Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Örülök, hogy végre találtál valami jót is a game-ban!

Én is leírom (írtam) mi ami tetszik benne és mi ami nem, de ha vissza olvasgatsz 1 évre visszamenőleg, akkor látnifogod, hogy te mindíg csak kötöszködsz. De lehet hogy ez most változott mert végre +tív voltál.
Valóban rengeteg a lehetőség ebben a játékban, főleg hogy 1álltalán nincs ellenfele a mai napig. Az NFS online nem jött, ki tudja miért.Nagyon nagy hiba, hogy nincs reklámozva!
Kérdés az Invictus felé:
Ez a béta kliens milyen szerverről fut? (Ország)
Nem értem, miért nem veszi fel a kiadó és üzemeltetői szerepet az Invictus?Nem kellene másokkal osztani a pénzt, sőt biztos vagyok benne 1000 több lehetőséget hoznának ki ebből az 1edül álló alkotásból. Nem kellene a kiadók külön kéréseit teljesíteni, 1irányba lehetne fejleszteni. Biztos sokkal könnyebb lenne 1re öszpontosítani.
1szó mint 100! Én az Invictus helyében sajátkezembe venném az egész játékot!
Új hozzászólás Aktív témák

- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze (SPS-730MPCBEU) új
- Asztali PC , i5 12400F , RX 9060 XT , 16GB RAM , 1TB NVME
- ASRock B650M PG RIPTIDE Alaplap új
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest