- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
6-os Link..
"bammeg add má ide egy kicsit" -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #23897 üzenetére
Haha..
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #23896 üzenetére
Talán nézd meg a linkeket feljebb
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Most mivan?
hogy jöttem szóba?
nem értem -
SylarHUN
senior tag
válasz
UnConnecteD #23889 üzenetére
Az utcsó képen min veszekedtetek? Végkifejlet?
-
Mariann294
őstag
válasz
Ezt jól összeválogattad!
-
Creative997
őstag
válasz
Régi szép idők.
Igen-igen kisvárdai, emlékszem -
rsx
aktív tag
válasz
valahogy ismerös volt a stilus : kisvárdai
-
erdol
senior tag
válasz
Bocsi 2007 dec szóval 2 év.
-
erdol
senior tag
A játék mikor indult egyébként,a legelejére vagyok kíváncsi.Én 3 év 1 hónapja tolom már.
-
PaJa1
őstag
válasz
csige791 #23886 üzenetére
Fél év inaktivitás után az accokat kivonják a forgalomból.
UK-ból hotspotshield-del vagy proxifier-rel tudsz belépni.
Előbbi leírást, magyarázatot nem igényel, talán csak annyit, hogy telepít és connect.
Utóbi viszont macerásabb, mert neked kell megadni, hogy melyik proxin keresztül csatlakozz, azt persze előbb tesztelni kell, hogy milyen. Leírás
Arkád irányítás került driftbe, ctfbe, explorerbe, TAba és dragbe is szerintem. -
csige791
tag
Sziasztok!
Újra letöltöm PT-t. Kb 2 éve toltam utoljára, mi az amit tudnom kell ?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok
Aki pesti vagy közel lakik!!!!
Go Emergenza! Február 27.Budapest Dören kert!! Jegyek kaphatók Echonald tehetségkutató!!!!
Aki el tud jönni keressen meg nem zsűri fog továbbjuttatni hanem a közönség mindenkire szükségünk van!!!!!
www.echonald.hu
msn: Mongoose92@hotmail.comAki akar az jöjjön el 1.500 .- összesen 9 zenekar lesz kb este 7 töl hajnal 1 ig!!!!
60 an megyünk bussszal!!!
marad 40db jegy!!!!!
Nagy buli lesz gyertek!!! -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #23883 üzenetére
A Fiona után volt még egy-két hónappal egy pár megás patch. Nem ezért számítjátok máshogy?
-
Creative997
őstag
Amikor összeírtam a summary-t, akkor sok olyan üzenetet találtam - köztük a GM-ét - júniusban hogy végre itt az új patch, Fiona és onnantól írogattak azzal kapcsolatban hogy ilyen-meg olyan, meg nekem is június rémlett. Végülis lényegtelen, régóta megvan, kéne már frissíteni.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #23881 üzenetére
Hát a mi gyerekünk!
-
hugoagagyilo
tag
Még jó hogy vissza olvastam nem tudtam kinek a gyereke 5 hónapos
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23877 üzenetére
Januárban lesz 5 hónapos, augusztusi a verzió.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #23874 üzenetére
Akkor semmit nem javítottak ki. Még nagyobb szégyen.Legalább adná meg az rp-t érte.
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23873 üzenetére
Meg az új Hangar pályákon, meg az egyik python creek-en is.
-
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #23870 üzenetére
Hát igen volt régen egy szám is nagyon-nagyon régen és azt énekelték benne hogy Ó mami blue
Na erről sem gondolta senki hogy kék mami. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
SylarHUN #23866 üzenetére
Idézet innen: http://www.obb.zoldneon.hu/
"Szeretném a csapat nevét megváltoztatni Old Bad Boys -ra (Öreg rossz fiúk)! Mert a mostani elég gázos (Az öregfiúk megkékülnek) illetve nagyon "meleg" benyomású."Én már a legelején gondoltam magamban, hogy ez egy elég 'géj' név, csak nem akartam beszólni. De örülök, hogy végül magadtól is rájöttél.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #23863 üzenetére
Hát ha csak akkor érsz rá akkor 1-2 héten már ne múljon.
Azért fél év alatt a wr bugot kijavíthatták volna.Szerintem már csak California Downtown /Living District short Race pálya bugos.
-
SylarHUN
senior tag
Némileg megváltozott az OBB!
Új a nevünk! (Old Bad Boys) O|B|B ez az új előtag. -
törölt tag
Egy kérdés, már 2-szer is előfordult velem, hogy verseny után egy nagy ablak fogadott, hogy congratulations, you rewarded XXX RP, meg world record, de sose kaptam RP-t, ezt az üzenetet miért kaptam mégis?
-
Karibaba
aktív tag
Jó lenne a bajnokságot folytatni!!! Meg kellene szervezni ki mikor ér rá.Szerintem kell 2 hét mire mindenkit megint összeszedünk.
-
erdol
senior tag
válasz
_DarkDevil_ #23858 üzenetére
Én ma a labdát rúgtam most már lépni sem tudok. Sör meg alvás a mai program majd holnap behozom a lemaradást ma már nem tudom lenyomni a pedálokat sem.
-
_DarkDevil_
csendes tag
Mi ez a punnyadás fiuk?? Mindenki tolja a játékot?
-
PaJa1
őstag
válasz
#31757056 #23856 üzenetére
Gridet jó gépen nem próbálta, csak a demot laptopon. Képeken láttam a grafikát, nekem nem jött be, csicsás csillivilli. Demo után a teljest ki sem próbáltam. De jobban van optimalizálva mint a PT.
freddyd bosszantott ma rendesen.
Azután, hogy vigyázok rá mint valami hímes tojásra, ügyet sem vetve rám átgázol rajtam az első féktávon. Én a falnak szögezve állok ő meg rongyol kifele a kanyarból.
-
törölt tag
Én ha lehetséges, a maximális beállításokkal játszom. Én úgy vélem, hogy a PT grafikája nem indokolja a nagy gépigényt. Meg lehet nézni ehhez képest egy GRID-et például, ugyanezzel a konfiggal 60-100 FPS-el harapja ketté a gépem, pedig az sokkalta szebb játék, a PT élethűségben meg se közelíti. Igaz a GRID nem annyira jó játék mint a PT és nem is annyira összetett.
Most kimértem, a Marmay Road-on 8 játékossal 30-40 FPS, ami néha lelaggol 30 alá de csak pillanatokra, 5 játékossal 40 felett volt, csak ritkán alatta. TA-ban 5 játékosal 90 FPS, valószínűleg 10-el sem fog 50 alá menni. Egyik japán pályán nappal 45-60 FPS. Éjszaka még nem versenyeztem, ott nem tudom milyen. Beállítások plafonon 1280x1024-ben, WIN7 64bit, cat 9.12, adatlapomon található konfiggal és tuninggal. -
erdol
senior tag
Gondoltam hogy most vga harc indul.
Én a geforce tábort erősítem.Volt már mindkettő.Most ez van és lesz is.Szerintem a geforce gyorsabb, az ati szebb kinek mi és mihez kell. -
Karibaba
aktív tag
Szerintem a GTX 260 csúnyán elveri a ATI 4850 et
ATI 4850 42 GIB/s
GTX 260 112 GIB/s kb ennyivel jobb. itt vannak adatok. -
PaJa1
őstag
válasz
#31757056 #23851 üzenetére
Nekem PTben szerencsére már full graf(nekem full, ami nem tetszik azt nem kapcsoltam be) mellett nincs baj az FPSsel. Laptopon is elfogadható FPSel megy, bár azon némelyik pálya eléggé húzós, főleg az éjszakaiak. azok olyan 30 körül mennek, de a többi ott is megy szépen minimum közeli grafikán ami szerintem nem is csúnya.
-
törölt tag
Így van, az nagyon sok érte, árat kéne csökkenteni a gyártónak. Este én is megmérem FRAPS-el az FPS-t játék közben, mert tegnap az egyik versenyen belekeveredtem egy kis csihi-puhiba, kb 10-en látszottunk a képernyőn, és visszaesett a sebesség, játszhatatlan nem lett, csak éreztem hogy jobban izzad a gép.
-
Pörp
senior tag
válasz
Karibaba #23847 üzenetére
9.12-vel 40-FPS-t nem tudtam kihozni. 9.3-al meg igen változatos 30-120FPS. Na majd hétvégén kipróbálom a 8. sorozatot, hátha javul valamit. Hm... pedig jó kis kari lenne, csak mindíg ezek a driver gondok. Én is gondoltam rá hogy megszabadulok a 4850-től, de mit vegyek, 9800GTX+ esetleg GTX260?
-
Gaz 78
aktív tag
off game!
tök jó
én kisiklottam mint állat!klikk : http://www.gtiproject.com/
-
törölt tag
válasz
Karibaba #23843 üzenetére
Furcsa, akkor lehet, hogy nekem ezért játszhatatlan 4830-al XP alatt 9.12-es catával? Tegnap feltettem az XP-mre is, arra az esetre ha véletlen ott járok, tudjak körözgetni, de nevetségesen szaggatott. Alig bírtam végigszenvedni a pályát, de retire-zni sem akartam, nem mértem de szerintem 20-at nem érte el az FPS.
Egyébként win7 64bit alatt tolom, ott semmi gond nincsen, egy apróságot leszámítva, a 9.10-el az egyik downtown pályán kemény grafikai bugok voltak, de feltettem a 9.12-őt azóta semmi zűr nincs vele, pedig minden maxon van, maximális élsimítással 1280x1024-ben, egyedül a noise effekt van kikapcsolva... FPS-t mondjuk még nem mértem, mert sehol se szaggat, akkor szoktam csak mérni, ha finomhangolni kell mert kevés a játékhoz a gép. Bár belépéskor még így is figyelmeztet a játék, hogy nem friss a vga driverem, pedig most a 9.12 az utolsó WHQL -
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #23843 üzenetére
9.8assal remekül (régebben a 9.9essel is) fut a konfigomon(profilon látható) fullHD felbontás, minden maxon kivéve antiA és world detal - közepes; shadow és az alsó 3 csúszka van levéve, post effects, noise meg még vmi mert nem tetszenek. Az árnyékot lehet, hogy visszakapcsolom, azért kapcsoltam ki, mert nem volt végig jelen, csak akkor láttam, ha közelé értem hozzá, kb 50 méteren belül és zavart, hogy csak úgy előtűnik.
-
Pörp
senior tag
Lenne még egy kérdésem. Amikor régen (kb 2 éve) játszottam ezzel a játékkal, akkor 8800GTS VGA-m volt, és úgy emlékszek sokkal jobban futott, mint most a 4850-el... Agyon kell butítani, hogy meglegyen a 60FPS, és bekapcsolhassam a vsync-et. Azóta fejlesztették a grafikát, vagy mi lehet a gond?
-
Gaz 78
aktív tag
Akkor ezt a profilkikapcsolgatást nemrég vezethették be mert én 2008 júliusától 2009 februárjáig szüneteltettem a játékot mert külföldön tartózkodtam!Ráadásul mikor hazajöttem egy teljesen más PC-re tettem fel a játékot és onnan folytattam az egészet ahol abbahagytam!Be is tenné a kiskaput ha eltünne a profilom a valagravaló AP-s kocsival együtt!
-
törölt tag
Sziasztok. Én több mint másfél év kihagyás után újra feltettem a játékot. Kapásból újra kellett regiznem, mert a régi account-ommal nem tudtam belépni. Ezen most level 16-os vagyok egy K660-al tolom.
Szerintetek valahogy nem lehet hozzájutni a régi felhasználómhoz?
Az első hozzászólásban található listából úgy látom nem sokan maradtak itt.
-
bix-
tag
-
-
Creative997
őstag
Nem apróztad el, jó hosszú lett
Kár a grafikáért, de nagyon jó kis vimeo lett
Tetszik, a zene is, a kamerák is jók, legjobban a TA tetszik, még sosem néztem replayből TAt sok kamerából. TA nagy karambol FTW
meg a boxkiállás/büntis menetelés is hiába egyszerű, de az is tetszik. Jó lett na.
-
Pörp
senior tag
válasz
SylarHUN #23820 üzenetére
Köszönöm, és neked is Karibaba.
Igen az IP-banról hallottam, de még ahoz képest is igen gyéren vannak TA-ban. Tegnapelőtt mentem TA-t, és valóban nem sokat változott, ugyanúgy lökdösnek mint régen... Pedig jó RP szerző hely, még így is elszórakozok velük. Hagyom had menjen előre a rajtnál a sok dodgem-es (ami szégyen egy versenyjátékban), de így ki tudok maradni a zúzásból, meg lemorzsolódik a sok gyökér. Arcade VS-ban csak ezeket a rövid kis pályákat nyomatják, aminek a végén kapok 500-600RP-t... A laggosokkal nem lehet valamit tenni? Pl. léptesse ki a versenyből, de veszteség nélkül. -
bix-
tag
Sziasztok!
Örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a videó az I. OBHUN házi versenyről!
Nézzétek egészséggel!http://vimeo.com/8569856
-
Karibaba
aktív tag
Sorba lehet csak megvenni a motorokat, ezért is van az hogy árban nem nagy eltérés van az 1 es és a 4 es upgrade között.Ta ban meg kell venni a többi kocsit is ha versenyezni akarsz vele. Kormánnyal szerintem jobbat lehet menni, mint bill ről ,jobban íven tudod tartani.
Csak a fizikában van különbség sim és arcade között.Lacika gyorsabb volt.
-
SylarHUN
senior tag
Minden upgradet meg kell venni szépen sorban.
A TAPro-t és az Intimidator-t RP-ért vagy AP-ért kapod csak meg. AZ az meg kell venned a shopban.A kevés versenyző 2 tényező miatt van!
1. Az IP-ban miatt.
2. A játékosok nagy része jól megutálta, mert rengeteg gyökér játszotta azt, hogy kilökdös, keresztbe áll a pályán stb......
Bizonyos része a kilökéseknek persze nem szándékos dolog, arról a lag tehet. -
Karibaba
aktív tag
Szerintem mikor bejött a morello nem olyan sokan tudták tesztelni,hogy milyen és nem is volt sok cl7 es szoba ami fullos lenne.Én sokat mentem vele Englandon éppen azért mert akár hogy balancoltam nem tudtam úgy menni vele hogy ne drifteljen le 1 kicsi ugratónál. Ha meg R+grip R aero akkor meg baxik kanyarodni.Most megint elővettem a morellot de ugyanolyan szar. A panni pattog az úton, de legalább irányítható a morello szerintem 2x jobban pattog az úton ,kimegy a segge és irányíthatatlanná válik.A féktáv 2x annyi mint a panni nál pedig csak 1 kicsit gyorsabb.Szerintem kormány nélkül kész killodás vele menni.
-
Pörp
senior tag
Kérdések
Car upgrade. Ha van pénzem pl a legjobb motorra, akkor elég megvenni azt, vagy az előtte levőket is meg kell/érdemes? Látom TA-ban, már nem csak egy autó van, a többit meg kell venni, vagy megkaphatók valahogy? Elég kevés versenyzőt látok a TA-ban a 2 évvel ezelőtti időkhöz képest
Mennyire sokan játszanak kormánnyal, illetve azzal sokkal jobb időt lehet menni valyon, csak mert ez a játék nem kifejezetten egy szimulátor. Arcade VS módban mentem eddig, a szimulátoros mód több RP-t ad, vagy különbség csak a fizikában van a két mód között?
THX! -
PaJa1
őstag
A morello most nem tűnik olyan fosnak mint annak idején. Lehet akkor azért nem jött be mert kanyarvadász gépet vártam, ez a dög meg alulkormányzott és kis csúszásra van szükségem. Szerintem a fékje is gyenge. Gyorsabb vagyok vele mint a a CL6osokkal, de még mindig nem fog meg annyira mint az RX vagy a kis Buggy. Arról nem is beszélve, hogy amennyiért vesztegetik annyit nem ér meg, mire visszahozná az árát addigra nem is tudom mennyi,de rettentő sok víz fog lefolyni a Dunán
-
Attka85
tag
sziasztok, én is észre vettem valamit: rátettem tegnap az 1. body-t végre, azzal semmi gond nem is volt, mert javult a féktáv és a handlingje is nőtt, meg a lóerő és végseb is, szóval okés, de megnéztem a 2., 3. body-t is és mit látok...a gyorsulása ugyan csak 1 tizeddel, de nőtt...3.56-ról 3.57-re, a 3. body berakása után meg 3.62-re nőtt...a többi adata rendben javult, de ez nem faja...direkt újra logineltem, hogy biztos bebolondult, de akkor is ugyanaz...egyébként elég bonyolult személyiség valóba a rello, de szokható...nehezen lehet csúszásban tartani, legalábbis az általam próbált r-es grippel... asszem f+-szal lesz a driftelhetősége jobb, na mind1, azzal úgysem nagyon fogok driftelni, mert kiútálnak a többiek a szobából...
--- más: nem tudjátok meddig lesz benn a shopban, mert tuningolni szeretném a 3-as szintig, a 4. úgyis kb 3000FT, az majd egyszer az AG-ról, ha a játék kicsit javul, esetleg kiveszik a bann-t, vagy legalább jön egy új verzió...na üdv!!
-
kekeeci
senior tag
válasz
UnConnecteD #23812 üzenetére
522 a max, ha van küszöb, ha nincs (a karosszéria elemek csak a nem fullos morgónál jelentenek különböző változásokat, eltéréseket, a fullosnál semmi eltérés, tehát 344 km/h, 522 LE, 3,11s, 27m és 40%)
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #23812 üzenetére
Még szempemberben egy topikban GSX azt írta a Morello az egyetlen ahol a kocsi adatai is változnak ha cseréled rajta az optikai cuccost, de elvileg az egy bug. Viszont nem mindegy miket raksz rá, befolyásolják az autó menettulajdonságait, ha jó kombinációkban rakod fel őket erősen képesek befolyásolni a handlinget és a top speedet csak ezek nem jelennek meg számokban.
Ezt már korábban is hallottam és még év elején mikor a ligákra gyakoroltam, a Route 2-re, a Stallionra Krivjur által tanácsolt optikai tuningot raktam fel és mivel sokat mentem akkor ott, érezhető volt a különbség. Lehet hogy bug, lehet hogy nem, csak erről semmi hivatalos infó nem volt, csak egyszer asszem 1 éve volt valami szavazás hogy befolyásolják e -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23794 üzenetére
A HSS nem mindig okoz laggot, ha újraindítod akkor elképzelhető hogy más szerverre kapcsolódik ami kevésbé lagol, persze fordítva is igaz. Az sem egy szerveren keresztül bonyolítja a forgalmat. Legalábbis ezt olvastam aeria forumon.
-
Creative997
őstag
Ajánlom a legújabb klienst töltsd le így kevesebbet kell peccselni
-
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23805 üzenetére
Hát ok, este felrakom újra.
Pl. Trackmania-ban sincs ilyen hülyeség. Bár azt meg kell venni. -
Creative997
őstag
Persze nem akarom a kedvedet szegni, egy maroknyi csapat még mindig bennt van és keményen tolják, például akik még itt vagyunk
Ha belépsz a változás meghökkentő lesz. Új dizájnja van a játéknak, 3D-s szobákkal. Már nem F, E, D, C, B, A, AA, AAA szintek hanem számokkal jelzett szintek vannak, 0-50ig. [link]
Több autó, több pálya, több mód, több térkép, missionök botokkal vagy egyedül stb. Ha játszol és lesz kérdésed akkor itt segítünk. -
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23803 üzenetére
Úgyis van! A profitért mindent!
-
Creative997
őstag
Invictus adta el több kiadónak.
Amikor te kezdted akkor még csak 2 volt, a Gamepot-os Level-R és AGE-s Project Torque.
Ez sajna nem arról szól hogy játszhatsz e a bantu négerrel is és az baj lenne, hanem a profitról és a gamigo csábítás minden eszközét bevetették annak érdekébe hogy visszaszerezzék (netalántán többet is) a játékosaikat. -
Pörp
senior tag
válasz
Creative997 #23801 üzenetére
Atyagatya... Régen ez egy kézben volt és kész, miért kellett ezt így megbonyolítani? Még a játék neve is eltér helyenként. Kiadók, kiadók... Mit kell ezen kiadni, ingyenes netes játék, aki megírta csinálja az és kész. Nem kell ide kiadó. Fakk-anal
Metin2 ingyenes MMO-nál miért nem gond hogy együtt játszok a némettel, dél-amerikaival, angollal, eszkimóval?
-
Creative997
őstag
Ez egy hosszú sztori.
Ezt a gamet manapság már több kiadó is forgalmazza, más néven. Az európai kiadó, a gamigo tavaly ősszel kiadott egy új klienst (Hannah néven) a verziójukba (Level-R) ami egy hatalmas bukás volt, egy rakás szar. E miatt rengeteg játékost elveszítettek akik a levelRből átjöttek ide, az amerikai AeriaGames által forgalmazott PT-be, akkor ez volt talán az egyetlen ahol még a régi patch volt (és van), ezt még nem cseszték el, mert visszautasították a Hannah-t.
Ez nem tetszett a gamigo-nak és hogy visszaszerezzék játékosaikat, jogi útra terelődött a dolog, állítólag a szerződésekben olyan foglaltatik hogy a kiadók területén már kellett volna egy ilyen IP-blokkot csinálni hogy a körzetükbe tartozó országok csak az ő verziójukkal játszhassanak, amik a következők:
- North America
Title: Project Torque
Operator: Aeria Games Entertainment Inc.- Russian Federation
Title: Скорость Онлайн
Operator: Nival Network- China
Title: 极限飚车
Operator: Joyzone Inc.- Indonesia
Title: Fast Black
Operator: One Life Inc.- Japan
Title: Level-R
Operator: Gamepot Inc.- Germany, Austria, Switzerland, France, Spain, UK, Poland and Rest of World
Title: Level-R
Operator: Gamigo Inc.illetve mi maradhattunk a PT-ben.
És ez be is lett vezetve, azóta hatalams mélyponton van a játék. Sokan várnak hogy megszűnjön az IP blokk és újra fellendüljön a játék, de ahhoz már frissíteni is kéne mert már fél éve ebben a kliensben vagyunk.Még pár dolog ami neked új lesz: 2008. júniusában jött a Diane kliens és vele sok új módok, Arcade Vs mód kivételével minden szimuláció volt. A jelenlegi kliens óta viszont a Simulation Vs mód kivételével minden árkád lett ami hatalmas felháborodást okozott és kezdett sok játékos lelépni. De állítólag minden a helyes irányba halad..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest