- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Este Orani fog Corusos eventet tartani, 5k XP,RP jár minden résztvevőnek.
Meg ha veszel egy WRXet vagy EVO akkor kapsz mellé egy Harpoont vagy Spiedot! Csekkoljátok a hivatalos weboldalt!
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #25392 üzenetére
Biztos jó volt, lehet én is kipróbálom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
hugoagagyilo #25394 üzenetére
A szerveren is ünnep van?
Én lassan indulhatok melóba megint... -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #25394 üzenetére
Fotó természetesen van.
Leállás előtt 20 perccel léptem be, pont sikerült -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #25392 üzenetére
Gratula Nekik!
A béta szerver áll. -
hugoagagyilo
tag
Örömmel jelentem tegnap sikeresen lefutott az OBHUN No Trunk Tokyo Night verseny.
I. A_Nagy_Levin
II. Matrix
III.Bakosgabor57Szoros verseny volt,mindössze 1 pont választotta el a pont egyenlőségtől az első 2 helyezettet.Grat nekik.Az első helyért felkinált Mystery Box a live-on ma kerül kiutalásra reméljük valami jó kis hasznos holmit rejt magában.Köszi mindenkinek aki eljött!Máskor is szeretettel várunk mindenkit.
Üdv:Hugó
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
zsangtiger #25390 üzenetére
Szia!
I5-ös rendszered van ezért próbálkozz a legújabb driverekkel!Megtalálod a Project Torque hivatalos oldalán.Legujabb Dx11 ,ATI és Nvidia drivereket.Ha a PT download képernyőre mész ott megtalálod a lap alján ezeket!Remélem bejön a tipp! -
zsangtiger
csendes tag
Császtok!
Letöltöttem a játékot feltettem updatoltam, és mikor indítok versenyt néha töltéskor néha 5 perc után néha 1 perc után stb. befagy a gépem. Semmit nem lehet csinálni csak kikapcsolni gombbal.
Konfig.:
Alaplap:Gigabyte p55-ud3
Processzor: Intel core i5 750
Videókártya:Sapphire Radeon HD 4890
Ram: 4 gb 1600 Mhz-s viper patriot memori DDR3
Integrált hangkártya.A játék tetszik szivesen játszanék vele ha valaki tud megoldást írja ide a fórumra, meg a takacs0154@citromail.hu címre előre is kössz.
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25383 üzenetére
köszönöm
nekem is B2 lesz angol,és igen nem a papír számít, hanem, hogy tudj beszélni,írni,olvasni folyamatosan. nekem a szakmámhoz kellene, ami hálózat telepítő,cisco -
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #25384 üzenetére
Már D
áá dehogy, csak B2 de nekem ez is nagy dolog! Most hogy júniusban végzek össze kellett hozni valamit hogy kapjak diplomát
Habár nem a papír a fontos szerintem. És ja, angol. A németet még 5 éve megpróbáltam de nem jött össze és nem foglalkoztam vele tovább, nem az én világom.
Lehet hogy hülyén hangzik de másfél éve írkálok AG fórumán és nekem az lett a nyelvtanfolyam, rengeteget tanultam ott és segítettek is angol anyanyelvűek meg mások is. De mindegy hogy hogy, a lényeg hogy megvan! -
Viper26
nagyúr
válasz
Creative997 #25381 üzenetére
Angol? C?
-
wazup86
tag
válasz
Creative997 #25381 üzenetére
most én is jelentkeztem nyelvtanfolyamra
csak kérdéses, hogy felvesznek-e. -
Creative997
őstag
Ha már megírtam 1 hónapja hogy nyelvvizsgára tanultam és szurkoltatok akkor megírom már azt is hogy meglett elsőre
Habár nem törtem szét magam rá
-
wazup86
tag
ideges vagyok
ez a csapat verseny nem úgy sült el,ahogy gondoltam..
-
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #25376 üzenetére
Talán belefér, a héten sok tanulnivalóm, illetve házi feladatom van, de megpróbálok arra a napra felszabadítani 1,5 órát.
(#25372) hugoagagyilo
Ha olyan idegtépő lehet, akkor kihagyom. A rendes játékban is nagyon ki tudok készülni már akár néhány küldetéstől is. Van, amelyiket már reflexből nem kezdem el ezüstre megcsinálni, mert megkattanok, ha másodszorra sem sikerül. -
d3vilz
csendes tag
Üdv!
Driftre mit ajánlotok class 4-es autók közül?
Válaszokat előre is köszi. -
wazup86
tag
én szívesen mentem volna a béta versenyre, de mivel ott körül lesz a csapat versenyem is, így nem tudok .
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JetiRulez #25371 üzenetére
Azért ez a béta nem annyira béta
Nem kell tőle megijedni max az idegeidnek lehet tőle baja a gépnek nem.
Kár hogy nem telepitetted igy nem nagyon látod a játék jövöjét pedig lehet hogy nagyon jó ötleteid illetve meglátásaid lehettek volna amiből ha minimálisan egy pici is megvalósul már kicsit jobban a magadénak érzed a játékot.Ja és jó zsibbadást a 60 körös alatt!!
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25370 üzenetére
Én lehetőleg semmilyen körülmény között nem telepítek béta szoftvereket a gépre, szóval ez sincs meg.
De még Viper26-tal várjuk a jelentkezőket 60 körös TA-ra. Csak ki ne fagyjak. -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #25368 üzenetére
Mennék ha tudnék! Szeretek versenyezni, de se kormány, se időm nincs most autókázni.
Remélem azért összejön.
Meghírdetem systemen hátha látja majd valaki és kedvet kap hozzá. A nyereményről ami livera jár nem szólok -
hugoagagyilo
tag
Hahóóóóóóó! Nincs kedve senkinek játszani velünk?Még csak Waltzer jelentkezett innen a PH-ról.
-
tomkatomi
tag
Nos, mint rólam is tudják páran, az én kisebbik fiam is játszik ([HUN]Mark... és 12éves), azonban nem olyan stílusban, mint a tiéd. Egyébként elnézést, ha megsértettelek -bár semmi sértőt nem mondtam, csak egy tényt közöltem. Párszor fellökött, míg én vigyáztam rá, mint a hímes tojásra (igaz 1x nyomott egy sorryt), ezért ha lehet kerülöm.
Részemről téma lezárva, nem haragszom rá. -
wazup86
tag
én xp alatt használom a PT-t mert win7 alatt szaggatva ment.
és a PT egy régi változatát használom ami havernak megmaradt feltelepítve, mert az új enginee-s PT nekem nem megy jól :S
Még mindig nem jöttem rá mi lehet a baj.
valószínűleg a proci lesz a gond
3000-es Cerka 1magos elég kicsi, 6600GT 128m ezen is van mit fejleszteni, 2giga memo ez elég. -
PaJa1
őstag
válasz
JetiRulez #25348 üzenetére
A Corus is fos. Gyenge elsőkerekes gépek. Nem driftre valók, csak ezt sokan nem veszik észre, csak csóválják jobbra balra az autót, mint kutya a farkát és sajnos a játék erre is ad pontot. De ha rendesen, szép hosszúkat driftelsz - amit csak hátsókerekessel lehet, akkor sokkal több pontod lesz mint a nyomi elsőkerekesekkel.
laci
Ott írja az autót - azok DRIFT verdák, jelenleg nem lehet kapni őket, mert valami véletlen folytán kikerültek a boltból, de vissza kell jönniük.Nálam is jól megy 64bites WIN7tel a PT, más is
-
Terkk
tag
Van aki Windows7 en játszik PT vel? megy rajta? mert ha nem akkor nem rakom fel
-
lacimenethil
csendes tag
engem meg offlinenak ír mikor itt nézem magamat
-
JetiRulez
őstag
Az mi a frászkarika, hogy öcsém, profilja szerint Online van? Itt alszik, mint a bunda, a gépe áramtalanítva. Feltörték volna, vagy csak bug? Aktivitást nem mutatott.
-
Terkk
tag
válasz
lacimenethil #25349 üzenetére
Már nem lehet venni ,kivették a shopból őket de azt ne kérdezd mért nem tudom én sem
-
JetiRulez
őstag
válasz
wazup86 #25343 üzenetére
Kösz a tanácsot.
(#25345) PaJa1
Lehet, hogy rossz, de tapasztalat alapján sokkal többet tudok belőle kihozni belőle, mint egy Corusból.(#25346) Viper26
Remélem nem üt be semmi. Router csere volt, ha jól sejtem, rosszabb esetben max öcsém fog kiesni. Aki tud még, tartson velünk, csak időpontot keressünk.
A múltkoriban az a ZERO nevű figura kész életveszély volt, nem mertem megelőzni, mert össze-vissza kacsázott. -
hugoagagyilo
tag
Sziasztok!
Ma este 7-kor Bétán OBHUN No Trunk Tokyo Night verseny lesz.
Pontozásos
Város: Tokyo
Verseny: 4 pályán
Verseny táv: 112 km
szünet: 3 perc egy cigi pont belefér
Osztály: 3
Autó: Cobra
No trunk ,no acc girl.
1 dij: Live Pt-n egy Mystery BoxGyertek minnél többen játszunk egy jót.Mindenkit szeretettel vár az OBHUN csapata!
Üdv: Hugó
-
PaJa1
őstag
válasz
JetiRulez #25341 üzenetére
A Wizz rossz driftre. A Hexan meg jó :p
-
wazup86
tag
bocsánat arcade módot akartam írni
-
JetiRulez
őstag
válasz
JackShephard #25323 üzenetére
Kár. De most már ezt is tudom, kösz.
(#25335) wazup86
Grat! Én még a 20-as szintre hajtok, kb még egy 60 körös (ha nem fagyok ki) és meg is van. -
erdol
senior tag
válasz
tomkatomi #25332 üzenetére
Mint néhányan tudják, ő a kisebbik fiam még tizenéves.Elnézést kérek azoktól akiket megsértett,még ügyetlen.Aki nem akar vele játszani ne engedje be,majd elmegy a kedve és nem játszik.Eddig senkit nem zavart mert volt ghost.Na ezért is baj hogy nincs,így néhányan majd kiszorulnak abba hagyják.
-
korbi.
csendes tag
engem ma már negyedszer dobott le a pt 601-es hibakoddal
-
tgabo
csendes tag
Sziasztok!
Hová tűntek a drift autók a shop-ból?
-
Viper26
nagyúr
válasz
lacimenethil #25325 üzenetére
Sok a bunkó paraszt, de nem baj, ameddig van lehetőség saját szobára.
Persze ettől még tud bosszantó lenni, ez tény -
lacimenethil
csendes tag
néhányan nagyon nem akarják ismerni a féket... startnál belémjönnek félrelöknek végigmegy rajtam az egész csorda aztán szevasz még be is írják hogy szar vagy utolsó
-
Gaz 78
aktív tag
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #25310 üzenetére
Ghost OFFal ugyan úgy lehet talákozni a simában is mint a bétában. Akár liveon is összefuthattak volna. Ha meg nem mennek ghost nélkül akkor nem akarnak versenyezni.
Aláírom, hogy szellem módban kevesebb a szívás, ott csak jó köröket kell futni, OFFal sokkal jobban kell figyelni, lassabb is mindenki ha nem sikerül egy kis helyhez jutnia. Ha pedig valaki ezt nem fogadja el akkor ott galiba lesz, akár még ilyen szóváltásokba is torkollik. Velem is előfordult és elő is fog még hogy kitesznek, de aztán általában nyomom a gázt mint a bolond és megesik, hogy agresszíven vezetek mert feltartanak. De akkor sem lökök ki szándékosan, csak nem az ellenfelem hibájára várok, hanem bevállalósabban megyek, ettől nem leszünk gyorsabbak, de valószínűleg hamarabb túljutok az ellenfelen, ha ő is tud versenyezni és figyel rám annyira, hogy ha tudja, látja, hogy jövök, ott vagyok mellette akkor nem fog belém kormányozni.metro,
mi baj a single résszel? A jogsikat meg lehet mind csinálni aranyra. A többi meg arra, hogy ha versenyre vársz akkor el tudod ütni az időt, sőt még zsetont és XPt is kapsz érte. -
Terkk
tag
Nekem már annyi kulcsom van hogy felhalmozódott alig bírom csinálni! 938db van sárga/piros kulcsok
-
-
Creative997
őstag
válasz
Viper26 #25311 üzenetére
Én nem fikáznám le. Idővel rengeteg kulcsod lesz, újra megnyitod és újra megkeresheted azt a pénzt, jól lehet kaszálni vele, idővel már unni fogod a rengeteg kulcsot!
Nekem több száz van. És ha az új patchben nem lehet újranyitogatni akkor el kéne használni őket mert különben rengeteg pénztől elbukunk! -
Viper26
nagyúr
Mekkora hülyeség, ha valamit kinyitsz egy adott kulccsal,pl driving challenge,ha újra meg akarod csinálni újra meg kell tenned amihez újabb kulcs kell...hát ez aztán "jól" ki van találva, ebben így nulla logika van...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25309 üzenetére
Azt gondolom!
Ahogyan Nepster és nkarcsik?Én inkább maradok a hagyományos PT-nél!
-
bakosgabor57
őstag
-
wazup86
tag
pont ez lenne a lényege a játéknak,hogy most ne a legjobbra gyűjtsd össze a pénzt,aztán megvedd, hanem szép fokozatosan,minden classban találd meg a kedvenc kocsid
én nem bánom,hogy ilyen a játékén már majdnem minden classban megvettem egy kedvenc kocsit, és így ha mind fullozva lesz bárkivel játszhatok bármelyik classban
már csak egy class 5-ös kocsi kell
na meg egy AP-s
-
m3tr0
őstag
Én most elértem oda,hogy már ezüstre se megy..még vagy nagyon sok méterre van a cél amikor letelik az idő...Eléggé el van cseszve ez a része a játéknak...már ami a Mission-on belül van. Kár érte, pedig még jól is megcsinálhatták volna...
A másik,hogy ha megvan a pénzem egy autóra akkor minek kötik még külön szinthez is..?!
Az ilyet mindig is utáltam...szoptam azért,hogy összekuporgassam a pénzt egy jobb autóra,aztán nem vehetem meg mert nem vagyok level 15-ös.
Pff...hát nem írom le,hogy hova menjenek a játékfejlesztők és és mit hova dugjanak... -
erdol
senior tag
válasz
nkarcsik #25298 üzenetére
2.0 neked.Először csak kettesben bunkóztál amikor meg akartam beszélni veled mi a gond egyszerűen kiléptél.Ez téged minősített.Most nyilvánosan sértegetsz ez is minősít.Mivel a csapatod is ott van a hozzászólásodban lassan már őket is lehúzod.
A hölgyeket egyébként bunkózni szoktad ha már annak neveztél?
Ne válaszolj már többet nem kívánok a témával foglalkozni veled meg főleg nem,kerüljük egymást ha lehet,én mindent megteszek érte ígérem.Ezzel vége ha már írtál nekem is illik reagálni itt lezárhatjuk. -
PaJa1
őstag
Nekem se mentek aranyra billentyűvel.
Ghost ON szerintem is KELL. Bár a tökösebbek, szerintem még mindig OFFal fognak menni. Az OFF nem a vezetési, hanem a versenyzési tudásról szól. Ezért más, ezért kell mindkettő.
Én egy hét alatt 1xer indítottam el 10 percre a bétát. A fordítást néztem meg. Utóbbival többet foglalkoztam
-
SylarHUN
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25299 üzenetére
Gondolom, minden bug ki van szűrve.
Most komolyan kérdezem? Azon kívűl, hogy kipróbálhatod a PT egy másik verzióját, mi hasznod van belőle?
Legalább kapnának a tesztelők, a fullos verzióba valami ajándékot. Tudom is én, minden csajból 16 napost, poppert, uram bocsáss, tetszés szerinti autót.
Mert ügye, nem sok értelme van fejlődni a teszt szerveren.
És véleményem szerint, ezzel a full verziótól vonják el a játékosokat.
Túlon túl hosszúra nyúlt ez a béta teszt.
De lehet, csak én vagyok ezzel így.Na jó, nem elégedetlenkedem, mert ez is ritka, hogy lehetővé teszik a jövő PT-jének kipróbálását.
Na mentem DarkOrbit-ozni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest