Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
A folytatás mikor várható?
-
erdol
senior tag
Akkor volt olyan aki úgy laggolt hogy összevissza ugrált előttem,időnként megörültem mert láttam a kerítésnak csapódni,pár másodperc és előttem ugrált megint.
A sebességem meg meg sem közelítette az előző futamon mértet.Összidő veletek 13.45
akkor meg igaz kis hibákkal 14.02 -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #23395 üzenetére
Igen, jó lett volna látni még több versenyzőt.
Az OBHUN csapat elég szép számmal megjelent, elismerés nekiklegközelebb 2 csapatot indítanak
BakosG, köszi a képpótlást. Itt az enyém is
Szoros befutónk volt
Úgy nézem ez volt az a verseny amikor nem ment gyorsan az autónk, valami zűr volt. A max speedre írja, hogy 124, de a gyors szakasz végén 120nál többet nem láttam, meg ott sem annyival mentem mint amennyivel szoktam. Lehet csak én hülyültem meg...
-
SylarHUN
senior tag
MaciG mester miért nem jöttél? Nagyon kellettél volna!
Sajnos én nem voltam formában, csak rontottam a csapat eredményességét.
Fecó és te merre kószáltál?nepster és bakosgabesz istenien mentetek! Köszönöm nektek.
-
PaJa1
őstag
válasz
bakosgabor57 #23393 üzenetére
Óóó a TTcsbe...
Pedig itt is nagyon nagyon küzdöttünk! -
PaJa1
őstag
Még annyi, hogy én szombaton kb csak olyan 6 és 9 között érek rá, vasárnap meg attól függően érek rá, hogy mikor megyek vissza Pestre, de az is lehet, hogy egész délután és este, ha csak hétfőn vánszorgok vissza.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23389 üzenetére
Szépen összegyűltünk!
Beírtam a jelenlegi eredményeket a fentebbi táblázatba. Ellenőrizzétek, hogy jók e a számolások és a beírt eredmények.itt vannak az én képeim:
Bocsi, lusta voltam kicsinyítgetni. Ezek meg amiket ti küldtetek be alapján számoltam a pontokat, ELLENŐRIZZÉTEK.
0.75, 2,3,4,5,6 pont jár a helyezésekért.
-
Creative997
őstag
Így állunk jelenleg. A csoport kicsit el van maradva, HOT-nak sok bepótolnivalója van, HPC-nek is.
A csoportokat még be kéne fejezni hétvégén, szombat du vagy vasárnap du-este. B csoportnak csak TA van hátra, 3 fő kell minden csapatból, tehát úgy fél órára össze kéne gyűlnie az OBB-nek, OBHUN-nak és PH-nak.
A csoportnak még van bőven, HPT-nek van a legkevesebb hátra így nekik kéne kezdeni, 1 Sim és 1 CTF kell csak nekik és utánuk a többiek szerintem. Viszont azt javaslom kezdjünk TA-val amikor mindenki ott van és utána a maradék versenyek.Jó volt látni hogy ilyen sokan összegyűltünk
Köszönöm a türelmet és a versenyeket és mindenki részvételét!
-
Mariann294
őstag
Nagyon jó volt a mai verseny,főleg a CTF!
-
UnConnecteD
senior tag
HPT vs HPC ctf
-
UnConnecteD
senior tag
HPT vs. VASWT ctf
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
Creative997 #23382 üzenetére
-
Creative997
őstag
Van egy kis gond. HPC nem nagyon jelent meg, WT pedig max 2 embert tud indítani. HPC így úgy tűnik kiesett.
Van pár kiút:
- két külön csoportban vannak, így WT sem indul, így 3-3 csapat/csoport
- lecsökkentjük 2 főre az indulókat, így marad a WT de az A csoportban 3, B-ben 4 csapat lesz
- WT emberei átmennek más csapat(ok)ba így 3-3 marad az arány
- vagy WT-be megy valaki, de akkor is 3-4 lesz a felállás -
PaJa1
őstag
Igyekszem....
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #23379 üzenetére
Már páran ott csücsülünk, és várjuk a fejleményeket.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #23376 üzenetére
Szerdán névnapot ünnepeltünk, tegnap sikeres államvizsgát. No more vodka, never!
Amúgy pazar lenne ha mindenki aki részt vesz ott lenne a ProHardver csatiban, legalább a bajnoki végéig, így könnyebben megy majd a kommunikáció.
-
PaJa1
őstag
Kb 19.00ra érek haza, aztán mehet a jöhet vagy jöhet a mehet
Karácsonyi csaje az alap/régi cl1,2,3,4,5 autókra plusz pár offroad gépre.
-
Mariann294
őstag
Most néztem fel...sehun senki...
-
JackShephard
tag
Nem minden autóhoz van karácsonyos vinyl természetesen. Amit így fejből most mondani tudok, az a kawana, rx-7 fd, stallion, talán a lion is. Ezeknél bemész a shopba és az extreme vinylnél ott lesz a karácsonyos. Talán 300Ap, vagy valami ilyen, nem vészes..
Mi van Crea, sok volt a pálesz?...
-
Creative997
őstag
Szóval ma lenne esedékes. Itt van a táblázat az eseményről. Nem kell feltétlenül ebben a sorrendben menni.
Sim - Sphynx reverse, 7 kör, Ghost on, Paja a room leader.
CTF - Tokyo, ezt a többiek nyomatják addig amíg a másik csoportnak Sim van és kérek egy print screen a végeredményről hogy be tudjuk vinni a pontokat.
Stock Cobra, semmilyen trunk vagy csaj nem megengedett.
Ha ezek lementek, 30 körös TA.
Gyertek amilyen hamar tudtok és ha Paja is ott lesz mehetünk, 18-19től volt megbeszélve. Azt hogy ki megy mikor az majd megdumáljátok.
Stb., a többit nézzétek vissza az írásaimból, majd jövök valamikor csak most meghalni készülök -
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #23373 üzenetére
Ma lesz,ugye?
-
Creative997
őstag
Szasztok. Kicsit eltűntem 2 napra és eléggé romon vagyok most, de megpróbálom összekaparni magam és leírni mindent összefoglalva a versennyel kapcsolatban
-
erdol
senior tag
válasz
JackShephard #23371 üzenetére
Pálya megvan valóban de karácsonyi vinylt nem találtam.
-
JackShephard
tag
Berakták a szokásos karácsonyi pályákat és vinyleket. Csak jutnék már oda, hogy játszani és vásárolgatni tudjak, de egyelőre meló van sajna. Talán este 23 körül hazaérek, nem tudom akkor lesz-e még verseny...
Na jókor vették ki a drift kocsikat, decemberben akartam megvenni az összes autót, remélem még visszateszik őket valamikor, ilyen pechem nem lehet. -
PaJa1
őstag
Ajjaj! Vettem gamepadot, de billentyűként nyomkodja a jéték a kormányt
Hiába tekerem fullra az analóg kart, a játékban a csúszka csak később ér a helyére. Messze elmaradok a kormányos időmtől... arról nem is beszélve, hogy sokkal kevesebb az értékelhető köröm. De drfitre sokkal jobb mint a kormány, könnyebb vele nem megpördülni és csúszni pár szépet, mint régen
Hétvégén megyek haza valószínűleg és ott max csak a pad lesz, kormányt nem akarom hurcolni, de igyekszem így is helyt állni majd -
UnConnecteD
senior tag
válasz
_DarkDevil_ #23363 üzenetére
azt nem szabad tulzasba vinni
igen, eszrevettuk ( szerencsere mar mind megvan )
-
SylarHUN
senior tag
Azt észrevettétek, hogy a Drift autók mind eltüntek a shopból?
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Mariann294 #23362 üzenetére
Hát tuti jobban mint nekem nekem zuzás az nagyon megy
Én is ritkán vagyok mer melozom sokat
-
Mariann294
őstag
válasz
_DarkDevil_ #23361 üzenetére
Honnan tudod hogy nekem hogy megy?
Igaz hogy lvl 39 vagyok,de ritkán versenyzem,CTF-et szeretem.
-
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
Mariann294 #23359 üzenetére
Szia ugyanez a nickem a játékban is
csak nekem még nem megy annyira mint neked.
stanába sokat bénázom nem vagyok formában na meg ez a stock Cobra nem az erősségem
-
erdol
senior tag
válasz
customrobi #23357 üzenetére
A kavanát vagy a liont ajánlják bár én nem azzal kezdtem.
-
Mariann294
őstag
válasz
_DarkDevil_ #23355 üzenetére
Jé még egy hölgyemény!
Mi a neved a játékban?
Én a ghost off híve vagyok,de mivel ebben a játékban ghost on is lehet,én is inkább azt javasolnám.Az úgy fair szerintem...
-
Attka85
tag
Én is azt mondom legyen Ghost On, mert a laggolás tényleg veszélyes dolog, teljesen kiszámíthatatlan, ezért ON...
Mikor is lesz akkor a derbi, szombat, vasárnap?
Jahh Jólvan én ülye...már látom...11.-e péntek 18.00 a kezdő időpont és velünk kezdődik
-
MaciG
addikt
"És hogy döntöd el ki honnan indul?Nem is lehet a gép adja,lutri.Aki 7.-nek indul az halálra van ítélve, aki elölről feltartja a gyorsakat ha lassú mert mindenki vigyáz ugye hogy ne legyen balhé." -Ez tényleg random, de nem te indulsz minden versenyen az utolsó helyről.
"Ezt a pályát már annyira begyakorolta mindenki hogy akár az indulási sorrend is dönthet arról mi lesz a vége." -Nah látod, így is előjön a hátrány az indulási sorrendről.
De igazából úgy is mind1, mert ahogy nézem ON lesz
-
erdol
senior tag
És hogy döntöd el ki honnan indul?Nem is lehet a gép adja,lutri.Aki 7.-nek indul az halálra van ítélve, aki előlről feltartja a gyorsakat ha lassú mert mindenki vigyáz ugye hogy ne legyen balhé.Ezt a pályát már annyira begyakorolta mindenki hogy akár az indulási sorrend is dönthet arról mi lesz a vége.A pálya nagy része szűk előzés lehetetlen tisztán.
Ha ghost on van nincs kire fogni a végén hogy gyenge volt a teljesítmény az jön ki amit tudsz. -
MaciG
addikt
válasz
bakosgabor57 #23349 üzenetére
És hol van ez a táblázat?
Bár ahogy nézem csak én díjaznám a ghost OFF-ot
,de aki valaha is játszott a ligákban amikor még "éltek is" nem csak 1-2 ember lézengett, az tudja ,hogy ott is igen komoly versenyek voltak és mégsem volt különösebb gond, csak asszem 1x mikor az egyik arc valami piszkosmódon lagolt. Meg az úgy csak reálisabb is.
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #23349 üzenetére
Én itt szavazok: Ghost ON
-
rsx
aktív tag
Részemről is ghost on
-
Karibaba
aktív tag
Ghost on, és az 1 tiszta játék, főleg hogy sokan lagolnak, és ez végett problémás lehet.
De én szeretem a kihívásokat úgy hogy nekem mind1. -
bakosgabor57
őstag
Tapasztalva az eddigi, sokszor elég szoros versenyeket, akár tömegkarambol is lehet bárhol a pályán, akaratlanul is, ami minden csak nem tiszta verseny. De - szavazzuk meg gyorsan, van rá két nap.
Pálya-szavazós táblázat kiegészítve egy-egy on és off oszloppal...
Mod Erősen gyanítom az on győzelmét, és egyetértek nepster-el -
erdol
senior tag
Részemről egy ghost off mód kizáró tényező továbbra is azt mondom nem akarok utólag senkivel vitatkozni hogy ki kit lökött meg látott vagy nem látott.Mindenki menjen a saját tempójában ahogy tud és a végén kiderül ki a jobb.
-
MaciG
addikt
válasz
bakosgabor57 #23345 üzenetére
Tekintve, hogy egy korrekt társaságról van szó, akik valószínűleg nem fognak direkt lökdösődni, és számításba véve ,hogy hajdanán a ligák is ghost off-ban játszódtak, így szerintem nem elvetendő az ötlet, hogy ghost off legyen.
-
erdol
senior tag
válasz
customrobi #23340 üzenetére
Milyen szintű vagy érdemes egyáltalán kuncsorogni névcserére?
-
PaJa1
őstag
válasz
Írj a contact us-nak. Vagy keresd a GMet forumon vagy játékban, hogy adjon egy névváltót, vagy írja át a neved.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Új reg sokat segit meg van az hamar.
-
MaciG
addikt
válasz
Sajnos nincs.
-
customrobi
tag
Sziasztok
van-e lehetőség az elrontott nicknév javítására. az újrareg, és az fizetős verzión kívül?
valami miatt nem tudtam átírni a számokat, és az enter sem segítettD
-
erdol
senior tag
Arról beszéltünk már hogy a verseny ghost on vagy off módban lesz?
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #23335 üzenetére
Én is WOWoztam, eredeti szerveren játszottam, de amint lejárt az ingyen hónap eladtam. Nem ér annyit, hogy havonta ezreket fizessek érte. Azután tört szervereken szórakoztam, azok se tartottak tovább pár hónapnál.
A PT viszont több mint 24 hónapja megy
Ahogy mondod, a legnagyobb baj az, hogy kevesen vagyunk. Mellesleg, szerintem ideje lenne már frissíteni a játékon, lassan 4 hónapos a dolog úgy, hogy máshol már az idő alatt volt asszem 2 verziófrissítés is.Valaki egy kis kocsikázásra jön PTzni?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #23330 üzenetére
A WoW nem autós játék! Szerintem.
Nekem azért hiányzol, a PT-ből.
Amúgy nem lett rosszabb, ugyan olyan mint volt, csak kevesebben játszuk. -
MaciG
addikt
válasz
Ez így van, én is körülbelül akkor kezdtem amikor te, és tényleg fejlődtél azóta.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #23331 üzenetére
-
Mariann294
őstag
válasz
lol....
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hali!
Ha kell valakinek az accom akkor lehet adom ingyen,mert fölös!! xDDDŐszintén szólva én se lennék nagyon itt a helyébe.
Őszinte legyek!!! Szar lett a játék és ennyi!!!
Amúgy minden nap olvastam a fórumot!
Csak miért írjak?
Örültök neki ha nem írok szóvalGondolom Kisa abbahagyta a játékot.Talált mást.
Erre pedig ennyit WoW KoCka lettem!!
és csoda jól írta a nevem nem kISA xD
De valljátok be, hogy sokat fejlődtem mióta nem nagyon beszéltünk? -
SylarHUN
senior tag
Crea!
Az időpont, elméletileg nekem is jó.Azt észrevettétek, hogy KisA teljesen eltünt?
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #23315 üzenetére
Az szép akkor mennyi a teljesített ha ennyi a nyert?
-
PaJa1
őstag
válasz
Aztaaa, a fanatikus mérföldkőhöz ért
Én még Creaval egyetemben az 5000. futam felé robogunk. -
kekeeci
senior tag
válasz
-
kekeeci
senior tag
Az időpont nekem is jó ( legalább is egyelőre úgy tűnik, bár addig még sok víz lefolyik a hátunkon
)
A "Santa Ride" pályák tényleg hangulatosak voltak, én is szívesen látnám újra, bár én (kis naiv) husvét környékén is vártan valami hasonlót (aztán jöhetett volna a többi spec. pálya - valentin, halloween stb. vagy akár ugyanaz, mindig aktuális díszítéssel
)
-
Mariann294
őstag
válasz
Gratula!
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #23309 üzenetére
Nekem jó az időpont!
-
Creative997
őstag
válasz
wow grat
Nekem hamarosan az 5000 indult futam lesz meg
-
UnConnecteD
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23313 üzenetére
Ahhaaa...
Rákérdezek a Santa pályákra.
-
tomkatomi
tag
Tavaly nem ilyenkor tették be a "santa ride" pályát? Bár igaz, hétfőtől nem vagyok gép közelben...talán mire visszajövök...
-
PaJa1
őstag
válasz
Úgy fest nekem is jó. A Győzelem és Vereség oszlop minek van?
-
Mariann294
őstag
válasz
Nekem tökéletes.
Stewe: lol -
Creative997
őstag
Elkészítettem egy alaptáblázatot a bajnoksághoz
Az időpotról: Dec 10-13 között maradtunk, ami jövő hét. Pár embernél akadnak gondok az időponttal, ami elkerülhetetlen volt. A kérdésem: Péntek este, azaz December 11-e, esti időpontban, 18-tól megfelel? Akár korábban is el lehet kezdeni és azok a csapatok akik ráérnek egymásra, lenyomhatják a futamjaikat. Illetve még arra gondoltam, a Sim versenyeket room leader kíséretében csináljuk Paja személyében és amíg az egyik csoport Sim versenyei zajlanak, a másik csoport megcsinálhatná a CTF versenyeket, A VÉGEREDMÉNYEIKRŐL PRINT SCREENT CSINÁLVA és aztán cserélünk, így gyorsabban haladunk.
Az az érzésem nem fogjuk tudni megcsinálni egy este alatt, mert sokan csak 21 óráig érnek rá (remélem ez változhat valamelyest). -
Stewe24
csendes tag
Csak azért hogy legyen egy kis "jó" kedvetek........
[Indian Thriller] -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #23306 üzenetére
Én még mindig inkább PTzek, ha van kivel menni akkor még mindig veri az összes hasonló játékot, de a dirt2t is. Ez ingyen is van és változatosabb is. Ha sikerült leszervezni, ledumálni emberkékkel, hogy irány PT akkor lesz kivel menni, sőt ha a többiek is látják, jé itt vannak, akkor ők is jönnek.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23304 üzenetére
Azért nem kéne az egészet a gamigora kenni. Mindenki ludas a dologban. Egyrészt mert végig mindenki szerződést szegett. Aztán az aeria nem frissített a legújabb verzióra, ezt megértem, mert pocsék volt akkoriban, így a játékok nem csak tartalomban különböztek hanem lényeges elemekben, játékmenetben is, Az invictus meg nem erőltette, hogy frissítsenek. Ha mindenhova felkerült volna a tré hannah, vagy már nem is tudom melyik volt akkoriban, akkor szerintem nem erőltették volna az IP blokkot. És igen abban a helyzetben a gamigo volt erősen hátrányban azért mert elfogadta az új verziót és attól rengeteg embert veszített, mert a még el nem rontott PTbe ment.
Ha netán egyszer eljön az az állapot hogy csak tartalomban (pár exkluzív pálya és autó, tárgyak) egyenlően különböznek akkor vissza kéne vonni az IP blokkot.
Nem tudom megnézni most mi van a németeknél, de ha a kezdeti hibákat javították akkor az jobb lett mint a mi mostani 4 hónapos verziónk. A PTvel lassan 4 hónapja nem csináltak semmit! De a németek is nagy szemetek azért... kiveszik az autókat, pályákat, modokat és szépen apránként adagolják vissza úgy mint vadi új pálya, autó, mód érkezik... azért ez szánalmas.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Creative997 #23302 üzenetére
Abba nincs hiba, attól eltekintve, hogy nem tudtam vezetni a kocsit, korábban is tetszett a játék.
Már csak úgy lenne egy kicsit jobb, ha lenne több játékos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BMW topik
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest