Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
Sziasztok Valaki adjon már nekem egy normális autót... pl egy EVO -t vagy Subarut.. vagy PANAMA -GT-t elmondom miért... naponta játszok 2-3 órát... és soha nemjutok ell a 31 es szintig hogy PANAMA Gt-t tudjak venni

és van 250 000 ezer Felesleges RP-m.-.. amitegy autóra szeretnék költeni.. a COBRÁM FULL tuningos... a Phoenix re meg nemköltök mert nem éri meg.....
Szal lécci akinek sok autója van adjon egyet nekem... cserébe kérhet valamit... köszönöm ! aki tudna segiteni irjon egy Privit -
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Köcce de gondoltam még nemigen van a srácnak komolyabb verdája,mert ha lenne nem érdeklödne
Nekem vagy 600 kulcs figyel a garázsban abbol vagy 150-200db sárga .Egy idő után azért kicsit uncsi az ugri buggy 
-
-
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Itt van egy ilyen Buggy-s amit mondtál.
Van 1 sárga kulcsom, ha azzal leveszem arról az egy küldetésről a lakatot, akkor levonja az 1 sárga kulcsot.
Akkor utána bármennyiszer végigvihetem, vagy mindig kell hozzá 1 sárga kulcs hogy menjek rajta 1-et? -
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
ha van valami jobb kocsid ( alap panama) akkor piros kulcsbol 1 perc alatt van sarga + 700 RP + 1500 XP, ha jol emlekszem. tokyo, BW4 palya, 140m ugras
-
xzeebyt
tag
Nekem nem megy a ...va Win7
Pedig minden megvan elv hozzá, mégse akarja a vga-t beismerni
Ugyh ilyenről tapasztalatot nem tudok mondani, hogy ott hogy megy 
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Robyka
üzenetére
Driftelést nem tudom én személy szerint nem szeretem.Leggyorsabban kulcsozással lehet keresni missionban.Fejből nem tudom a feladat nevét de sárga kulccsal bal oldalt harmadik feladatsor első sor legutolso feladata.3500RP pálya betöltéssel eggyütt kb másfél perc.Buggyval kell kapuk között menni.Fontos hogy aranyra kell megcsinálni.Ha elfogyott a sárga kulcs akkor a pirosból is lehet sárgát csinálni de az kb 5 perc.Ha jol emlékszem baloldalt első feladatsor,második sorának utolsó elötti feladata.Tokioban 3 kör 3 ellenfél ellen persze ezt is aranyra.
-
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Ja így már értem, köszi.
Szerinted melyik módban tudom a legtöbb pénzt szerezni?
Én a Thunder Alley-ban játszottam sokat az elég jól ad, tegnap mentem egy 30 köröst, utolsó kanyarban sikerült beelőznöm, arra 4000 körül kaptam RP-t.
Olvastam hogy Drifteléssel 10K-t lehet szerezni, az igaz? -
hugoagagyilo
tag
válasz
Robyka
üzenetére
Nyomd az use gombot az aktiváláshoz.Igy a race bonus bekerül Trunk ba de még itt is aktiválni kell amikor használni akarod.Az "i" lenyomásával vagy verseny elött a szobában a trunk gombbal jutsz be az elérhető trunkjaidhoz.Na itt kell vagy lehet aktiválni egy két dolgot.A kulcsokat a missionba rakja a targoncát meg golf kocsit a meglévő autoid közé teszi.
gift=ajándék
use=használni
drop=kidobni
message=üzenet -
Nekem azt írja hogy van 11 Gift-em, azokkal mit lehet csinálni?
Rákattintok az egyikre: Contains the following item: Race Bonus X1,5
Alatta: Use, Drop, Message -
Napfénysüti
nagyúr
-
ABnormal
őstag
gyerekek... ati 9600 xt-vel nyomom most ,128mega memóriás
...el lehet képzelni... -
Napfénysüti
nagyúr
Kivételek akadnak. Én is oda tartozom mert az aláírásomban szereplő laptopról szoktam játszani. Az meg nem játékgép.
C2Duo P8600, ATI3470, 4Gb DDR3.
A 14,1-es kijelzőt nem is használom ki teljesen, csak kisebb képben tudom normálisan futtatni (kb olyan 12-13-as méretben).
-
bix-
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szinte mindenki....
Én örülök, hogy az esetek többségében folyamatos mozgóképet látok. 
-
SylarHUN
senior tag
válasz
nem_tom
üzenetére
Nekem 3870-em van (Sapphire Toxic) és a legújjabb driverrel, full HD-fölött nyomom 24" monitor, full grafikán és tökéletesen fut.
Pedig nincs egy erőgépem! C2D E6400 (2160mhz felhúzva 2500-ra) MSI P35NEO, 4gb 800mhz-ram. Vistán (64bit) és Win7-en (64bit) is ugyan úgy hibátlan. -
xzeebyt
tag
Szia,
nekem a legujabb driverrel is laggol meg akad helyenként a játék (HD 3850). Most a 9.4-es driver van fenn és tökéletesen működik.
Remélem tudtam segíteni
Üdv X
-
nem_tom
őstag
válasz
sponnyabob
üzenetére
nekem nem ilyen van, de szerintem próbáld ki a legújabb drivert.
a VGA problémáknak itt a topicja: [link]
lehet többet tudnak mondani.
-
sponnyabob
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és egész jónak tűnik csak van vele egy kis problémám. Probléma forrását már leszűkítettem a vga-ra. ATi Radeon 3870-es kártyám van és a kérdésem hogy akinek ilyen vagy hasonló karija van az meg tudná mondani melyik a legjobb driver hozzá. Valahol olvastam hogy érdemes megpróbálni régebbi driverel is csak nem tudom melyiket lenne érdemes próbára tenni mert nem akarok mindet kipróbálni. Ha valakinek van ötlete megköszönném ha leírná. Köszönöm! -
JetiRulez
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
Mióta leesett ez a bazinagy hómennyiség, azóta egyikünknek sincs meg a teljes feltöltési sebesség sem. 5mbit helyett átlagban 0,5-4 között ingadozik folyamatosan. Teszteltem a kapcsolatot közvetlenül a gépekre dugva (vagyis router nélkül), több kábellel is. Vagy az utcai hálózattal vagy a kábelmodemmel van valami.
Ettől függetlenül semmilyen mértékben nem befolyásolja az én gépemen a szerverekhez csatlakozást.
Kizárólag nem_tom-nál lehet nagy gebasz.
-
nem_tom
őstag
-
PaJa1
őstag
Tudtommal a szerver Kanadában, de minden esetre a tengerentúlon van. Azért láthatott téged pattogni te pedig őt nem, mert neked rosszabb a kanadai szerveren keresztüli adattovábbításod felé. A feltötésed az ő irányába nem elégséges, hogy nála is pontosan mozogj. Te azért láttad őt sokkal "jobban" mozogni mert az ő irányából érkező adatok kevesebb gonddal érkeztek.
A drages dologhoz meg nem tudok mit mondani, bugnak látszik, mer más autóal nem csinálja...
HA változtatsz valamit az autón, akkor is csinálja ezt hibát? Melyik pályákkal van gond pontosan?Mostanában random eventeket nyomtam én is. Globalon közöltem, hogy van aztán annyi. RP és XP nyeremények voltak.
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Nem vagyok biztos hogy magyarokkal is játszanának.

-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Jó, ha úgy nézzük akkor mi minden nap event-et megyünk annyian vagyunk szerencsére.
Néha egész jó rating nyereményeket lehet kapni. 
-
hugoagagyilo
tag
-
bix-
tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Nem tudom, hány fanatikus lenne ébren annyira késői órákon...
Ráadásul vasárnap. A délután 5 óra az nálunk este 11...
De köszi az ajánlást. Viszont kéne most már valami jó kis event normális időben is.
Mert az európaiak megint le vannak ...va. 
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nem bántás ként irtam
és énnis tudok angolul a szöveggel nemvolt.. baj .. csak miért irta ki ezt ez érdekelt engem ! üdv -
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ha nem voltál még SOHA Dragon akkor felesleges volt válaszolnod is mert úgysem tudod hogy miért irta ki hiba nélkül... a másik kocsinál ezt nemcsinálja.. csak az amerikainál :S:S üdv
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Dehogynem!! Köcce a tippet
Átolvassuk a feltételeket. -
milomi
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
ez hülyeség.... elsőkör.. ha látnád.. és nem indultam soha hamaább.. alapból igy jön kezdi első körbew.. peddig nemlehet akkor beugrani sem.. SŐT a MOTOR sem pörgethetem fel.... mint a COBRA kocsimnál.. ott semmi baj nincs.. sehol sem.. ezzel a PHOENIX el .. meg csak a sötét pályán nem enged időben rajtolni ..
-
hugoagagyilo
tag
Ha egymással játszunk magyarok akkor miért nincs lag akkor?Persze egy két kivételtől eltekintve.Van egy pár játékos magyar aki folyamatosan lagol,persze ez tud igen zavaró lenni ha a látómezőben van.Persze a gép sem ugyanazt rajzolja mindenkinek ki az utra.Szolok a mögöttem levőnek hogy vigyázzon kint van a konténer az ideális iven,mire ő az bizony a helyén van!Buszmegálloval dettó ugyanez a helyzet,és nem volt lag senki nem repkedett.
Illetve más kérdés.Tegnap volt valamiféle random event cl6-tal HarleyRoadking szervezte.Pengével sikerült elkapnunk a versenyt és derekasan helytálltunk.Itt a replay ha valakit érdekel.[link]Hol lehet ennek utánanézni hogy nyertünk-e valamit?
-
erdol
senior tag
Én akkor én miért nem láttam hogy ő laggol nálam semmi gond nem volt.Azt viszont láttam hogy az első kanyarban besokallt egy picit időt vesztett.Hol van a szerver?Hogy lehet hogy én laggolok nála ő meg nem laggol nálam?Vagy csak szimplán ezzel magyarázza hogy hibázott én meg nem.Egyébként múltkor mentünk egy psichaz vagy mi a neve gyerekkel 3G-s nem tudom hova való,ő ha a fűre ment ki,vagy a palánkot súrolta akkor is jobban kigyorsított mint én.E hogy lehet vajon?
nem _tom:nem a videokari drivereddel van baj? -
milomi
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
asszem a TOkyo os pályákon van ez ahol sötét van .. nem enged irőbe rajtolni.. sem gázt adni --- piros lámpát ad állandóan... :S
-
JetiRulez
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Én már megmondtam neked, hogy mi lehet a baj, de hátha más tud valami egyebet mondani.
A rendszeres másodperces megakadásokért az integrált VGA-ra gyanakszom. És, hogy neked a 25mb-ből csak 18-at lát a géped, ott meg az integrált hálókártya gyanús, de ezt még utólag tesztelem.Ahogy pedig elnéztem a játszásod, azt vettem ki belőle, hogy nem tudsz ráérezni az irányításra. Lehet, hogy tényleg nem neked való. Egye fene, maradsz a Skulltagnál.

-
nem_tom
őstag
ma jó adagot játszottam ezzel a játékkal. szép és jó, de úgy érzem, ez nem az én sportom, mindig csak utolsó vagyok.

meg nagyon lassú nekem a játék és időnként befagy 1 másodpercre, meg minden tiszta káosz. (lag jobbra-balra) de szerintem a netem körül lehet a baj. (hozzáteszem 25mb/s -s netem van amin Jeti -vel osztozkodunk)
na mind1, ha rájövök mi baja a netemnek, és tudom korrigálni is, akkor megpróbálkozom a játékkal újra, de szerintem addig szüneteltetem, mert élvezhetetlen így.

-
milomi
tag
sziasztok vettem egy PHOENIX autót DRAG -ra és ahol SÖTÉT van a pályán ott nem enged rajtolni.. csak 1,5 sec -2 sec késéssel :S .... azt irja.. Red green stb stb ...
az autóm Fekete színű miért nem enged egyből rajtolni
??? aki tudrá megoldást segitsen :S -
nem_tom
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
nem sokára ki is próbálom.
bár JetiRulez -nél kipróbáltam már, és tetszik.

na, alázzunk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdol
senior tag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
Szerencsére a görbe bot még később jön,bár nem tudom te melyik botra gondoltál,nekem eszembe jutott egy másik is,azt csak esténként szoktad leginkább fogdosni.

-
_DarkDevil_
csendes tag
Mit számit ki hány éves nő vagy férfi a játék a lényeg bár nem tudom hogyan fogom majd a görbebot mellett a kormányt is

-
bgabor6
csendes tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Szia

Előztem, a pályán nem annyira.
-
nem_tom
őstag
üdv
na, letöltöttem és feltelepítettem a PT -t. először még végigjátszok egy játékot aztán elkezdem. kíváncsi leszek.

am látom, tetszik a népnek a felmérésem. betévedek ide, és látom, hogy reklámozzák.

-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Vakegérke vezet.

Kösz, hogy feltöltötted. Haverom feljön MSN-re meg is kérdezem, hogy kell-e még neki, vagy le tudta szedni már a játékot valahonnan. Öcsém torrentről szedte le.
-
erdol
senior tag
Jó ez az átlag életkor.Én speciel rontom.
[link] -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Ja, hogy a telepített játéké? Erről látod nem is tudtam, hogy elég ennyi.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Én is így szoktam

Kb 15 perc és már mehet is a móka.
Ha kell akkor feltehetem valahova az exe-t aztán majd letölti akinek kell. -
ABnormal
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
1.64GB amit én próbáltam megmutatni...
Date added 04/09/2009
Summary Project Torque Client 18-6-09
Filename Setup_ProjectTorque_20090618.exe
Size 1.64 GB -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Valóban ilyen egyszerű lett volna, de a telepítőt már töröltem a gépről.
(#24319) ABnormal
Kösz a linket.
-
erdol
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
Bazzzs
senior tag
Én ezeket választottam ki:
Subcategory: Other
Game: Project Torque
Server: Phoebus
Character Name: BazzzsMég aznap vissza is írtak, hogy semmi gond, köszönik a részvételem a promócióban, és küldik az ismerősömnek a kocsit.
Jól értelmezem amúgy, hogy az angol szöveg megírásában is segítségre szorulsz? Ezesetben dobj rám egy privátot

-
JetiRulez
őstag
Hadd érdeklődjem meg, hogy a hivatalos szerverről, még mindig hibásan jön le a telepítő? Ez szerintem irtó nevetséges, csak gratulálni tudtam nekik akkor. Kéne a játék pár barátomnak, de a többi szerverről csak tetű sebességgel csordogál a játék.
Ez az egész letöltési rendszer annyira lehetetlenül van megoldva, hogy csak na!
-
erdol
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát azt lenne jó tudni hogy hova is kell írni a contac us alatt-van néhány lehetőség-meg angolul hogy kinek adom az ajándékot,konkrétan neked.

-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard
üzenetére

-
JackShephard
tag
válasz
milomi
üzenetére
"..keréktapadás az a kék izé.. nemtudom pontossna mi a neve.. elvertem egy csomó Amerikai alapból 430 lovas az autó.."
Elég nehéz megfejteni mit is szeretnél közölni velünk, de nagyon lelkes vagy. Kicsit az iskolapadba azért még ülj vissza játék helyett, mert a helyesírásod az nem a legjobb.
"a" véletlenül nem a haverod, mert nagyon hasonlítasz rá..?
-
milomi
tag
ma Dragon.. felraktam a legjobb Gumit, + Drag benzin , + keréktapadás az a kék izé, + verseny gyertya + 7,5 % teljsitmény... elvertem egy csomó Amerikai alapból 430 lovas az autó .. nemtudom pontossna mi a neve.. és ezért HACKER nek nevezett és magyar játékos volt ... + nitro 1 es csomag
Cobra most 304 HP -
Attka85
tag
GrAtULLLAaaaa!!!!! 48 as szinthez nekem a 42 jön

1 milkó köll... 
Szerk.: asszem február legvége, március eleje lesz amikor osztják a díjakat (AP) F-1 idénnyitó előtt
-
JetiRulez
őstag
Egy kérdés. A jelenlegi AP nyereményjátékra feliratkoztam eleget téve a feltételeknek. Az akció végén fogják jóváírni a díjat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hardcore café
- Viccrovat
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 10 VI 16
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 16e 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/16GB/512 GB SSD FHD
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valahogy... Panama.. jólenne

Pedig minden megvan elv hozzá, mégse akarja a vga-t beismerni
Ugyh ilyenről tapasztalatot nem tudok mondani, hogy ott hogy megy 

Remélem tudtam segíteni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)