- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
Ha csinálok egy crew-et, annak meg tudom változtatni a nevét utólag? És ha igen, akkor kerül-e nekem ez valamibe (AP, RP)?
-
erdol
senior tag
Kicsit sokáig tart a jarbantartás,vagy más be tud lépni?
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #23992 üzenetére
Na megkaptuk a választ:
- 1 ember nem tud többet szerezni 400AP-nál
- Nem kérhetnek téged 2x
- Ha megkérsz valakit, az nem tud visszakérniSzóval ha én megkérek valakit, akkor kapok 400AP-t, de ha engem megkérnek és én leírom hogy pl Bazzzs kért meg, akkor már nem kapok semmit mert 400AP-nál nem tudok többet kapni. De ha én megkérem Bazzzs-t és Bazzzs leírja hogy én kértem meg, ő kap 200AP-t és ha őt is leírja valaki hogy megkérte őt akkor 400AP helyett 200AP-t kap Bazzzs mert 400AP-nál nem lehet többje. Jól sejtem? [link]
Amúgy meg ez így mekkora baromság, miért nem lehet 200-200AP-t kapni vagy miért nem adnak 600-at? -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23993 üzenetére
Csak az első 250 aki küld be képet hogy elérte a 15ös szintet kap APt.
Már 100 valahány kép van bent, ha a moderátorok jól dolgoznak. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #23990 üzenetére
Ez a feladat nem hangzik rosszul. Itt van a leírás magyarul:
Értesítsd barátod a Fragoria nevű játékról és nyerj AP-t! Kérd meg barátaidat, hogy a Fragoria rajongói oldalára írjanak egy hozzászólást, mi pedig jutalomban részesítünk téged és a barátodat is minden egyes hozzászólás után!
Annak érdekében, hogy megkapd az AP-t, tartsd szem előtt az alábbi szabályokat:
- A barátaid csak a Fragoria üzenőfalára küldhetik a hozzászólásukat;
- A hozzászólásoknak tartalmazniuk kell azoknak a személyeknek az Aeria felhasználónevét, akiktől a kérést kapták, illetve a saját Aeria felhasználónevüket;1. Ha megkérsz valakit, akkor 400 AP-t kapsz (egyszer)
2. Ha Téged kért meg valaki, akkor 200 AP-t kapsz (egyszer)
3. Ha három embert kérsz meg, akkor mindegyikük 200 AP-t kap, viszont Te csak egyszer 400 AP-t.Nekem sem tiszta valami. Ha megkérek valakit (pl. Creát), hogy írjon egy hozzászólást a Fragoria üzenőfalára, akkor én kapok 400 AP-t, ő meg 200 AP-t. Ez eddig tiszta. Viszont ezek után Crea vagy más megkérhet még engem, hogy én is küldjek hozzászólást a Fragoria oldalára vagy sem? Ugyanis ilyenkor az eddigi példa alapján a már meglévő 400 AP-hoz kapnék még 200 AP-t, aki meg megkért az 400 AP-t. Így lenne nekem és Creának is 600-600 AP-ja. Vagy ez az egyszer kitétel arra is vonatkozik, hogy amennyiben én már megkértem valakit, akkor onnantól ha más megkér engem, akkor nem kaphatok 200 AP-t? Vagy amennyiben Crea már fel lett kérve általam és megkapta a 200 AP-t, akkor már 400 AP-ra nem jogosult?
Bocsi Crea, hogy pont téged emlegettelek, csak Te linkelted be
Szerk.: Most látom, hogy a magyar srác is pont ezt kérdezte meg többek közt
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #23990 üzenetére
Nem erre gondolsz véletlenül? Fregoria
Akinek van kedve csinálgassa, én kipróbáltam a játékot, hát nagyon messze áll tőlem az ilyen játék.. -
Creative997
őstag
Itt az idő szerezni egy kis AP-t azoknak akik fennt vannak Facebookon. Fragoria-val kapcsolatos, szerintem mindenki legyen rajongója és aktiválja az alkalmazást. Itt a pontos leírás az egészről [link] habár nem teljesen tiszta hogyan kell csinálni, mindenesetre ezt csoportosan kell. És majd ide kell beírni [link]. Még válaszra várunk, egy magyar srác feltett pár kérdést amit jó lenne ha megválaszolnának.
Aki fennt van Facebookon és akar AP-t, kezdjük el bejelölgetni egymást szerintem. -
Stig20
tag
Nos próbálgattam egy pár drivert és a 9.3-assal megtáltosodott a játék, ahol eddig akadt szinte siklik.
Alapból a 9.12-es volt fent, utána kipróbáltam a Paja által ajánlott 9.8-at, sajnos semmi változás nem volt nálam, aztán a 9.4-est, de ezzel valami probléma adódott, utána kipróbáltam a 9.3-ast és ezzel nagyon szépen fut a játék. Majd kíváncsi leszek a többi játék mit szól majd a driverhez. -
Stig20
tag
Már végignyomtam kétszer de egyszerűen nem tudom abbahagyni.
-
-
Stig20
tag
Sziasztok!
Volna egy problémám a játékkal kapcsolatban. Újra feltettem, gondoltam benézek, de sajnos néhány helyen iszonyatosan akad és én ennek az okára szeretnék rájönni. Csak az én gépemet utálja a játék vagy mások is így vannak vele? A régi Geforce 7300 GT-men is jobban ment, sose akadt be ennyire, pedig a mostani VGA-m kicsit komolyabb. Minden más játék megy hiba nélkül, pl. Dirt2, Counter Strike Source.
Remélem tudtok valamit mondani.
A gépem az adatlapon. -
erdol
senior tag
Esetleg van valaki akinek bármi problémája van akkor az autójával vagy a nyerési szériáját rontom vagy bármi ha én belépek a szobába.
Van valaki aki panaszkodott hogy problémái vannak ha egy szobában vagyunk.Esetleg másnál is van ilyen vagy egyedi probléma?
-
csige791
tag
Megtaláltam egy régi videómat :
[link]
Ha jól emléxem valami akció miatt csináltam, adtak érte valamit. -
Attka85
tag
na hali Üdv és Szebb Jövőt Minden Kedves Magyar embernek...igen ez offos volt, de ha kicsit nagyobb léptékben nézzük a dolgokat, akkkor igen is érdekes dolog mindenki számára, aki úgy érzi, hogy lehetne jobb is az életünk itt Magyarországon...a választások azért vannak, hogy egyszer 4 év alatt döntsünk arról, hogy kik döntsenek felettünk, szóval, ha ez nem érdekes, akkor aki szerint ez nem érdekes, azt nem is érdekli a saját jövője, vagy jó neki ahogy van... de szerintem ebből az országból lehetne sokkal többet is kihozni, mint ami eddig sikerült... és itt az ideje, hogy kicsit utánanézzünk a politikának, mivel az maga az ÉLET...!!! Mert ez az igazság, minden a parlamentben dől el, szóval egyaltalán nem mindegy, hogy kik lesznek benne! Akinek nincs kábeltévéje, az csak a mostani hatalom által adott műsort nézi, de aki esetleg néz Echo tv-t vagy Hírtv-t az láthatja, hogy nem minden rózsaszín, sajnos... szóval a baloldali média csak a szépet és jót adja nekünk, hogy elfelejtsük a gondjainkat, legalább addig, amíg tv-zünk és aztán arról beszéljünk, ne a politikáról, mert az nekik nem volna szerencsés... na gondoljátok át azért... nézzétek meg az oldalamat, /autós oldal, PT/ kíváncsi vagyok a véleményetekre, van rajta videó is(bár nem a legjobb minőségű-de élvezhető) Sorry hogy ilyen hosszú és offos voltam...písz
-
csige791
tag
Van egy Gumiboci nevű ember, aki azt csinálja, hogy indít egy szobát valami gyenge szar kocsival, majd ha belép az ember hasonlóval, gyorsan atvallt valami brutál verdátra és mar indítja is a futamot. így könnyen győz. vigyázatok vele.
-
csige791
tag
A mai Magyarország helyzete megköveteli azt hogy minden arról szóljon hogy a jelenlegi parlamenti pártok ne nyerhessenek a következő választásokon. EGYIKSEM! Mivel a Magyarországi média mindent megtesz annak érdekében, hogy valamelyik nyerjen minden Magyar ember kötelessége, hogy a tőle elvárható módon segítse a hazáját.
Miután off-ban írtam, aki nem érzi úgy ahogy én egyszerűen csak szó nélkül át kell ugorni a hozzászólásomat.
Esetleg jelenteni egy moderátornak aki azonnal törölni fogja mivel a jobbikról szól.
Ezt a témát itt lezártam, térjünk vissza a játékhoz.
-
csige791
tag
OFF:
JOBBIK kampány nyitó élőben 15:00
[link] -
erdol
senior tag
Visszakaptam azAP-mat.
Na azért!!!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23957 üzenetére
Én is draftoltam barátnőmmel a Keletibe, szoros cl-1 es versenyt nyomtunk a lábbuszokkal, amik még mindig hamarabb juttattak célba mint a newtonhegyes bkv járatok .D
-
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #23946 üzenetére
Köszönöm szépen
-
erdol
senior tag
Most nagyon berágtam nem is írtam amíg meg nem nyugszok olyanokat tudtam volna...
Akkor most várjak keddig? -
JackShephard
tag
Jah és Boldog Születésnapot Bazzzsnak!!!
-
LACyCA
csendes tag
Üdv.Urak!!!!
-
JackShephard
tag
Ez elég fura ami veled történt... Nekem egy kicsit bug szagú az egész, meg is mondom miért. Megnéztem a 2009-ben kapott AP-im lejáratát, mindegyiket 5évre írja. Azaz a 2009-ben kapottak 2014-ben járnak le! (Expiration date) A 2010ben kapott AP-k pedig 2015-ben!
Ezeket nálam a Purchase historyban mutatja, de gondolom te is nyomon tudod követni ugyanígy a saját AP-id sorsát.
Nem hinném hogy 1 hónapos lejárattal adtak ajándék AP-t karácsony előtt, mindenképpen reklamáljál ez ügyeben!!!
Ha jól tudom akkor itt lehet reklamálni, de valaki erősítsen meg ebben, mondjuk Paja, aki a leghivatalosabb talán : CONTACT USBeelőzött Paja és Bazzs
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #23942 üzenetére
Jaja, oda érdemes írni ha eltűnt. De a contact us-t keddig-nálunk ne használjátok erre, addig meg kéne kapnotok a "lejárt" APt.
csige,
Nekem van ilyen belassulós, felgyorsulós jelenségem. Akkor jön elő ha már pár órája fut a játék. Videokari melegedésre vagy memoria kezelési problémára gondolok. De szerintem inkább az utóbbi lesz. Régen is fos volt a memoria kezelés, szerintem még onnan maradt meg a hiba. Meg az sem mindegy, hogy melyik chat csatornát jeleníted megÉn olyankor a futam után ahol tapasztalom a sebesség változást újraindítom a játékot, akkor megint jó szokott lenni általában. Örülök, hogy más is találkozott ezzel. Milyen konfigod van?
-
erdol
senior tag
Ja és vettem 500 AP is karácsony óta most abból töröltek 400-at.Megvettem a morello kasznit AP-ért meg véletlen rányomtam egy karácsonyi vinylre szóval az ajándékot el is költöttem és most levonták azt amit én vettem pénzért.
Paja, hova kell írni ez ügyben????????????Ez bunkóság. -
erdol
senior tag
Ez mi a szart jelent?Miért törölték az AP-mat?
201001158534582 2010-01-15 03:02:18 Removed AP 406 Expired
Basszus mekkora parasztság időkorlátos volt az AP amit kaptunk karácsonyra.Elmenjenek az anyjukba. -
erdol
senior tag
Ken Block is a rali vb-n!
[link]
Így nem tilos a gumi égetése!Még! -
csige791
tag
Csak spagettin mentünk meg downhill-en . Nekem valamiért nem volt jó a downhill, mert már a rajt előtt elkezdte számolni az időt, amikor meg tényleg rajt lett nem tudtam elindulni csak egy rescue után.
Viszont te mindig elvertél, uh. grat. Meg azért MARK is jól megy , nem sokkal maradt el tőlünk ami azért nem rossz. Mondjuk spagettin azért jó sok időt bent hagytunk még.Az mitől van, hogy neha tök lelassul a játék néha meg hirtelen felgyorsul ?
-
-
csige791
tag
-
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #23926 üzenetére
Már így is akad 8főnél bizonyos pályákon, szóval ha bővítés lesz akkor nekem is vehetnek majd új gépet.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #23919 üzenetére
Elnézést! Az OBHUN ra gondoltam.De a szándék hogy van hol játszani ha akar megvolt.
-
[HUN]Mark
csendes tag
válasz
csige791 #23922 üzenetére
'azokat meg lealázom és kilépnek"...
Nem mintha nagyon érdekelne a dolog, de tegnap stock cl4-5-6 szobám volt, általában voltunk 3-4en, és Te ahányszor bejöttél, mindig le is léptél azonnal...Én legalábbis nem emlékszem rá, hogy lealáztál volna 1x is, vagy csak hogy esetleg el is indultál volna velünk -
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23919 üzenetére
Bizony.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
csige791 #23917 üzenetére
Ezért mondtam hogy vegyél 1 cobra coupe-t és azt fullra tudod tuningolni.Az OBB csapat majdnem mindennap, cobrával versenyzik, általában tele a szoba, van mikor 2 szobát is nyitnak. És jelenleg ezek a legjobb szobák.
A többi room csak 1-2-3 emberkés azok is 1-2 verseny után lelépnek.
Én is szeretem a buggyt csak nem sok emberkének van fullos példány belőle.
-
csige791
tag
Vettem egy NSX-et.
Más:
Kurvára elbaszták a játékot amióta utoljára itt voltam. A fejlesztések szinthez vannak kötve, viszont túl nagy köztük a különbség. Tehát egy lvl 27-est nem tudok lenyomni sehogysem, mert az ő fejlesztéseivel sokkal jobba kocsija. Amúgy NSX-et vettem és tényleg ritka fos Englandon, de tök mindegy ha más páylán is megaláznak 2 szintel nagyobb emberek, és nem tudásból hanem upgradeből. Ezt onnan sejtem ,hogy amikor itt voltam volt hogy top 3 ban voltam WR táblázaton pl serpentinen. Most meg lvl 27-es amcsi szar autó ami elvileg nulla tapadás lenyom mint a szart, én meg semmit nem tehetek mert hiába van zsetonom nem vehetem meg az upgradet. -
hugoagagyilo
tag
válasz
Ricco_hun #23911 üzenetére
Egy jó balance minimum 5 tized körönként de persze pálya és egyénfüggő is,na meg ugy vettem észre a kapcsolat sebesség is beleszámit,kövezzetek meg de én ugy vettem észre ha valaki laggol a pályán elöttem vagy mögöttem nem tudom hozni a köridőm de lehet csak azért mert annyira becsapja szemem a látvány hogy nem birok koncentrálni.
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun #23906 üzenetére
Ezt csakúgy hirtelen felindulásból. De azért kifejtem, hogy ne csak itt lógjon a fika. Ezt már régebben is boncolgattam. Azt, hogy valami ismeretlen okból lassú vagyok (ennyire nem vagyok szar autós játékokban, ismerem az ideális íveket). Kicsi feltöltési sebesség vagy a szar gép vagy valami alkony zónában lakom vagy nem tudom. Tudom béna vagyok, de a bénaságom inkább abban mutatkozik meg, hogy hibázok. De azt nem magyarázza, hogy rajt után csak állni kell a gázon és mennek el mellettem, két kanyar (nem veszem szarul) és már 200m hátrány. A balance ennyit nem számít, különben is accA+ van a legtöbb kocsin (meghát hova rakjam a gripR+-t, amikor így is kurva alulkormányozott az összes kocsi, úgy fordulnak mint valami kamion, amikor felengedett gázzal kanyarodnék - ez konkrétan Cobra volt, lehet más kocsival jobban mennék). Ezért is hagytam abba, mert ennyi idő meg patch után is csak arra jó a simVS, hogy felbasszam az agyam rajta. A kombózás legalább fun volt meg az rp is jött úgy ahogy, amíg el nem baszták. Lehet, hogy arcadeVS-ben kéne szerencsét próbálnom. De annyira felidegelt, hogy rögtön nyomtam rá a delete-t.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
UnConnecteD #23889 üzenetére
Klassz képek,előjöttek az emlékek!
3-as link....ugyan nem kell
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a játék még mindig egy fos, úgy ahogy van. Kérem kaccsojja ki.
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #23896 üzenetére
Hihi, volt honnan fejlődni
Ajánlom figyelmedbe a hozzászólásoknál az előzményt is elolvasni, amire reagál az illető. -
csige791
tag
Na sikerült belépnem hotpotshieldel. Szerencsére nem törölték a accomat. Milyen autót érdemes venni race palyakra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest