- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #22998 üzenetére
Ahogy én elnéztem az eddigi látszámot, nem egyenlő csapatonként, szóval nem minden játéks fog minden versenyen részt venni, max te akkor a másik kategoríában fogsz majd menni, ha nem akarsz 1-4-ig.
-
Attka85
tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem:
1 Milyen pályákon lesznek a versenyek(remélem jó kis technikásakon)
2 Milyen autókkal(AP-s autók szerintem nem kellenek-mert nem mindenkinek van és azok amúgy is jobbak.)
3 A rangsor kieséses vagy legjobb idő alapján áll fel
4 Nevezési díj lesz-e?
Én nem nagyon foglalkoztam más módokkal a Sim-en kívül csak a móka kedvéért, szóval szerintem jó lenne ha minél hamarabb eldöntenénk, hogy hogyan, miként áll össze ez a derbi(kupa), mert sokunknak nagy kihívás lesz egy-két mód és pálya, szóval kellene gyakorolni pár napot, ezért kérem mielőbb határozzuk meg mik lesznek a feltételek, mert én nagyon esendő vagyok jó pár társammal együtt egy-két módban és ha kisése rendszer lesz akkor esélytelenek leszünk bármi szépet alkotni. Magyarul dugjuk össze a fejünket, ha meglesznek a nevezők és állítsuk össze a programot, legalább előremutató/tájékoztató jelleggel... Köszönöm szépen sok társam nevében! Üdv.: Attka -
Napfénysüti
nagyúr
Na megint karbantartás lehet vagy mifene mert nem enged be.
-
SylarHUN
senior tag
UnConnecteD: Te nem nevezel?
Karesz: Te sem nevezel?
Mariann: És te? -
PaJa1
őstag
A Hungary Team,
a Hungarian Racing Team,
a Hungarian Ghost Team,
és a Hungary Project Torque nem akar nevezni?
Játékon belül csak a "hun"ra kerestem rá, biztos van még más magyar csapat is, csak nem dobta ki a gép. Aki ismer ilyet az hívja fel a figyelmüket erre a versenyre, jó lenne ha minél többen indulnánk. -
csaba0223
senior tag
válasz
bakosgabor57 #22992 üzenetére
Használd egészséggel
Megdolgoztál érte! Jól megizzasztottál a versenyen!
-
bakosgabor57
őstag
Bocsánat, de az előbbi hsz értelemszerűen csaba0223-nak szólt...,mellé nyomtam.
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #22987 üzenetére
jah. pl. egy ilyen csapatos CTF 2v2 vagy épp 2v2v2 az nem lenne rossz.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Creative997 #22988 üzenetére
Újbóli köszönettel használatba vettem az ajándék NSX-et.
Megvettem az engedélyezett tuningot és az összes balance-ot, holnap kiderül, hogy tudom odaragasztani az útra... -
PaJa1
őstag
Javítottam, az öregeket
Crea, nem hiszem, hogy az aeria támogatna privát eventeket, eddig nem tette. Esetleg úgy, hogy ha GS-GM szervezi-bonyolítja és forumon, játékban hirdetve van. Tehát, a te ötleted, csak hivatalosan lesz szervezve. De szerintem lehet találni itt is kiskaput
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #22986 üzenetére
Ez csak az első gondolat volt. Azóta már megvolt a véglegesítés, csak elveszett sajnos, de nagyjából a fejemben van.
A módosítás is sok-sok hónappal ezelőtt volt és feledésbe merült, szóval a mostani feltételek szerint lehet igazítani. Akkor végülis stock autókkal lett megbeszélve, akik a döntőbe jutnának is stockkal mennének.
Hogyha ez a mostani csapatverseny lezajlott és van erre igény, akkor csinálok megint egy véglegesítést, most csak eszembe jutott hogy volt egy ilyen ötletem
Az is lehet hogy megkérdezem a GM-et hogy támogatná e az Aeria, veszítenivalóm nincs, de akkor nem csak magyarokkal lenne ez.
És végülis a véglegesben úgy volt hogy párhuzamosan (illetve amennyire lehetséges párhuzamosan) futna a pro és beginner játékosoknak is és csak a győztes kapott volna nyereményt, méghozzá elég nagyot - de talán a 2. is valamit.
A fizika változása miatt újra át kell gondolni az egészet, de mondom, mindezt akkor ha a csapatverseny lezajlott és úgy gondoljátok hogy nosza és akkor beszélek a GM-mel. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #22986 üzenetére
na, igen, ha versenyrol van szo, akkor altalaban csak Sim VS. pedig van meg par jatek mod
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997 #22982 üzenetére
Szia Crea!
Az ötleted nem rossz.Olvastam a linkelt hozzászólást.Az autó választások talán kicsit nehezebbek,mert aki nem vett időben Pannat annak most erre összeszedni az RP-t nem kis mulatság.+az uppgrade kb 1 milla.Sőt most már korlát van arra mikor vehetem meg azt.AP-ért meg nemigen vásárolunk sőt soha.Full uppgrade nélkül meg nemigen lehet versenybe szállni a nagy öregekkel.Sőt amit most kapunk RP-t a versenyekért hát az is karcsu.Nálunk csak Cl1 és Cl3-as autó van.Meg 1db Cl6.
De persze állunk minden megmérettetés elébe.Ctf ,Drift,Drag ezekkel szerintem mi nem is játszunk,szóval itt kihullunk a rostán az tuti,de megprobáljuk.Paja nagy dolgot vállalt ennek szervezésével magára az tuti nehéz lesz összehozni .De hajrá, mindenben benne vagyunk!![OBHun]Hugoagagyiló http://www.wix.com/oldboyshun/honlap
-
Creative997
őstag
Most jutott eszembe erről a mostani versenyről, korábban (lassan 1 éve) volt egy ötletem egy nagyszabású eventről, de nem kaptam akkor támogatást Aeriától a megszervezésére, most meg nincsenek annyian a játékban. Megvolt a végleges változat, de elveszett
Szóval akár ezt is meg lehetne szervezni, de ez nem csapatbajnokságnak készült. Amikor megszületett akkor még mindenhol Sim fizika volt.
Itt van az alapötlet: Tour de PT, páran biztos emlékeznek rá.
Csak úgy beírtam hogy akár ezt is meg lehetne rendezni -
PaJa1
őstag
Még a nevezéseket gyűjtöm, ha már megvagyunk akkor lehet keresni az időpontot, hogy ki mikor ér rá, illetve ki lehet fundálni a struktúrát is, hogy milyen lebonyolításban versenyezzenek a csapatok.
Nekem most csoportra bontás jutott az eszembe, ha lesz 10+ csapat. A csoportokban végigmennek a játékmódok amiket játszunk és mondjuk az 1. 2 jut tovább, a 3.kok meg futnak még egy versenyt, hogy közülük a jobbik továbbjusson.Lista frissült, a lenti linken megtekinthető. Az OBB elég szép játékosállománnyal várja a futamokat, lesz kiből válogatni
Aki szeretne jelentkezni a csapatbajnokságra, az kérem PÜben jelezze nekem.
-
SylarHUN
senior tag
Kedves OBB-s tagok!
Aki akar és tud jönni a pH-s eventre az jelezze PaJa-nak privátban eme szándékát!
Jó lenne , ha minnél többen jönnétek!!!!
-
PaJa1
őstag
Már 5+1 csapat nevezett, ENNÉL TÖBBEN VAGYUNK!!!
A jelentkezők megtekinthetőek ITT
Jelentkezni nálam PÜben lehetséges.A nyitó gondolatba (1. hsz) valahogyan nem lehetne becsempészni erről az eseményről valamit?
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #22973 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy külön csapatban indulnak, de ha egy csapatban indulnak akkor egyszerre nem tudnak játszani.
Mi régen 9en voltunk egy 8as switchre, akkor nagyon hasznos volt, hogy nekem volt 2 hálókártya az alaplapon és hídkapcsolattal tudtunk 9en játszani.
Nem tudom mikor lesz, még várom a jelentkezéseket, aztán egyeztetjük kinek mikor jó, mint ahogy volt az I. pH bajnokságon is. Igyekszem sűrűn frissíteni a táblázatot.
A játékmódok közül én a Sim Vs-ra, TA-re és esetleg CTFre, Driftre gondoltam. Itt szerintem lehet értékelni valami módon a játékosok teljesítményét amiből kiadódik egy csapatpontszám, rangsor.
PH - PT magyar bajnokságra PÜben várom a jelentkezéseket. Eddigi résztvevők az alábbi linken láthatóak.
_
ll
ll
\/ -
tomkatomi
tag
"Hogy fogtok egymás ellen játszani ha arra kerül a sor?"
Most akkor ez nem csapat alapú rendszer lesz? Akkor miért játszanának egymás ellen? Inkább egyszerre, együtt nem tudnak játszani. (Mint a az én esetemben, a fiam és én, ugye...)
Hugo: a két gép egy rooterrel megoldható...esetleg a két gép összekötve, az egyik (főnöki) kapcsolódik a netre, a másik a főnökin keresztül. Amíg nem volt rooter, nálunk is ez ment, igaz, hogy a másik gép csak akkor és addig tud kapcsolódni a netre, amíg a főnöki be van kapcsolva.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #22970 üzenetére
Persze, hogy lehet még nevezni... valami folytán törlődtek az eddigi nevezések, most már nekem kell elküldeni a nevező csapatot és a részt vevő tagjait PÜben. Amiket felteszek a táblázatra, ami az aláírásomban van.
Hogy fogtok egymás ellen játszani ha arra kerül a sor?
-
PaJa1
őstag
Az aeria nem támogatja az eseményt. Akkor támogatná, ha lenne ilyen más nemzetnek is. Ez mondjuk várható volt, de egy próbát megért
-
PaJa1
őstag
Valaki vagy valami kitörölt mindent innen!
Ezért, az aláírásomban szereplő linken most már csak nézni lehet a nevezettek listáját.
A nevezéseket PÜ formájában kérném újra megejteni - csapat neve , részt vevő játékosok (játékon belüli).
-
Bazzzs
senior tag
válasz
sagesz93 #22943 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire vagy türelmetlen, de lehet érdemes lenne várnod karácsonyig vagy szilveszterig
Tavaly ugyanis dec. 31-én lehetett úgy vásárolni, hogy az elköltött ap-d értékéig kérhettél még egy kocsit
Hátha lesz most is ilyen.
Egyébként jut eszembe, hogy Pajának és Creának még nem köszöntem meg a szimulátoros javaslatokat. Ezúton pótlom
Szerk.: Most látom, hogy mind a két hsz-t, úgy kezdtem, hogy nem tudom. Úgy néz ki, hogy ma ilyen tudatlan napom van
-
Bazzzs
senior tag
Nem tudom, hogy jelenleg mennyire erős a játék káromkodás szűrője, de még fél éve nekem azért nem engedett szobát nyitni, mert beleírtam a nevébe, hogy Class 5, és a kiemelt részt káromkodásnak vette. Ugyanezt a szöveget kaptam én is, és el nem tudtam találni, hogy mi a fene baja lehet. Cl 5 névvel utána már ment.
Persze lehet, hogy azóta már ezt a szigort kiszedték, őszintén szólva nem próbáltam.
-
JackShephard
tag
Ha nem gond én is feliratkoztam a listára, a csapatnélküliek csapatába, de szerintem valami más neve legyen, ne pH, ha már ugye van létező, ilyen nevű crew. Remélem érthető, bár kissé bonyolultan sikerült megfogalmaznom.
-
Creative997
őstag
válasz
bakosgabor57 #22955 üzenetére
Igazából a reliability nem sokat ér, nem számít.
Amikor jött a Fiona nekem is megugrott pár nappal a pályán tartozkodási időm. (Azóta épp tegnap értem el az 50 napot) -
bakosgabor57
őstag
Teljesen megbuggyant a statisztikám...Két napja még 9 nap játékidőt számolt, ma már 15 napnál tartok, épp ennyi ideje van fenn
A másik, megkukkoltam Creative driftelését, és miután kiléptem a reliability-m 98-ról 36%-ra esett... -
tomkatomi
tag
Szerintem már volt hasonló nevű szoba, amilyet te szerettél volna. Legalábbis nekem ekkor írta ki...
A telefonos témához: többször (azt hiszem 3x ) küldtem sms-t, és sosem volt vele problémám, mindig megkaptam az AP-t az onebip-en pedig ott tárolódik a maradék.
Csak oda kell figyelni, mikor mire nyomkodsz.szerk: Látom Laca megelőzött telefonos témában...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
sagesz93 #22950 üzenetére
Valójában én saját hibámból szívtam meg nagyon.
One Bip-nél nem tudtam értelmezni a küld el text-ben ezt és ezt. TEXT = SMS
Én marha meg felhívtam párszor az ott megadott számot, mint a végén kiderült 1500+áfa volt hívásonként! Kb. 10-12 szer próbáltam! Nem volt gyenge a telószámlám!!!Azóta nem volt vele gondom, mindig rendben megjön az AP.
Ezzel csak annyi a gond, hogy marad a számládon fel nem használt pénz.
PL: Fel kell töltened 10.000 forintot, de az AP csak 9001 forintba kerül, így ott marad 999 pénzed. Persze ezt az összeget a következő tranzakciónál felhasználhatod. -
MaciG
addikt
Újabban nem lehet szobát csinálni vagy mi? Nekem ezt dobálja ki: "Room creation failed. Try different parameters." ...
-
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22949 üzenetére
De ha annyira problémás lenne ez a telefonos vásárlás akkor nem tennék be oda nem?
Milyen probléma volt/van ezzel? -
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Hozzánk is lehet még jelentkezni, mert van jó néhány inaktív tagunk, akik nem is magyarok és nem is nagyon vannak kapcsolatba velünk, csak úgy elvannak.
Hungarian Racing Team
~hRt~
-
sagesz93
addikt
THX mindekinek a segítséget, az biztos hogy az EVO-ról senki nem beszél le, ez a 9-es máig a kedvenc
A WRX is jó, főleg az amivel Ken Block mostanság nyomul, a régebbi nekem annyira nem tetszik.
A többi vásárlással még várok amíg elküldik a pókeres nyereményjáték 500AP-ját, aztán majd vásárlok
Néztem hogy lehet telefonnal is AP-t venni, és Magyarországról is, most is más emberrel fizetem be a pénzt, szóval elég jó ötletnek tartom ezt a telefonosdit.
-
ALIENwoods2
csendes tag
Kicsit késve de feltöltöttem a múlt szombati összeröffenés képeit
:
Képek -
Creative997
őstag
Bischof lassan 4 hónapja nem lépett be a PT-be. Néha látom MSN-en, majd megkérdezem mi újság.
Yozsee tudna játszani VPN-el, de azt hallottam egy másik szlovákiai magyartól hogy nemrégóta trükközés nélkül is tud játszani..Penge: igaz, van ph csapat by laca, de a táblázatban lévő azoknak van akiknek nincs csapatuk vagy magyar csapatuk szerintem
-
PaJa1
őstag
válasz
(HUN)IronMan #22913 üzenetére
Igen még mindig keresek fekete DVD írót, de már molex -> sata átalakítóval
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #22934 üzenetére
Nekem asszem a győzelmekkel nem volt baj.
A Corolla valóban a legnehezebben irányítható cl1-es kocsi. Ez tolerálja legkevésbé a hibákat és az út egyenletlenségeit.
EVO vs WRX: az utóbbi jobban néz ki
de az evo jobb volt gymkhanán.
Bubi, Bischof még aktív? Yozsee-val mi van, tud róla valaki valamit?
Szerintem itt felesleges több accounttal indulni. A nyereményt szerintem gond nélkül kérhetjük akár a második accnak vagy akárki más részére. -
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #22936 üzenetére
Hehe, de ki lehet az a Jack Shephard?..
Crea, Paja: tegnaptól én is csapatnélküli vagyok a fő accommal, alakíthatnánk is akár valami komoly csapatot. Bischofot szervezd be 4.nek, aztán meg is vagyunk.
Egyébként ki kellene találni valami rendszert tényleg, mert akinek 2 accountja van az mindkét csapatában mehet? Nyilván nem, mert akkor esetleg létrejöhetne egy GirlHunter-Jack Shephard futam, ami elég vicces lenne...
Másrészt pedig a 2. accountok általában nem tartalmaznak fullos kocsikat olyan számban, mint a fő accountok. Bár én örülnék, ha stock futamok lennének. -
Karibaba
aktív tag
válasz
sagesz93 #22927 üzenetére
Nekem a corollával csak annyi a gondom ha kidobja a farát, tuti 3x körbe fordul
Subaru vs EVO : Az EVO kicsit gyorsabb,de pattog ha terepen mész vele. A Subaru a legdurvább részeken is siklik mint hajó a vízen.Én a Subarut választanám.
Ha marad AP-d Corvette-re tartalékolj, Nagyon jó az irányítása és nem pattog mind a Panama.
Sok jó versenyzővel az a baj, tokyós pályákon jól mennek, de ahogy Englandos pályák jönnek inkább kilépnek.
Pedig régebben a fő pálya B-road rally volt, kaptam is 5-6 k xp/rp-t futamonként.
Azon a pályán érdemes tesztelni a kocsikat , van terep is meg egyenes szakasz is ahol letesztelheted mit bírnak a gépek. -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #22931 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #22929 üzenetére
Még jó, hogy nagy a felbontásom, különben kitakartad volna az egész képet
Igen sajnos ez a bogár még bent van. A taskokat, némelyiket csak újra belépés után lehet újból teljesíteni.
A specta bug is megvan még. Ha spectaként vagy bent egy szobában, nézef ahogy versenyeznek, akkor a te statod is változik. ha kilépsz akkor még a reliability is romlik, a ratinget nem tudom, kiléptem de akkor még nem vonta le, de még enm mentem azóta másik futamban, lehet itt is a következő versenynél vonja le.
Sajnos az 5.1es hanggal is baj van. A nem orrmotoros autók belső illetve orrnézetből nagyon hallkan szólaltatják meg a hátsó szatelliteket.
Szerintem fionahoz patch nem fog már jönni. Úgy hogy ha javulást akarunk rovar téren akkor új verzió "feature"-eivel is meg kell barátkoznunk.
Nekem sincs csapatom, se magyar, se (in)aktív
-
Creative997
őstag
A csapatversenyen (mivel 3Gben egyedül vagyok magyar, illetve Bischof is ott van csak elég régóta inaktív) indulnék a pH csapatban ha lehet, tibivel
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #22929 üzenetére
Csak akkor megy ha kijelentkezek és vissza
-
Creative997
őstag
Gondoltam megcsinálok pár 140méteres missiont, megcsináltam az elsőt, kinyitottam megint, aktív de mégsem méri az ugrást. Ez vajon miért lehet?
-
Creative997
őstag
-
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22926 üzenetére
A nagy kedvencem/álmom a corolla a játékban, szóval szerintem azt meg fogom venni
Lvl 27 lettem, majd 700.000 xp a panama
Most van 600.000xp-m. -
Creative997
őstag
válasz
sagesz93 #22924 üzenetére
Evo és WRX kb egy szinten van, nem sok különbség van a 2 között. WRXet használtam először nagyon sokáig aztán elbaszták az irányítását, de szerencsére lett evo-m és most is azt használom, de a WRX megint nagyon jó. Tehát végülis mindegy melyik, én ezt a 2t szeretem a legjobban class5-ben. Az RX-7 is jó, ha felgyorsul simán felveszi a versenyt és driftre (sim drift) ez a legjobb autó véleményem szerint.
1500APból meg vagy egy Corolla és 2000GT vagy egy class4. Abból S2000 vagy MR-2 a jó. S2000re nehéz a balance választás, hosszas tesztelgetés után meg lehet találni és piszok gyors kis gép lesz belőle. MR-2 is jó választás, gyors csak kicsit nehezen kanyarodik de tökéletes driftre. Ott van még az RX-8 de szerintem az a leggyengébb, a leglassabb összességében, de a leggyorsabb a kanyarokban és uaz mint az RX-7 csak kevesebb pacival.
Röviden -
sagesz93
addikt
Hi!
Úgy látszik a holnapi nap folyamán sikerül szereznem 2000AP-t(ahogy láttam az első vételnél 35%bonus meg alapból is ad valamennyi bonus, szorják a pénzt az aeriások)
Ebből természetesen kocsit szeretnék venni.
Evo-t érdemes lenne? Mert ahogy láttam van választék. Probálgattam az összes cl5-s kocsit, az Evo jött be a legjobban. Az 1899 AP, még maradni fog kb 1000(Hogyha a bonust is hozzáadom) és még elvileg kapni fogok a pókeres facebook alkalmazásra is 500-t, szóval maradni fog ~1500AP-m, abból mit érdemes vennem?
SLX: Mikor is lesz az a bizonyos verseny? -
bakosgabor57
őstag
Sokszor nem hallom a saját autóm hangját a többiekétől és emiatt rosszul váltok, vagy előbb, vagy később és ha jól látom ezen nem is tudok segíteni a hang beállításokban...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #22918 üzenetére
Ez az, hogy lesz-e...
Amúgy én még csak 3500 versenynél tartok, és lassan meglesz a 2500 győzelem, amit 70 nap játékidővel és 98000km (~61000mérföld) megtett úttal.
Egyébként ebbe vajon beleszámít a teszttel, gyakorlással és küldetésekkel eltöltött idő és futott táv?? -
Creative997
őstag
válasz
kekeeci #22916 üzenetére
Én több mint 21 hónap alatt most érem el a 44et (30k XP még), mondjuk az elmúlt fél évben nem sokat nyomultam
így kb fél éve vagyok 43
Így 40 felett elég kilátástalannak tűnnek a szintlépések most már 2milkóval a következő szintig..
Amúgy elértem a 3000. győzelmet tegnap, lassan közelítek az 5000. versenyhez és az 50000 mérföldhözSzerk: most nézem h a 45höz 3 mila xp kell
na az egy év lesz... ha lesz még PT
-
kekeeci
senior tag
válasz
Napfénysüti #22914 üzenetére
Abban mi lenne a poén, ha két hónap alatt eléred az 50-es szintet? Nekem 15 hónap alatt jött össze a 44.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22905 üzenetére
2 hónapja játszom és lvl 25 vagyok csak... Ennyit a fejlődés sebességéről. Bár nem tudok minden nap játszani.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #22911 üzenetére
Daraaval beszéltem. 1fastot akkor sikerult elkerulnom.
-
PaJa1
őstag
Egy volt PT GM szerint talán lehetséges, hogy elképzelhető hogy ezt a magyar csapatbajnokságot az aeriagames támogassa. Még várok a jelenlegi GM válaszára, kb 1 hete se híre se hamva.
-
PaJa1
őstag
válasz
Szerintem jól haladsz. Mikor kezdtem akkor nekem olyan 1 hónapba tellett elérni a lvl30at, TA és Broad ment szinte mindig.
Össze kéne írni, hogy hány csapat van aki részt venne ezen a megmérettetésen, hogy kalkulálni lehessen mekkora volumenű esemény lesz ez..
Itt egy guglis táblázat, tessék értelem szerűen kitölteniegy csapat csak 1xer írja be magát
-
sagesz93
addikt
válasz
Én is így érzem, főleg azért mert amikor te elkezdted a játékot voltam lvl 18, most meg lvl 27 vagyok, te meg 23...
Sok 60körös TA, ott fejlődnél rendesen, de az elég unalmas lehet.
Hát minden nap foglalkozol a leírtak közül az egyikkel, valahogy csak össze fog jönni. -
Mariann294
őstag
válasz
Ez a szmájli óriási!
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Napfénysüti #22902 üzenetére
Hali
Meg én...Valahogy úgy érzem, ritka lassan haladok, pedig igyekszem. Már két hete játszom a PT-al, és még mindig csak lvl23 vagyok, bár ahogy elnézem a fejlődés menet nem is igen enged ennél gyorsabbat. Mindenre pedig egyszerűen képtelenség időt áldozni, mission-t is kéne, tesztelni is kéne pl. balance-okat, pályákat kéne gyakorolni hogy legyen némi esélyem versenyen, na meg sok-sok lóvét keresni...stb.
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #22900 üzenetére
Az tény, hogy nem jó a sift grafikus motorja, de nekem is hasonló a konfigom csak intel e7400-al, azon futott egész tűrhetően. Néha esett le 20 FPS környékére, meg az ati miatt vannak bizonyos részek ahol magas az FPS de kicsit meg-megakad. 1920x1080, max részletesség, csak AA nem volt és az aniztrop szűrés volt 4xeresen.
bakosg, nem fogom feltenni a shiftet, főleg nem végigvinni, hogy menjek Spa-ban gyors autóval. 4 óráig élveztem a játékot aztán annyi lett. Az MC12-vel ment Spa körödben otthagytál egy keveset, legalábbis szeretem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #22899 üzenetére
Ha jól látom klántárs lettél. Üdv az OBB-ban.
Nem is laksz messze tőlem, sőt...
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #22899 üzenetére
Van benne valami, gábor mester jól tolta a shiftbe
(egyedül csak a drift fogott ki rajta, az én örömömre
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Interactive Brokers társalgó
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest