DM-Fan válasza kzsolti85 (#3453) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem arról van szó, hogy féltem, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, merthogy általában azokból tanul az ember. Bekapcsolni meg bekapcsolom azért, ma is 8 órát ment. :D

Csak mondjuk szerintem az még normális, hogy az ember érdeklődik és szeretné a lehető leghosszabb élettartamot garantálni az eszköznek, amire ennyi pénzt kiadott. Nekem ez az összeg elég nagy, sokat kellett dolgoznom érte, lehet, hogy neked nem. Ezért kérdeztem, amit kérdeztem és szerettem volna megtudni, hogy ki mit tud erről, valakinek volt-e már gondja ebből? Nem kötelező válaszolnod rá. "Kicsit" régebben járom ezt a fórumot, mint Te, hidd el nekem, itt nem szokás a másikat leszúrni azért, mert kérdez, a fórum különben is azért van, hogy feltegyük a kérdéseket, ha idegesít, nem kell olvasni. A konkrét kérdés meg szerintem nem volt OFF.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#3457) nosferatue


nosferatue
tag

Ahogy ígértem megosztom veletek milyen is volt ez a ps3 HDD csere.
Az első meglepetés a vinyót védő burkolat eltávolítása után ért. A youtubeos videókon lévő kallantyú bezony hiányzott a 40 gigás verzióból. Úgyhogy miután eltávolítottuk az első rögzítő csavart, itt csak annyi a teendő, hogy egy kisebb fém pöcköt kell piszkálnunk a HDD-t tartó tálca alól, végül egy könnyed mozdulattal ki is emelhetjük a gépből (semmi oldalra tolás, semmi hókuszpók).

Jött a fejfájás part II. Van itthon csillagcsavarhúzó, több is, de olyan apró csavarokkal rögzítették a tálcán ezt a noti vinyót, hogy át kellett mennem balkán fanatikba és csak egy késheggyel tudtam kicsavarni a 4 apró rögzítő csavart. Majd új vinyó be csavarok vissza, egyszóval fast rewind minden előző mozdulatsor.

Minden helyén, gép bekapcs jött az üzenet, baj van barátom, kérlek láss el minimum 2.41-es updattel. Tehát ez a ps3 felrakja magának az op rendszert teória megdőlt. Két út is van arra, hogyan lássuk el szűz vinyónkat op rendszerrel. Az első: fogunk egy külső usb-s noti vinyó racket belerak új vinyó, a system menüben pedig backupoljuk az egész rendszert, persze akinek van csillió-billió gigás pendrive-ja (nékem nem volt egyik sem) az arra is rakhatja. A másik út azzal jár hogy minden adatunk, mentésünk elveszik a levesbe és egy teljesen tiszta ps3-at kapunk a friss XMB-vel. Én kénytelen voltam ezt választani, mivel olyan hú de sok adatom nem volt, ezért csak az MGS4 saveket mentettem le egy pendrive-ra.

Átböngészve a hivatalos ps honlapot a következőre jutottam. Le lehet tölteni a 2.41-es XMB-t, 130mb az egész, az adathordozón amire rakjuk kell csinálni egy ps3 mappát azon belül UPDATE mappa és oda köll bemásolni. Ezek után bódog ps3 tulajunk odasétál az gépéhez fogja a pendrive-ot, usb portba bedugja, megvárja míg megjelenik ismét az üzenet hogy kellene az új XMB, végül egyszerre lenyomja a start és a select gombokat a kontrolleren, a ps3 pedig elkezdi keresni az adathordozón lévő adatot. Megtalálja, vinyót formáz, feltelepül (mindez olyan 8 perc kb.), újraindul és van használható, szűz XMB.

Nekem még 10 perc volt a konfig, a különböző store acoountokkal együtt, majd játéktelepítés, save másolás még 5 perc. Minden működik rendesen, szépen. A 250 gigából 235-öt lát (muhaha).
Összegezve, kicsit nyögvenyelős volt így elsőre, de teljesen korrektül meg lehet oldani.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3458) DM-Fan válasza nosferatue (#3457) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Na, akkor ennek tükrében érdekes az, amit a video-n láttunk. Akkor most vagy mások az ott kapható PS3-ak, vagy a demonstráló srác hagyott ki egy-két fontos lépést. Ez a fémkallantyús dolog engem is meglepett múltkor, mikor lepattintottam a műanyag fedelet, mert én sem láttam benne, azt hittem én vagyok a hülye. De akkor hogy tolod rá az interface-re a HDD-t, ha nem kell oldalra csúsztatni?
A frissítést a pendrive-ra PC-n keresztül töltötted le? Másnak nem is kell a drive-on lennie, csak ennek a 130 megás pakknak?
Milyen márkájú vinyó volt benne egyébként és Te milyet raktál bele helyette? Azóta stabilan működik, sebességbeli különbséget tapasztaltál (lag, swap, akármi)?

Get Moded!

(#3459) nosferatue válasza DM-Fan (#3458) üzenetére


nosferatue
tag

De akkor hogy tolod rá az interface-re a HDD-t, ha nem kell oldalra csúsztatni?

Egyszerű: benyomod a vinyót, a tálcával együtt az ujjaddal amíg érzed, hogy bele nem "kattan" a csatlakozójába.

A frissítést a hivatalos európai ps oldalról töltöttem le, az egész 130 MB. A pendrive-on volt más adat is, ugye mentések, mivel megadott mappákba kell másolni a frissítést, ezért a ps3 azt keresi és felismeri ha talál 2.41-es XMB-t.

Egy Seagate vinyó volt benne, az van ráírva: not suitable for laptop computer use :D . Ezt cseréltem egy 250-es Samsung vinyóra, 8MB cache és 5400-as fordulat. Azóta stabilan működik, sebességbeli különbséget nem tapasztaltam, se lagot, se semmi más hisztit.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3460) dempeti


dempeti
tag

A japcsi storba hogy lehet regizni mert minden megvan de amikor címet kell megadni és az első rublikába elvileg három szám kéne de mivel kötőjelekkel kell elválasztva de oda csak számokat lehet meg szóközt! Erre mi a megoldás?

(#3461) fanofmanu válasza dempeti (#3460) üzenetére


fanofmanu
tag

talán [ez] segít :K

(#3462) Inv1sus


Inv1sus
addikt

Ha game.co.uk-ról rendelném a masinát, szerintetek kifizetödő lenne? mert 92k-ért már kapnék érte játékot is, ami azért nem mindegy. Csak ha valami probléma lesz, nemtom mennyibe kerülne érvényesíten ia garit stb :D

Vagy esetleg tud valaki valami olcsó helyet, ahol jó áron tudnék gép + játék kombót kapni?

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3463) DM-Fan válasza nosferatue (#3459) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Értem. Én is 250 GB-os, 8 MB cache-es, 5400-es fordulatú vinyót tervezek bele venni, csak én nem Samsung-ot, hanem Western Digital-t (Samsung vinyóval sajnos már volt rossz tapasztalatom). Remélem a Western-t is simán megkajálja. Akkor nem formáztál semmit, szűzen raktad bele, tehát mindent a PS3 csinált, ugye? Tényleg, jumper-beállítás van? Master, slave, cable select? Leformázza saját maga? Kérdez bármit fájlrendszerre vonatkozóan, vagy automatikusan FAT32-re formáz?

Get Moded!

(#3464) DM-Fan válasza Inv1sus (#3462) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem hagyd a külföldről rendelést, mert a Sony Magyarország köztudottan háklis a nem itthon (saját partnerétől) vásárolt cuccokra. Már itthon is megkapod 99 eFt-ért úgy, hogy van mellette egy GT5 Prologue, ami ugye ráadásul fullHD-s játék és igencsak jól néz ki.

Vagy ugyanennyiért megkapod azt a csomagot, amit én is vettem: PS3+Spiderman3 Blu-Ray film+Blu-Ray távirányító. Namost ebből a gép 90 eFt ugyebár, a távvezérlő külön lenne 7 eFt, a Blu-Ray meg úgy 8-9 eFt, amit ha összeadsz bőven jó üzlet az egész 100 eFt-ért.

Szerintem valami nagy helyről vedd (MM, EW, STN, 576), mert ott tuti nincs átverés a garival, meglesz a garijegy, a gép sem kókány. Sokkal olcsóbban nem kapod meg sehol, szóval szerintem nem éri meg rizikózni kétes forrásból származó gépekkel.

Get Moded!

(#3465) dempeti válasza fanofmanu (#3461) üzenetére


dempeti
tag

igen én is ezt néztem de valamiért a címnél elakadok és nem enged tovább pedig az lesőbe beirok három számot alá meg csak valamit ugy kitalálok de nem fogadja és nem lép tovább!

(#3466) bwoay válasza fanofmanu (#3461) üzenetére


bwoay
nagyúr

jobbat tudok ;)
alul, alul, alul

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3467) szasanyi válasza bwoay (#3466) üzenetére


szasanyi
félisten

De én akkor sem értem, mi van oda írva... :F
:))

(#3468) fanofmanu


fanofmanu
tag

valaki próbálta már megszerezni mgs4-ben a big boss rangot? (no kill, no alert, no health items, boss extremén 5óra allat) egyszerűen nem bírok laughing mantissal... nincs valami jó taktikotok? :))

...jha és full new game szal előző végigjátszásból nincsenek meg a cuccok...

[ Szerkesztve ]

(#3469) bwoay válasza szasanyi (#3467) üzenetére


bwoay
nagyúr

:DD

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3470) nosferatue válasza DM-Fan (#3463) üzenetére


nosferatue
tag

Nem formáztam semmit, mindent a ps3 csinál, neked általában csak annyi a teendőd, hogy egyszerre lenyomod a start és select gombokat. Jumper beállítás nincs, nem is kell. A fájlrendszerre vonatkozóan sem kérdez semmit, formáz, telepít, kész.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3471) N4r4ncs válasza DM-Fan (#3456) üzenetére


N4r4ncs
aktív tag

DM-Fan.A ps3 az összevan rakva! Egy jó tanács egyébként: Az egyetlen gyengepontja a gépnek a meghajtó. Összehasonlítva,a kék lézer sokszorta kisebb és érzékenyebb mint a piros,ezért van,hogy sokaknál nem olvassa be a lemezt egy idő után,miután kitisztították ismét vitte ahogy azt kell. Szóval ha lehet akkor a porra figyelj inkább a legjobban,de ha annyira akarod minden berakás előtt a lemezt le is tisztíthatod.

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#3472) szasanyi válasza N4r4ncs (#3471) üzenetére


szasanyi
félisten

És azzal a rendszerességgel össze is karcolja rendesen, az tuti. :D

(#3473) nosferatue


nosferatue
tag

Sok helyen lehúzták a GT5 prolouge-ot, esetleg valaki megosztaná velem tapasztalatait a játékkal kapcsolatban? Pozitívumok/negatívumok, stb.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3474) szasanyi válasza nosferatue (#3473) üzenetére


szasanyi
félisten

Elég negatívum az, hogy 10k és csak egy rövid előzetes. :U És egy kis túlzással: csodás grafika és rossz irányítás jellemzi - azt nem tudom, kormánnyal jó lehet-e.

(#3475) dempeti


dempeti
tag

továbbra se tudok regisztrálni a japán storon amúgy ezt a linket amit küldtél ez alapján csináltam én is http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm de továbbra is az a gond hogy az irányítószámot kötőjellel kellene írni de ott nem enged kötőjelet csak számokat!

(#3476) fanofmanu válasza nosferatue (#3473) üzenetére


fanofmanu
tag

szerintem az irányítással semmi probléma minden segitség nélkül a legirányíthatóbb és igaz az első 3 osztály nem jelent túl nagy kihívást (persze ha minden versenyt aranyra akarsz megcsinálni akkor már húzós :K ) de az utcsó kategória elég nehéz talán azt már tényleg csak kormánnyal lehetne normálisan hozzáteszem nem lehetlen controllerel csak kinek van ahoz idege :DDD (nekem nem volt...) graf kir, sztem kevés pálya van de nemsokára ez is bővülni fog és ha nem kacsa akkor valamikor törés is lesz benne
ami sztem a legrosszabb benne a multi, egy versenyt nem tudtam lenyomni úgy hogy ne löktek volna ki vagy én mást :DD mindent összevetve nem rossz de én inkább kivárom a teljest

(am ha kell nekem van egy eladó :K )

(#3477) dempeti


dempeti
tag

tud valaki megoldást a japán storos regisztrácóra mert ez a irányítószámnál sehogy nem megy hogy kötőjelet rakjak a három szám közé!?

(#3478) bwoay válasza nosferatue (#3473) üzenetére


bwoay
nagyúr

Most vettem meg nemrég, mondván, hogy 2010-ig nem várok a GT5-re,
de nem ájultam el tőle. Még mindig ott tartok, hogy próbálom megérteni
azt a rajongást, ami övezi, de én sokkal jobbnak tartom a Forzát egyelőre.

A külső nézet használhatatlan, el is neveztük babakocsi nézetnek,
mert olyan, mintha a kamera egy rúdra lenne rögzítve, ami a kocsi seggéből áll ki.
Belső nézetben szerencsére megjön az addig totálisan hiányzó sebességérzet is,
de ahhoz, hogy szimulátor érzés legyen,
a stabilitást segítő elektronikát ki kell kapcsolni,
és a traction control is érdemes lehúzni.

Amúgy ott a GT HD Concept, az alapján jól meg lehet ítélni, hogy milyen,
mert az meg a GT5P előzetese, vagyis GT5 Prologue Prologue.

Így, hogy nincs sem törés, sem sérülés, nekem elég ingerszegény,
azért az fura, hogy a totál arcade GRID-ben jobban fosik az ember
adott szituációktól, mint ebben a szimulátorban, mert előbbiben rongyátörheti a kocsit,
utóbbiban meg max lepattan a falról, esetleg egy másik kocsiról...

Jó lenne amúgy, ha előkerülne valami GT megszállott,
és ellensúlyozná az én elfogult véleményemet,
mert bár mentem pár jó kört a játékban, még mindig nem vágom,
hogy mit is várunk annyira 2010-től...

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3479) bwoay válasza dempeti (#3477) üzenetére


bwoay
nagyúr

a megoldás: önállóság.
valahogy én is megoldottam egyedül, de az sem tartana semmiből,
ha valami cég címét keresnéd meg a neten,
és azzal regisztrálnál, valós irányítószámot megadva.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3480) Mr.Grincs válasza Inv1sus (#3462) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

A szállítás sem olcsó azt se felejtsd el. Hiába free shiping, de az csak az adott országra érvényes. Én is majdnem benyaltam csak azért mondom el. Aztán bőven többe lett volna, mintha itthon vettem volna. Csak én az amazon.com on néztem.

Elado egy Call Of Duty 4 Modern Warfare Ps3 korong, új!! [link]

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#3481) Zoliboy95


Zoliboy95
tag

Tud vki segíteni? [link]

A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)

(#3482) Gebriel válasza Zoliboy95 (#3481) üzenetére


Gebriel
veterán

Modemként szeretnéd használni a N95?

(#3483) he7edik. válasza Gebriel (#3482) üzenetére


he7edik.
addikt

Pont alkalmas on-line gémre ;]

Égő szöveg a flém vázon

(#3484) nosferatue válasza bwoay (#3478) üzenetére


nosferatue
tag

Letöltögettem store-ról néhány hasonló játékot, a Grid nem tetszett, ami tetszetős volt az a legújabb Colin sorozat. De akkor úgy teszem fel a kérdést a piacon lévő hasonló játékokhoz képest milyen lett a GT5 prolouge :)?

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3485) bwoay válasza nosferatue (#3484) üzenetére


bwoay
nagyúr

Konzolon nemigen van játék, mivel ez szimulátor,
a GRID messze nem az, a DIRT messze nem az
(illetve inkább szánkót szimulál, mint autót)
egyedül a Forzához tudnám mérni, az meg nincs PS-re.
de nem értem, miért nem a GT HD Conceptet töltötted le,
miután leírtam, hogy azon nagyon jól le lehet mérni, milyen a GT5P.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3486) bwoay válasza bwoay (#3485) üzenetére


bwoay
nagyúr

szerk:
"konzolon nemigen van ehhez hasonló játék"

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3487) nosferatue válasza bwoay (#3485) üzenetére


nosferatue
tag

Még nem regeltem be japán acc-ot, nem a nyelvi nehézségek miatt :DD ;], idáig minden fent volt a másik két store-on, de akkor nézek vaalmi japán címet ha hazaérek.

Az arcade jelleggű játékokat ebben a stílusban nem kedvelem.

[ Szerkesztve ]

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3488) Def26


Def26
félisten

Srácok, én most készülök lecserélni a Xbox 360 -am egy PS3 -ra. Az ok egyszerü, még nem volt PS3 -am. :D Viszont jól esne most 1-2 dolgot hallani amiben jobb a PS3, Gebriel
vagy valaki, aki nagyobb fan mondhatna valamit hogy miért is lesz olyan jó nekem.

Warez nem érdekel, box is flashmentes.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3489) nosferatue válasza Def26 (#3488) üzenetére


nosferatue
tag

Erről bwoay kollégát érdemes kérdezni, ő rendelkezik mindkét masinával.

u.i.: imádom a munkahelyi billt. össze-vissza beragad, még szerkesztés után se veszek észre mindent :(((

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#3490) Def26 válasza nosferatue (#3489) üzenetére


Def26
félisten

Ő majd jól leugat, hogy maradjak boxnál. :DDD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3491) bwoay válasza Def26 (#3490) üzenetére


bwoay
nagyúr

á, dehogy :U

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3492) dempeti válasza Def26 (#3490) üzenetére


dempeti
tag

Hát rengeteg ok amiben jobb! egy az hogy teljes értékű médiacenterként is használhatod, tehát felér bármelyik drágább blueray lejátszóval, ezenkívűl, már bőven van rá annyi játék mint ps3-ra, nem melegszik tehát nem kell attól félned, hogy megsüti magát mint a box, ingyenes az online játék része ami szerintem elég erős húzőerő, sokkal több hardwares kiegíszitő van hozzá, és lesz is a jövőbe, linuxus op rendszerrel is el lehet látni, tehát közel használható számítógépként is! Mivel nem melegszik ezért még a jövőbe ki tudja mit tudnak kihozni belőle mivel még közel se járnak a teljesítményének határaihoz mivel xboxnál annyira túlmelegszik pl egy gta4nél ebből fakadóen elég közel lehet az amit kibír ha csak valami ultra szuper hűtéssel el nem látják a jövőbe! Még lehetne sorolni!:)

(#3493) Def26 válasza bwoay (#3491) üzenetére


Def26
félisten

De tényleg, biztos van tapasztalatod olyan téren, hogy ugyanaz a játék hogy megy boxon/ps3 -on.
Tényleg észrevehető a különbség vagy csak annak aki direkt ezt keresi?

Bocs, véletlen privibe is elment.

dempeti:"...még lehetne sorolni..." nah, akkor ne fogd vissza magad, mondjad. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3494) dempeti válasza Def26 (#3493) üzenetére


dempeti
tag

Grafikailag mert gondolom neked ez lenne afontosabb én úgy gondolom mivel bluray-t használ ebből adódóan sdokkal több poligont is használ ezáltál sokkal szebbnek tűnnek a játékok de ha enyi érv nem elég akkor nem is akarod te lecserélni :)

(#3495) bwoay válasza dempeti (#3494) üzenetére


bwoay
nagyúr

ne kábítsd már ilyen kapitális ökörséggel

szerk:
elolvastam a másik HSZ-t is,
úgyhogy inkább kapitális ökörségeket írok.

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#3496) dempeti válasza bwoay (#3495) üzenetére


dempeti
tag

most ezt mire is értetted?

(#3497) Def26 válasza dempeti (#3494) üzenetére


Def26
félisten

Khmm, ez egy kicsit tényleg erős. :B Mindenképp lecserélem, látnom kell.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#3498) dempeti válasza Def26 (#3497) üzenetére


dempeti
tag

Valaki tud tanácsot adni hogy az assassin's creed milyen ps3ra mert elég jó értékelést kapott de még nem játszottam vele, esetleg valakinek tapasztalat hogy megéri e vagy tényleg olyan mint amilyennek leírják?

(#3499) fanofmanu válasza Def26 (#3488) üzenetére


fanofmanu
tag

...MGS4... egy ok amiért érdemes PS3-mat venni :K perfect game

(#3500) fanofmanu válasza dempeti (#3498) üzenetére


fanofmanu
tag

én pcén játszottam végig, több helyen alul értékelték a pcés verziót mint a konzolost nem tom miért, nem játszottam még konzolossal de a pcés tetszett nagyon szal előbb-utóbb beszerzem psre is :K

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.