Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Irányítás? Sok köze nincs a sim-hez, de még a rendes PT árkád módjánál is árkádabb a béta irányítása. Kb ilyen nfs3 szintű. A kameramozgás is nagyon irritáló, ráadásul nincs egy rendes külső kamerállás: az egyik túl közel van, a másik túl távol van (akkor jó, ha kb 20-al mész, de ugye.....akkor megelőznek
), a harmadik meg olyan távol van, mintha egy helikopterből 2km-ről követném a kocsim.A béta számomra ennyi volt: 2 és fél óra még letöltöttem, 20 perc telepítés, 1 óra update, 1 óra szöszmötölés a menüben (kocsik vétele, tuningolása), majd sikerült bejutnom egy szobába és elég volt 2 perc a pályán, hogy azt mondjam, köszönöm, ebből nem kérek.
Ami lol: mindenki fullos trunk-kal, mindenféle kétszerezőkkel meg háromszorozókkal meg mindhárom csajjal megy, mert "most megtehetem". Oszt majd les egy nagyot a rendes verzióban, hogy nem olyan gyors meg 10-ed annyi xp-t/rp-t kap. A sugárhajtómű meg a tetőből kiálló fehér kéz beteszi a kaput.
Az apuci hitelkártyáját sűrűn elkérő, 10 éves amcsi kölöknek biztos jó lesz (egy ideig, amíg rá nem un, de a lényeg, hogy beregelt meg belerakott vagy 1000$-nyi AP-t). Nekem ez már nem autóversenyzés. Akkor már inkább nyomom a gép ellen Shift-ben meg Dirt2-ben, ezerszer élvezetesebb.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
A menü megújult, nekem jobban bejön, hamarabb elérem a dolgokat.
A szoba szerintem is hátrányára változott, nem látni rendesen a játékosok autóit.
Az irányítás végre olyan mint régen, legalábbis jobban hasonlít rá, jobban bejön. Szerintem most már megint újra tudnék billel repeszteni. Fiona vagy Eleanor óta el lett baszarintva.KisA,
Nem tőled félek csak azzal nem szeretnék újra találkozni amit műveltél -
Gaz 78
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Én is így jártam,de csak egyszer szerencsére! Pont akkor hallgattam a saját mp3-akat és mikor kiszedtem a játékból akkor megjavult a motorhang! ....BETA
-
quadroracer
tag
válasz
superecneB
üzenetére
Jelentened a beta oldalon a bugreport alatt. Esetleg egy fraps videot hanggal csatolhatsz hozza! Koszonom!
-
superecneB
őstag
A bétában nálam egy két autónak nincs motorhangja versenyközben belsőnézetben. Csak a szél süvítését hallani és a tiltás hangot. Egyébként, "warmup" nál van rendesen hangja, de amint bejön a startlámpa elnémul az autó. Egyébként ezt a nem bétában is tapasztaltam.
-
-
bix-
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Már regeltem is!

-
Ricco_hun
senior tag
Hát gyerekek, ez a béta valami nagyon gagyi. A menü, a szoba, az irányítás még az árkádabbnál is árkádabb. Ez a verzsön se fog arra késztetni, hogy újra játszak majd a PT-vel. Sugárhajtómű, nesze, vigyed.

-
MaxFecky
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Kisa!
Eddig nem szóltam bele, de nem bírtam tovább. Még mindig ilyen nagyra tartod magad? Nem lenne senkinek semmi baja veled ha nem volna ekkora az arcod! Nem tartozom a legjobbak közé, de még én is elvertelek. Szerintem nincs okod azt gondolni, hogy rettegnek tőled. Különben nem vagy csapatjátékos sem, azt sem értem miért léptél be hozzánk. Neked jó volt úgy ahogy voltál, egyedül az egész PT társadalom ellen.

-
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Vajon az utód is odatalál??

-
quadroracer
tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
mint a tuztol!!!

-
quadroracer
tag
22:00 Big Sim Fight event!
Hajra! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Paja, Quadroracer....
ennyire féltek tőlem??
-
Gaz 78
aktív tag
Ha tehetitek próbáljátok ki Event Driften a 350Z-t.Nagyon el van találva.
-
bix-
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
De miért arcade?

Cl1-re még oké, de cl3... Nem szeretem nah.

-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!!!!
Leszedtem a gémet
Jövök
Már peccsingeli
-
quadroracer
tag
Figyelem! Beta eventeken ma uj autokat lehet nyerni amelyeket a shopban nem lehet megkapni! Erdemes regisztralni!
Az elso event a mar megszokott lesz, a masodik viszont kieseses rendszeru. Itt csak az elso 3 ember kapja meg az uj autot!
Sok sikert, jo szorakozast!
Tovabbi infok az event reszletekben! Katt az eventen a nagyito ikonra.
Udv,Laca
-
Ricco_hun
senior tag
Tárgytalan.

-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A képeken FD van

Nekem a Wankeles festés jobban tetszik, lehetne csinálni ilyet minden autóhoz, hogy a motorfajtáját felfesteni az oldalára
Panninál egymást boxoló dugattyúk, Corvetten 8 hatalmas köcsög, golfkocsin villanymotor robbantott ábra, a bobtailen meg egy hidromotor látható 
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Mint igertem friss info a Betarol. Szerdaig meghosszabbitva a nyitvatartas! Illetve ugy nez ki, hogy a jovo hetvegen ismet Beta Open. Ezen kivul szamithattok frissitesre is, ezek tobbnyire hibajavitasokat fognak tartalmazni.
Tovabbi infok majd a Beta oldalon, az updateren illetve majd ide is igyekszem atrakni.Udv,
Laca
-
erdol
senior tag
Az másnál is jelentkezett hogy amikor kilépett valaki akkor beakadt a kép majdnem 1 mp-re?
Köszi Paja a practice-t magtaláltam. -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Az én RXem designja is hasonló, csak a lőkösök és talán a sárny más, de a festés és a felni nekem is ez jön be leginkább.
A ghost ON nagyon hiányzik, főleg azok miatt akiik laggolnak. Startnál később indulnak így a mögöttük startoló kapásból egy frotális ütközéssel kezd, meg a pályán ugrál össze vissza úgy elég cinkes ellene versenyezni mikor nem tudod hol van. Egyszer még melletted látod aztán csatt

Persze hiányolom még a többféle preset beállítást is. Tudom bugos a jelenlegi verzióban és egyszerűbb kitörölni mint megjavítani, de akkor is jó ötlet. -
kekeeci
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nem csak neked válasz

A menü - érdekes, szokatlan, a szoba parkolója tényleg gáz, viszont a játékosok tulajdonságlapja (fejlesztések, boot) az tetszik, mármint hogy rámutatok egérrel, és kiír mindent.
A styling és performance nekem is hiányzik, sőt én többet is betennék, nemcsak hármat-hármat.
A verseny közben nekem csak azok az infók zavaróak, amiket a szemem elé tesz, takarva az utat, versenyzőket.A pályára kitett díszítő elemekkel ellenben semmi bajom, sőt már elég régen hiányolom az ilyen fajta nehezítéseket. Meg kell tanulni rendesen célozni az autóval. Egy széles egyszerű vonalvezetésű úton az unokaöcsém is el tudna vezetgetni, pedig ő születése óta vak.
Egyébként visszasírom azt az időt, amikor pl. exlorerben, CTF-ben a járművek nem voltak odabetonozva, hanem jó kis torlaszokat lehetett belőlük csinálni, de szép is volt
.
(Csatornában parkoló kamion furcsa, ugyanott autóverseny nem...)
(Zárójelben jegyezném meg, hogy akinek gondja van az út szélén álló járművekkel, egyebekkel, az manapság a valós életben ne nagyon akarjon közlekedni, mert meglepetések érhetik.)Az eventes rész úgy ahogy van jöhet, az új játékmódok is, az extrém díszítések nagyok jók.
Fizetős, nem fizetős különbség - és akinek nem telik, az menjen a ... ?
Az Airport és a Hangar mapok újításait nyugodtan vehetjük új pályáknak, na meg az explorerben a piramisos, az teljesen új. (Legalább is nekem.)
Nekem viszont a három napos kocsik, fejlesztések nem tetszenek, meg hogy a küldetések ismétlésekor nem ad semmit.
Ja és a képregény szerű átvezetőktől kiütéseket kaptam, brrrrrrrrrr. -
SylarHUN
senior tag
A játék legszebb autója véleményem szerint!
És talán a legjobb autója! A teszt pályán majdnem gyorsabb voltam vele mint a morelo-val. A többi class5 és class6-os kocsi a nyomába sem ért! Mondom, még a class6-os verdák sem!!

http://www3.picturepush.com/photo/a/2929011/oimg/Project-Torque/Shot-20100214-235536.jpg

-
quadroracer
tag
Ma mar nem tudtam visszamenni Betara, remelem azert jol szorakoztatok! Koszonok mindent, a tesztelest, a jo hangulatot. Orultem nektek Sracok! Ahogy igertem, holnap jelentkezem a tovabbiakkal. Elmeletileg a Beta csak erre a hetvegere szolt!
Udv, es Jo Ejszakat!Laca
-
Creative997
őstag
-
SylarHUN
senior tag
A kedvencem! Mit keres a "patakban" egy parkoló kamion?

További képek az új akadályokról! Mert komolyan a kadályok, az eddig használt rövidítéseken helyeszkednek el, van köztük kamilyon, szalmabála, kombályn, traktor, rendőrautó stb.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Új vonalvezetés! Nem egyszerűen nehéz pálya!
[link]
[link]KB 30 db új kép kerűlt fel az O|B|B weboldalára!
Képek az ISABEL nevü Béta kliensből! -
DRPCDoki
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hát remélem, hogy csak a beta miatt van kevesebb autó. Nem nagyon örülnék neki, ha a teljesből pl. kivennék az örök kedvencemet a hachiroku-t, főleg, hogy az az egyetlen AP-s bringám jelenleg, meg mindig azzal megyek.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
Bétában az összes autót azonnal megtudod venni és az összes tuningot is rájuk.
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
A betában alapból 1mila RP-vel és 100k AP-val indulsz. Az nem arról szól h hogyan lehet gyorsan pénzt keresni vagy hogy melyik a legjobb autó, hanem hogy tesztelj mindent amit tudsz. Tudod, Beta TEST!

-
superecneB
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A betaban melyik a legjobb kocsi az elején?
-
Creative997
őstag
Én amit nem értek: hova tűnt el rengeteg autó amik jelenleg vannak a Fionában?? Van pár új az tény, de több tűnt el. Vagy csak a beta miatt van kevesebb? Ez nagy hiba lenne ha így maradna!!
Amikor pénteken fennt voltam, akkor egyszerűen nem tudtam feltuningolni a cl6os Cobrát, nem engedte, valami olyasmit írt ki hogy már megvannak a tuningok. Aztán látom hogy a nevek az alkatrészek felett másak, pl motornál ECU-t írt ki, de többnyire Color #5, Color #7 stb. Eközben más meg fel tudta tuningolni.
Sajna nem tudtam sokat nyomulni vele. A sok akadály, főleg úgy hogy nincs ghost on, az halál lesz így, senki nem fog nekik örülni, felesleges. Az autók hangja tetszik, tisztára mint a rally gamekben
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.
Hirtelen ennyi. Ha lesz még, hamarosan felmegyek megint. -
SylarHUN
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
Igen regelni kell és le kell tölteni a béta klienst.
-
superecneB
őstag
Már csak az érdekelne hogy a bétához, reggelni kell, vagy ameglévő accommal lépek be?
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem nagyon tetszik az Isabel beta remélem bekerül majd a rendes játékba is

Itt egy kép a tegnapi mix eventről
katt -
quadroracer
tag
Koszi az eddigi velemenyeket a Betarol, es persze a reszvetelt! Big Thx!
Udv,
Laca
-
SylarHUN
senior tag
Nekem tetszik is meg nem is az új koncepció!
Nem tetszik.
1. A régi menü elrendezése, struktúrája, sokkal jobb volt és logikusabb.
2. A szoba (parkoló) ultra rossz! A régi körkörös elrendezése fényévekkel jobb.
3. Nagyon hiányzik a 3 performance és a 3 kinézet váltó a szobából.
4. Kár, hogy nem látszik a szobában, hogy melyik pályán és melyik vonalvezetésen fogunk menni, csak ha behozom az erre szolgáló ablakot. A régiben folyamatosan látszott a bal sarokban.
5. Rettentő zavaró (megszokás kérdése) hogy a verseny közbeni információk, meglettek fordítva. Ami eddig jobb oldalon volt az most a balon van és fordítva.
6. Szerintem nagyon sok a pályákra helyezett autó, kamion, tábla és egyéb akadály elem. Kifelyezetten idegesítő! Pl. canalon a csatornában parkoló kamion elég érdekes.Ami tetszik.
1. Event kalendár. (hatalmas ötlet)
2. Festések, vinlik, optikai tuning elemek.
3. Extreme díszítések.
4 class6-os cobra.
5. az új játék módok pl. a pusztítós robbantós.Amiket nem értek.
1 Miért nem gyorsabbak még mindíg az igazi valós autók?
Így nem ösztönzi az embert a valós pénz befizetésre semmi.
2. Miért nincsenek új pályák?
Ezek megint csak új vonalvezetések.Elsőre ennyi lenne.
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Ez az új verzió béta tesztje, tehát ezért minden magyar ott van. Olvass vissza, töltsd le, lépj be és meglátod milyen lesz a jövő PT-je

-
superecneB
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A béta jobb?
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Ma maximum késő este, de holnap talán már tudok menni
-
PaJa1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Játékos megkeres, profilon +os ikon.
Keresni a chat jobb alsó sarkában a nagyítóval lehet. Este lehet, hogy megyek PTzni is. Vagy most még délutána ha befejeztem a BC2t. -
superecneB
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nincs kedved vmikor játszani? Hogy tudnálak titeket fel venni friendsnek v ilyesmi?
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Főleg h a magyarok nincsenek most ott, mert bétát tesztelnek
De amúgy IP blokk óta ki van halva 
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem tudok VS-ezni mert alig vannak szobák azok nagy része passwordos, ha én createlek meg nem jön senkise ennyire kihalt a játék?
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Azok valószínűleg Task-ok. Oda vannak írva mit kell csinálni. Azokat verseny közben vagy, test vagy practiceban lehet megcsinálni.
-
SylarHUN
senior tag
Megy az O|B|B-s oldal!
-
Attka85
tag
válasz
superecneB
üzenetére
én a pirosból sárgába váltásra a 16-os missiont javasolom de kizárólag ezüstre(mert az arany bugos, nem ad semmit), ez nálam nincs 1 perc se!!! Ted Cutter Quadróját kell széttörni Corussal---> én úgy csinálom, hogy mivel lassan indul el, elévágok és lefékezek előtte, hogy belém jöjjön, aztán ezt meg lehet csinálni kb 5-ször, majd még a kanyar előtt 2-3x belemegyek és meg is van(nem kell nagy sebbel belemenni, elég szinte csak nekikoccantani) így 1 órára kivetítve kb 80-90.000 RP szerezhető átlagban a piros-sárga kombóval(piros kulcsot meg Simben Perrfect Driftekkel tudsz leghamarabb szerezni RaceBonus3x-al---> pl event drift route-n hátsókerekes kocsival f+ a+-os balancokkal) Remélem érthető voltam és segített... (én 2 hónap alatt napi4-5 órával driftelve kulcsolva szereztem 4 (!) millió RP-t
)
-de nem hajtottam széjjel magamat 
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Harpoon jól balancolva elég jó és gyors. Stallion is egy jó gép, még balancolni se nagyon kell, jó fék és kanyarodási tulajdonságok jellemzik. De ha a Phoenixet kezelni tudod, az gyorsabb. Cobra egy népautó, olcsó és gyors. Hexan driftre, Corall szinte mindenhova, rendkívül gyors a kanyarokban.
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Igen kipróbáltam én is most fullon, és elég szar. Most alapon sokkal játékosabb! Milyen másik kocsit ajánlanátok amit RPből lehet venni? (kicsit megbántam hogy anno nem a Panát vettem
) -
PaJa1
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Kb egy éve vezették be, hogy az új accountok kapnak 5-5 kulcsot.
Fél év inaktivitás után törölhetik a felhasználót.
VS módban menjél hosszabb pályákon, minél több kört. 2ezer RP simán összejön ha van bent 3X race bonus, ez triplázza a clean sectort, best lapot és a perfect driftet, de lehet hogy simán a megtett útért járó pontot is.
Driving license most is van, csak lényegtelen. A következő verzióban ezek teljesítése szükséges ahhoz, hogy SIM kezeléssel nyiss szobát.bakosg,
RWD A alatt melyikre gonolsz?
Én a spiedot nem kedvelem, teljesen másképp kell vezetni mint a többi összkerekest. -
hugoagagyilo
tag
válasz
superecneB
üzenetére
Nem biztos hogy enged még egyszer ugyan avval az emillel.A missionokat eröltesd aranyra.Sárga kulcsosból 1 sor uccsófeladat 3500Rp.Másfél perc alatt megvan.Ha elfogyott a sárga kulcs,akkor piroskulccsal 1 feladatsor baloldalon ,másodiksor uccsó elötti feladata. Tokioban 3 kör kb 4 perc egy kis RP +sárga kulcs.Aztán mielőbb simben hosszu Tokio,England,vagy Német pályák 3x os szorzóval lehetőleg 1 helyen ha nem első az sem baj mert gyülik a mérföld ezáltal a kulcs.
Na közben olvasom,ezt meg szerkesztem .
Igen vannak barátok meg müködik elég jól már a csapatverseny is."crew"Most elég kevés a magyar ott mert szinte mindenki a bétát teszteli .Speciel én szeretem a spidót
Acc A+ 4WD A Gripp is A evvel jól irányitható nekem.Viszont Franciáknál nem jó!,meg ahol hosszú egyenes van.Harpoon megeszi a rizsköszörűket azért meg lehet vele szorongatni
-
superecneB
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Mit ajánlasz? Csinálhatnánk páran ha összegyűlünk vmi kis versenyt van vmi friends menüpont már ajátékban?
Missionokhoz nincs kulcsom (a régi accommal)! Ez hogylehet? A friss accal azonnal volt. Illetve ezzel az accal is volt régebben mert pár missiont megcsináltam már. Meg volt anno ilyen Driving License az eltünt?
Spiedo Fortém van. Balanceoljam R+ra? Jelenleg Balance R-en van.
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Hát ne is...

-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Siker!!! A nagybetű megoldotta a problémát! Köszi szépen!

Mentem pár versenyt arcade módban de 300-400RPnél nem kaptam többet (hiába nyertem 10 körös versenyt) Ne arcadeban játszak? -
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Próbáld meg, ITT írj angolul az accountod ügyében
-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Kipróbálom, ha nem műxik gyorsan újrakezdem Lionnal. Egy emailcimmel lehet több acc is? A lionra melyik tuningokat érdemes megvenni minél előbb?
-
hugoagagyilo
tag
válasz
superecneB
üzenetére
Lion jobb kezdés lett volna szerintem.Kulcsozással a leggyorsabb a fejlődés.Passnál ha belépsz az első az nagy betünek kell lennie,ugy probáltad?
-
superecneB
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
És melyik játékmód a legkifizetődőbb? Most egy Corusom van (amikor én még elkezdtem nem is volt ilyen autó a játékban
) Esetleg nem lehet valahogy az adminokkal beszélni hogy esetleg nincs -e még meg az accom? (Mert az oldalon, be tudok lépni a profilomba! csak a játékban nem) Jólenne valahogy visszaszerezni volt pár drága tuning is a kocsin. -
hugoagagyilo
tag
válasz
superecneB
üzenetére
Hé ne add fel!Kezd újra!Van még lehetőség amivel lehet keresni egy kicsit,bár már rég nem annyit mint régen.Class 3 tól már tuti jó versenyek vannak azt meg hamar össze lehet hozni.Pár óra játék,lényeg "üveg gyönygyöt" nem szabad venni arra ne költs!
-
erdol
senior tag
válasz
superecneB
üzenetére
Bizony így van.Néha el kell indítani őket,ha nem is játszol vele.
-
superecneB
őstag
Üdv!
Nagyon régen játszottam a játékkal, és nem tudok belépni a profilomba! Pedig a felhaszn. és a jelszó is jó. Törlik a régen nem használt accokat? -
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Ez bizony nagy probléma.Ha így marad akkor nagyon sok játékost elveszíthetnek.
Sohasem szerettem ghost off-ban játszani és ez már nem is fog változni.Meglátjuk hányan lesznek akik majd megszeretik ezért a játékot és hányan akik abbahagyják. 
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Szia Gábor.Sajna igy van .Még falkán belül is nehéz a ghost off.Pláne ha megindul az előzékenykedés
Nem is szólva arról aki lagol mint á....t.Ezt mindenképp bele kellene hogy tegyék.De amcsikat ismerve tuti lesz benne,mert még Jimmy beperelné Joey-t hogy kilökte és ebből neki iszonyatos kára származott,nem beszélve arrol hogy Joey afroamerikai és valószinüleg rasszista megnyilvánulás volt ez Jimmy részéről.De azért ezt mi is szorgalmazzuk!Nem szeretnék emiatt játszópajtásokat veszteni!!! -
bakosgabor57
őstag
Véleményem szerint egy alapvető hibája van csak a bétának,ami mellett a többi szinte lényegtelen: nincs ghost opció a játékban, és ez már most több embernek elvette a kedvét...
Ennek hiányában olyan, hogy íratlan szabályok betartása, meg fair játék..., sosem lesz. -
Bazzzs
senior tag
Látom nem csak Magyarországon szövevényesek a bürokrácia szálai. Most láttam, hogy van egy ajándék Pannim. Pedig még vissza is válaszoltak a mailemre a Corvette vásárlása után, hogy persze, semmi gond, elküldik annak a kocsit, akit megadtam.
-
SylarHUN
senior tag
-
JetiRulez
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Billentyűvel játszom, de eddig nem sikerült kitapasztalni ezt a jó balanszírozást. Néha összejön egy Perfect Drift, de az egyelőre édeskevés.
(#24610) PaJa1
Erre a Hexan-ra kíváncsi vagyok, megkeresem, elviszem teszt vezetésre és ha jó lesz, meg is veszem, persze amint lesz pénzem. -
Bazzzs
senior tag
Lehet, hogy ezt a drift témát most benéztem
Igazából én csak a Stallionnal szoktam, de gondoltam hátsókerekes autó lévén a Kawana is jó rá. Ezek szerint tévedtem 
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Tényleg inkább hexan... van benne kraft rendesen
Nem is drága és elég hamar elérhető. -
Dávcex
csendes tag
Az nem kérdés, hogy hexan jó driftre, de mivel az 2es szintű kocsi, az elején nem elérhető. Marad a kawana
-
quadroracer
tag
Sziasztok!
Este a Beta szerveren elindulnak az elso Championship Eventek! Akinek van kedve es ideje, regisztalhat ra a jatekban. (Event management)
Az elso event 20:00-kor indul es ezt koveti meg ketto(21, 22 orakkor.) Ha lesz ra igeny akkor lesz meg tobb is, illetve indulhatnak Sim handlinggel is majd!
Szeretettel varunk Mindenkit, es barki eszrevetelet ide a forumra illetve a bug report oldalra! Koszi a figyelmet!Tovabbi infok itt: http://beta.invictus-games.com/
Udv!
Laca 2 (Hun)
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
Olvasgattam egy kicsit. Azt kiderítettem, hogy autót eladni nem lehet, de alkatrészt? Eléggé leégtem a legutóbbi fejlesztés óta és a külső díszítőelemekből szeretnék pénzt csinálni.
Illetve arra se jöttem még rá, hogy a már meglévő alkatrészeket át lehet-e szerelni másik autóra valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fedora Linux
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), a harmadik meg olyan távol van, mintha egy helikopterből 2km-ről követném a kocsim.

Hajra!

Meg a nagy dög motor.. Remélem tényleg megmaradnak, legalább a villogók!