- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23799 üzenetére
Nem semmi, IP block.
Miért tiltották azokat, akik nem amerikából és magyarországról játszanak???
-
Creative997
őstag
Mert október 15-e óta IP blokk van a játékban, ami azt jelenti hogy az összes nem észak-amerikai és magyar IP-t letiltották. E miatt és a jelenlegi patch miatt, a lassú fejlődés de magas árak, a hosszú ideje semmi változás és egyéb dolgok miatt szép lassan fogyatkoznak a népek.
Az IP blokkot meg lehet kerülni egy bizonyos Hotsopt Shield nevű programmal, ami észak-amerikai IPt generál, de laggolnak keményen -
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23797 üzenetére
Értem, köszönöm! Miért lesznek kevesen?
-
Creative997
őstag
2 éve volt ez a promó, tehát egyértelműen nem. Jelenleg nincs, de azóta nem is rémlik hogy lett volna ilyesmi.
Azóta rengeteg változás történt, Cleo (az akkori patch) óta volt még Diane, Eleanor és most a Fionában vagyunk és elvileg jön az 5. patch valamikor, Isabel néven. Szerintem ne kezd elölről, de arra készülj fel hogy nagyon kevesen lesznek, viszont sok minden újdonság van a 2 évvel ezelőtti álláshoz képest. -
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Él még ez?
Azóta van esetleg ehez hasonló ajándék autó?
Továbbá 2008 elején játszottam utoljára, érdemes újrakezdeni az elejéről, vagy nyomjam az akkori állásomtól?
Kösz! -
Bazzzs
senior tag
Jééézusom! Ma kaptam egy olvasási visszaigozoló mailt az Invictus-tól, hogy a címzett gépén 2010. január 4-én megjelent az a levelem, amit még októberben küldtem az IP-block miatt. Csoda, hogy nem kaptam rá választ anno?...
-
Creative997
őstag
Valamelyik nap beszéltem Vergillel mert én is észrevettem ezt a bugját és az ő "ékes" angol tudásából azt sikerült leszűrnöm hogy egy CTF meccsen volt valami bug, aztán nem értettem hogy kilépett vagy kifagyott de mikor visszement ilyen lett.
Amúgy még régen sokat versenyeztünk együtt, de amióta kilépeget (amit már régen elkezdett), de főleg amikor elkezdte a wallriderkedést azóta nem megyek vele. Azt elismerem hogy gyors, nekem viszont nincs szükségem unfair játékosokra. Lehet hogy már nem az mert elérte a max ratinget, de ez meg milyen már? Rengetegen panaszkodtak rá.
Egyszer mentem vele talán az IP blokk óta, de az kínszenvedés volt mert laggolt akkor (valszeg HSS miatt, mivelhogy brazil), én meg mintha jégen mentem volna.
Amúgy nem értem, néha laggolnak, néha normális versenyt nyomunk a HSS-esekkel, amikor játszom.. -
tomkatomi
tag
Eddig nem is figyeltem, hogy a különböző body-kitek még plusz adhatnak hozzá a morello tulajdonságaihoz(pl szárny +2 lóerő, másik spoiler előre még+2 lóerő és jobb kezelhetőség...stb). Eddig is így volt, csak én nem vettem észre?
Így van értelme a különböző koloncoknak az autón -
PaJa1
őstag
Van kedve valakinek versenyezni vagy csúszkálni a virtuális aszfalton?
-
tomkatomi
tag
válasz
Karibaba #23787 üzenetére
=AVNK= nem is, viszont Vergil_ sokszor. Neked már régebb óta max. a ratingod, a sajátjából nem veszített, ha ki is kapott...most meg mivel neki is max. azért marad végig. Vagy Te szimpatikus vagy neki valamiért. Viszont velem is, a fiammal is megcsinálta sokszor korábban, azóta a fiam nem is megy vele.
A görög csapattársammal (ő még csak közelít a max. ratinghoz) 3x indult versenyt, mind a háromszor kilépett, mert vesztésre állt, majd vissza a szobába, amikor a srác végre elhajtotta a p.csába
Ilyen emberek is vannak. -
erdol
senior tag
[link]
Ez is egy szágulgás, őrültek. -
PaJa1
őstag
Ma hajnalban sim drifteltem. Rough rideon elég sok helyen lehet, csak sajnos sűrűn lecsalja a gép, pedig ha nem tenné akkor szerintem 600 pontot adna körönként.
-
PaJa1
őstag
Vergillel én is mentem, qrvagyors. Az adatlapja bugos, bár én nem néztem de amit képet itt láttam azon meg van bolondulva. Volt vagy talán még mindig van, explorerben, driftben nem számolta a kilomtereket, lehet az kavart be neki és rúgta fel a statjait.
Tegnap valami szerintem nálam is volt, buggyval Broadon megdöntöttem az előző rekordomat -amiért elég keményen tekertem ki a szemit anno- a 2. futamon úgy hogy előtte elég rég mentem ott a kis tücsökkel. Vagy változott a játék és gyorsabb lett(em) vagy alkalmi speedbugom volt? A szoba fele magyar fele külföldi volt, ha jól emlékszem akkor sapitibi és egy "számmen" bent volt aki 8assal kezdődött. Ma megpróbálkozom praktiszban menni aztán simben.
-
tomkatomi
tag
válasz
MaxFecky #23779 üzenetére
Vergil_ egy nagyon jó játékos, egyetlen hibája, hogy ha vesztésre áll, sokszor inkább kilép, mint hogy rontsa a ratingját (illetve mivel már azt hiszem neki is max. van, nehogy már kapjon a másik mondjuk +15-öt)... Az adatlapok sokszor bugosak, nem azt mutatják, ami a valóság.
Volt, hogy azt mutatta a szobában az autó adatlapja, hogy stock, közben pedig full volt.
Az arcade-os féktávokra: Ha mondjuk korábban driftelt, vagy CTF-ezett, akkor az autó ugye simVs-ben marad arcade-os viselkedésű, amíg ki nem lépsz a játékból és megint újra be....nem lehet,hogy ez a megoldás? -
bakosgabor57
őstag
válasz
hugoagagyilo #23780 üzenetére
Ha az adatokról van szó én sem 41napot töltöttem játékkal, hiszen október 23-án regisztráltam, tehát 71 napja. Igaz sokat vagyok fenn, de nem napi 14 órát..., ilyenformán a kilométer is soknak tűnik, igaz nem mínusz de ez valami bug lehet nála is. Az enyémre 30km/h jön ki, ez pedig reális, mert nincs mindig futamban az ember..., tehát valami nem kerek(inkább kocka).
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segíségre volna szükségünk! Nemrég lenyomtunk egy pár versenyt Hugoval és akkor bejött Vergil__ a hihetetlen arcade-os féktávjaival. Felteszem a replayt, nézzétek meg, de nekem valami nagyon gyanús. Mindenki stock panamaval volt trunk nélkül, elvileg. De utolsó pillanatig figyeletem is. Hugo lefotózta júzerinfó-ját, megtett miles -199**** mérföld volt, az milyen már. Teljesen esélytelenk voltunk, mondjuk én amúgy is balfasz voltam
.
a replay: [link] -
SylarHUN
senior tag
-
Bazzzs
senior tag
Elvétve meg szoktak jelenni nálam is ezek a pályák, de mindig 0 level követelménnyel és zárolva. Ha teljesen jól emlékszem, akkor a Fiona build megjelenése óta vannak "elrejtve" a játékban, csak valami oknál fogva néha napján előbukkannak. Valamikor csak aktiválásra kerülnek
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok
Köszi az invitálást!! És főleg a reakciókat
Hiányoztok!! És ha megint rámjön, úgyis észre veszitekKéne pár új járgány.. vagy valami extra, hogy kedvet kapjak megint
Hát majd látjuk!
Legyetek rosszak -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23764 üzenetére
Tudom, hogy visszatették a boltba, de akinek volt az miért csak most megy vele? Addig értem, hogy megvette rá a tuningokat és kipróbálja így milyen lett, de az köridőben jelent valamit, az autó irányítása lényegében nem sokat változik.
Na mindegy, talán én is kipróbálom megint milyen, hátha jobb lett
-
bakosgabor57
őstag
válasz
hugoagagyilo #23770 üzenetére
Erről van szó...
De egy akárhány class-os stock autóval lényegesen kevesebb versenyzési lehetőséged van, hacsak nem saját szobában, olyanok ellen akik tudják miről van szó...,ugyanis sokan csak bambulnak és lelépnek, vagy nem is akarják érteni és ki kell őket rakni ...stb.
Duda téren teljes mértékben egyetértek. -
hugoagagyilo
tag
válasz
bakosgabor57 #23765 üzenetére
Magyarázkodjon a tö.... ha bejön a szobába legyen már annyi esze körbenéz és látja hogy kinek mi e lvl szintje abból csak látja nem telik még fullra!meg nem is telhet,evvel a fejlődési rendszerrel.Wangan-ozzon aki akar a több rp-ért számomra nemigazán verseny tipus az, kissé uncsi.Inkább hajkurásszuk egymást több körön keresztül az a jó móka.
.....imádom a dudákat
-
Creative997
őstag
A Morello nekem se jön be, számomra nehezen kezelhető, vagy nem kanyarodik vagy megcsúszik a fara, gyorsnak gyors de az ára egyáltalán nem éri meg szerintem. Mire összeszeded a 2 millát és az 1550AP-t... hány sokkal élvezhetőbb autó jön már ki belőle?
Persze nem akarok senkit se lebeszélni róla, csak nekem nem adja. -
erdol
senior tag
Az utsó kaszni tuning mennyi a morellóra ami AP-s?Melózom most nem látom.Gondolom ha van a shopban a kocsi akkor a tuningjai is vannak.
-
bakosgabor57
őstag
HI ALL!
- dörmögte a bajsza alatt Lenin, pökött egy hegyeset, és gúnyos mosollyal az oldalára fordult koporsójában...-
Azt hiszem egyszer már leírtam, de megint kikívánkozik belőlem : nagyon valószínű (mint ahogy előrébb többen is megjegyezték), hogy sokan a meglehetősen idióta, és egyben lehangoló fejlődési rendszer miatt hagyják abba a játékot. Az még így-úgy elfogadható, hogy az autók vásárlását level szinthez kötik, de hogy további 5 szintig ne tudjam használni, csak sűrű magyarázkodás mellett (légyszi gyere stock-al, mert az enyém még csak ilyen és különben is tök béna vagyok), ezt sosem fogom megérteni...
Az azért vigasztaló, hogy dudát azonnal vehetek rá. -
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23759 üzenetére
Nem jó vele menni, kanyarban gyenge és nem is bukólámpás. Gyorsnak gyors, de nem élveztem azt a keveset amit mentem vele. Rekordhajkurászáshoz és gyűjtőknek ajánlott. Kivéve ha a kiadása óta nem változott.
Arról nem is beszélve hogy amennyire drága annyira nem jó. Nagyon elszaporodtak ma a morellos szobák, de ha tényleg ennyire bejön az autó akkor akinek eddig is miért nem mentek vele?Laca, boldog legyen
-
quadroracer
tag
Boldog Uj Evet Kivanok minden forumozonak es PT Jatekosnak!
Udv!
Laca 2 (HUN)
-
Attka85
tag
az mit jelent hogy tré???-lassú nem lehet, szóval akkor nehéz kezelni...vagyis nagy kihívás...akkor megéri szenvedni érte és vele...szeretem a kihívásokat, attól lehet fejlődni
-
Attka85
tag
Most nézem: a játékban a futószalagon írja hogy jön a shopba és a site-ra is a rello...na holnap akkor végre elindul már valami, aminek már régen jönnie kellett volna...legalább nem hiába drifteltem napokon keresztül, mint egy bolond...azért azt nem értem, hogy miért nem tették legalább az AG-re a rellót AP-ra...mert ha pénz szűkében vannak, akkor úgy biztosan tudtak volna profitolni, de ez túl egyszerű megoldás úgy látszik...pedig már régen elfogyott és a Mystery Box is leürült szépen, szóval nem értem miért nem kell nekik a lé...Sőt amint láttam talán a vette is elfogyott az oldalról...na mind1 örülök már picit hogy történik valami holnap
-
Attka85
tag
jeee átléptem 40-be!!! sosem gondoltam hogy sikerül, de mostmár megvan...---> amikor átléptem a 4. x-be kiírta a főmenüben, hogy kilakatoltam egy tokyo night pályát...aztán mentem gyorsan nézni hogy mi is az, de nem volt sehol...szóval vannak pályák az biztos, mint ahogyan írtátok, de én arra gondolok most Paja írásából következtetve, hogy, ha kijön Izabella, akkor ahhoz készültek a pályák és talán kocsi is lesz, ha nem is sok...ez csak egy gondolat, de nem adom fel, nem nyugszom bele, hogy elvegyék a legjobb autós játékok egyikét Tőlünk!! ... mikor megláttam először a credits-et a menüben, végignéztem és nagyon szívet melengető volt olvasni a kiváló magyar fejlesztők nevét!!! Én azzal a céllal játszom a PT-t, hogy megtudjam, hogy mennyire vagyok jó és hogy fejlesszem a tudásom és ha képes vagyok rá akkor megmutassam ország-világnak, hogy MAGYAR vagyok, aki lehet olyan szinten, mint a világ elitje (sok megfeszített munkával és kitartással)...szeretném ha reklámozhatnám pici országunkat és barátságokat köthetnék más országok lakóival, ápolni a viszonyt honfitársaimmal akár határon innen vagy túl! De a legjobb érzés az az, hogy Ti pH-s srácok,akik tényleg a legjobbak vagytok, barátaimnak tarthatlak Benneteket!!! Sok, örömökben gazdag kilométert és Boldogabb Új Évet Kívánok!!!...---elnézést kérek, ha kicsit érzelgős lettem volna...
-
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok "régi motorsosk"
BUÉK Nektek!!
Amióta nem tolom a PT.-t kaptam már 3000 AP.-t
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23744 üzenetére
A vicc az egész GSes mizériában, hogy akiket választottak azok a megválasztásuk óta kb semmit nem csináltak. Persze van kivétel, páran tartottak eventet és játékban is aktívak voltak. Te meg aktív voltál és vagy is, a szándék és a tudás is megvan hogy GS legyél, fingom sincs miért nem keresnek GSeket. Értem hogy a játék nem hoz zsetont, de nekik nem áll sokból, hogy GSé tegyenek, legalább jobb lenne a többieknek, hogy látják, vannak bent sárgák, úgy fest, hogy nincs teljesen elfelejtve a játék.
A 3Gben elég sok lett a számomra ismeretlen arc és olyanok is voltak bennt akiket nem csipáztam. Régen tök jó volt, családias hangulat, minden tagról tudtál valamit, qrvagyorsak voltunk a pályán, tudtunk dumálni rengeteget, de megváltozott.
Ha leszek még csapattag akkor csak olyanban ahol ezek a dolgok teljesülnek.Kellemes szilveszter estém volt
Remélem mindenkinek jól telt. Most irány a pálya!
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #23746 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem árt ha elmondod a véleményedet, részegen vagy nem részegen, tök mindegy. Jobb, mint ha magadban tartogatod és emészted magad ezeken. Neked ezek a dolgok fontosak, bántanak téged. Sajna változtatni a 3G csapat sorsán már nem lehet, ez van. Sajnos a játék viszont tényleg végnapjait kezdi élni, ezt látjuk mindannyian.
Az AG marhára meglepett minket ezzel a 30% bónusszal, ha AP-t veszel című újévi meglepivel...
Vegyen AP-t akinek elment az esze. -
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #23746 üzenetére
Ez is Te vagy csak kicsit mésképp.
-
Creative997
őstag
Atyám, asszem keresek egy moderátort hogy törölje ki az üzenetem
BÚÉK
-
Creative997
őstag
Ott van a 3G, SKAN a boss miközben nem is lehetne mert akárhogyan nézzük rengeteg más is lehetett volna boss aki jóval korábban csatlakozott és kb annyit tölt a játékban mint ő vagy még többet, de az akkori időkben szinte majdhogynem minden tag jóval nagyobb szerepet töltött és jelentett a 3G-ben mint ő csak egy szerencsétlen vita folytán lett ő a boss és ő nem mondott le ami engem kúrvára idegesít, de nem azért mert én őstagnak számítanék ott (főleg hogy még az elején rengeteg mindent tettük a csapatért, rendkívűl összatartó csapat volt, fizetett weboldalunk is volt mianiak révén és még a fő bosst is lemondattuk később mikor még nem is volt crew rendszer de a tagoknak |3G| előatgja volt stb stb.), hanem mert sokkal korrektebb emberek voltak ott mint ő, főleg amit művelt az elején amiért én és sok mindenki (és amiért el is lett baszva az egész akkori régi tagokkal teli crew) kilépett.... Akkor nem csak egy elsimert és az első crew tornát megnyerő (amiben én is résztvevő voltam a 3ból gridghost és Dark Riot mellet ami óriási megtiszteltetés volt és elismerés
) csapat voltunk hanem gyakorlatilag a legismertebb, az első számú, legerősebb, legirigyeltebb (és sajnos a legjobban aláásott csapat voltunk ezek miatt) crew voltunk. A régebbi tagok ezeket mind tudják, most csak részegen kifakadtam megint ezen. Főleg hogy (amit itt még nem írtam le) azért nem lehettem GS még idén áprilisban mert 3G tag voltam (illetve csak akkor lehettem volna ha kilépek de annál sokkal többet tettem a csapatért és többet kaptam illetve jobban szerettem azt az egészet mint hogy GS legyek így gyakoraltilag vissza lettem utasítva illetve visszautasítottam (!) , az a bizonyos ember én lennék ebben a GM hsz-ban [link] erről ennyit, de későbbi topkiomból meg lehet tudni többet a fájdalmamról miutám szétment a 3G de mégsem lettem GS mert jött a kurva Fiona és IP block.
Szóval manapság csak és kizárólag az olyan csapatokba érdemes menni amelyik megétdermli, mint pl az OBHUN vagy akármelyik csapat amelyik aktív,
részszeg BÚÉK -
Bazzzs
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok!
-
Mariann294
őstag
B.U.É.K!
-
korbi.
csendes tag
BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!
-
bartis
csendes tag
válasz
UnConnecteD #23738 üzenetére
Hát ide s tova 8 hónapja nyomtam ész nélkül(főleg a drifteket)(aminek majdnem válás lett a vége
)és úgy tudtam hogy 300.000 befizetett tax után külön dolgokat lehet nyerni/venni.Szóval az 500,000 RP az így jött össze,nem egy játék alatt.De akkor ennyi erővel mindegy ha magánzó vagyok?!
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23737 üzenetére
Rendet tartani
Elfogadja, elutasítja a jelentkezőket,
Kirúgja a csapattagokat,
Beállítja a rangok jogait és kinevezi az embereket,
Csapat infot, bemutatkozó szöveget állít be,
Boltban vásárol,
Logót, nevet választ a csapatnak.
De ha a kisfőnököt sőt akár még alacsonyabb rangot is felruházol minden joggal akkor semmit se kell csinálni az aktív játék mellett
Meg ő képviseli a csapatot vagy akár még a nagyobb beosztásúak is. Ha rosszul viselkednek akkor az jobban érinti a csapatról alkotott képet, mint ha ugyan ezt egy újonc tenné.5000RPt kapsz egy versenyért? Mire lehet most ennyit kapni, TAn, Wanganon és PD gyűjtésen kívül kívül?
Unconn,
Ha csak 10 versenyt megy akkor az már 5000, ami alacsonyabb autókra nem elhanyagolható tuningot eredményez.B.Ú.É.K. !!!
-
bartis
csendes tag
Sziasztok,és egyben Boldog Új Évet Kivánok mindenkinek.Talán nem időszerű akérdésem,de nagyon kiváncsi vagyok arra hogy mi teendői vannak a klánfönöknek?Mert amibe"beleléptem"teljesen halottnak tünik,a kezdeti AP tax (5),hirtelen 10-re ugrott,és már 500 körüli RP taxot nyomtam a klánba.Ráadásul az bosszant hogy bevittem 8 embert(intenziv napi 6 óra min.)a fönök és csapata pedig már 38 napja offline.
Gondolom ezért nem nevezünk be soha egy futamra?
Tisztelettel várom szíves válaszotokat,(ha mindnyájan kijózanodtunk)és mégegyszer BUÉK -
Creative997
őstag
Na mindenkinek jó ivászatot aztán senki se legyen józan
Boldog Új Évet! Találkozunk a pályán jövőre is, reméljük jobb évünk lesz! -
tomkatomi
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
A Tokyói pályákról már korábban is tettem be képeket, de van Broad-os is:
KÉPNem lesz semmi újévi akció, (egyet-fizet-kettőt-kap...stb)?
-
ABnormal
őstag
B.U.É.K.!
-
hugoagagyilo
tag
-
Creative997
őstag
-
MaxFecky
csendes tag
-
Karibaba
aktív tag
-
Creative997
őstag
Ez jó kérdés. Szerintem az lesz megint mint ami volt, előre megkérdezek mindenkit hetekkel a verseny előtt mikor jó, mert másként úgy tűnik nem lehet megszervezni.
Úgy gondoltuk az elődöntő és döntő Sim pályái meglepetéspályák lesznek, a verseny napján kerül nyilvánosságra, természetesen a pálya szintkorlátja max akkora, amekkora a bejutott játékosok közül a legkisebb játékos szintje. Viszont hogy a döntőben ghost off vagy on az még vitatott, de sajna lehet on lesz az elkerülendő problémák végett. És szerintem marad a Cobra az elődöntőben, a döntőre meg attól függ kik jutnak be, lehet magasabb class.
Csak először a csoportversenyeket kéne már lenyomni.. -
SylarHUN
senior tag
-
rsx
aktív tag
A PH-s csapatversenyt mikor folytatjuk ?
-
hugoagagyilo
tag
Hát lehet hogy annak az elemei,és igen valami Gt embléma van a kormányon a képen,az enyém valami sorszámozott G széria 25-ik darabja
Mi a baj a sim irányitással?nekem jónak tünik végre nem az van hogy egyszer igy viselkedik az autó egyszer úgy bár nagy ritkán néha azért csuszkál.Voltak régen olyan napok hogy meg sem tudtad közeliteni valamelyik legjobb eredményed aztán másnapra meg simán.
Maxnak.Nekem is tizen valahányas szintnél megvolt a Panna talán nem is volt level limit,még anno össze comboztam explorerben aztán csak porosodott a garázsban mert a Kawa szédületes tempóját is alig birtam kordában tartaniA nagymenő számomra akkor cicivadász volt a kawájával mindig csak hátulról láttam
ja meg JPN-en.
Na ennyi retro elég is.Este vigyázzatok B roadon meg Tokyoban a részeg sofőrökre!meg mindenhol.
-
PaJa1
őstag
Attka85,
Broadon RX7el van 1.44.989 es időd - az munka! ha nem táskával mentélRégi kedvenc pályám, mindig van mit tanulnom
nem csak ott.
Nekem amikre emlékszek hogy jók lettek:
Táskával WRX és EVO Tanzaván
RX Broad Tmentesen
Corall Serpentinen, Mudon Tmentes
Panama Canal ride, Spagg3 Tmentes
stock Cobra Sphinx rev Tmentes
Buggy Tmentesen valamelyik Circuiteken és Serpentinken
Csaba Targonca és Bobcat rekordja WanganonLehet, hogy van több is, de most ennyi ugrik be. Talán lesz még több is
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23709 üzenetére
Te vagy a mester! Nekem ilyen még sose volt.
Amik láthatóak azok nem véletlenül a kormányod szoftverének elemei? Nekem úgy fest, hogy az. A képen egy PS-es kormány van Logitech háza tájából, nem olyanod van véletlen?
A piros zöld témák meg az analóg dolgokat jelenthetik, valami alapkép jelent meg és ugrott a dx megjelenítés elé így elég furán.Ezt a verziót, fiona - vagy mi van most, nem folytatják. Újon dolgoznak elvileg a debreceniek a Hanah alapjain, Izabel nevűn.
Az autóbérlés és a sim irányítás problémája már meg van oldva. -
SylarHUN
senior tag
Na erre volt jó a nagy szerver karbantartás...........
Kb. 10 perce kipurcant az összes szerver (login és game).Nagyban futottuk gyilkos utolsó körünket mikor, többé nem számolta hol tartunk, 7 kör helyett mentünk 12őt aztán kiléptem, de nem jött be a szoba.
Csak az alt F4 kombináció segített.
Próbáltam vissza menni, de már a login szerver is halott.És lőn csoda.....visszatért!!!!!!!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #23714 üzenetére
Szoktam nézni a fórumot (aeria), de ha jól emlékszem, akkor az új build-ről ezidáig csak egyetlen egy mondat született a GM részéről még az IP-Block nevezetű topicban. Ez olyan október vége felé lehetett, és akkor azt írta, hogy hamarosan jönnek a részletek. Nyílván mi gondolkozunk rossz léptékekben
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #23710 üzenetére
Év elején el is küldtek embereket az Invictustól, korábban már említettem még amikor mindenki ki volt akadva az IP blokk miatt és én is, írtam egy hosszú hsz-t. Szerintem az hogy kevesen dolgoznak azért jön minden olyan lassan, de a PT hanyatlás szerintem nagyrészt nem ennek a számlájára írható.
Én úgy gondoltam hogy azért nem jön az új patch és azért nem javítják a mostani verziót, mert tökéletesítik a következőt és lehet hogy így van és lassan haladnak mert kevesen vannak, sok kiadó kívánságát kell teljesíteni. De kéne jönnie patchnek ha már a GM beharangozta, majd akkor meglátjuk mennyire állja meg a helyét ez.@hugo, nem lehet hogy verseny közben megnyomtál valamit ami miatt ez felugrott?
-
Bazzzs
senior tag
Most így egy kicsit utánagondoltam a PT, illetve Level-R hattyúdalának, és arra a következtetésre jutottam, hogy az is lehet, hogy az egész vesszőfutás csakis azért van, mert az Invictus-nál vannak gondok
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.
Remélem nincs igazam, és tényleg nem csak azért döglődik a PT, mert a fejlesztőnél vannak gondok. Nagyon nem örülnék. A végén szeretném mégegyszer leírni, hogy csak spekuláltam ezzel a bajban vannak dologgal. Mindenesetre erre a verzióra még nagyon senki se gondoltMegj.: Mondjuk ez még nem magyarázza meg azt, hogy az Aeria a már meglévő build-en és kocsikon miért ül, inkább a bugokat és a patch-ek hiányát, illetve azok félkész mivoltát próbáltam ezzel az eszmefuttatásommal magyarázni.
-
PaJa1
őstag
A WolfTeam tényleg jó.
Mellesleg a lvlR-t sem frissítették lassan 3 hónapja, pedig abban van mit még javítani, átalakítani. Ahogy néztem az invictus oldalát nagyon elszaporodtak az iphone(szerintem tré) játékok és lehet már nem foglalkoznak annyira a lvlR project ápolásával?
A német verzióban tényleg sokan vannak, oda is könnyű bejutni. Bár én a koliból nem tudok, de otthon igen.
Tesztre se tudok bemenni, szóval azt se tudom hogy sírjak vagy nevessek a következő hülyeségen ami az arkád játékosokat szolgálja ki. Nagyot fordult a játék a kezdete óta. -
Attka85
tag
Csak legyen igazam...
-
korbi.
csendes tag
az ivlr-en meg vannak kb 2000-en. ez egy kicsit elgondolkodtató
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Attka85 #23699 üzenetére
Ez csak a szokásos, szerver karbantartás.
Nem raknak már ebbe a játékba semmit!
Sajnos el kell, hogy fogadjuk, marad így ahogy van. Neméri meg a kiadónak fejleszteni, azért az 500 játékosért, aki még játszogat.
Más online játékokat, sokkal több játékos ellenére is már rég leállítottak.
De ne legyen igazam.........
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest