- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Az én RXem designja is hasonló, csak a lőkösök és talán a sárny más, de a festés és a felni nekem is ez jön be leginkább.
A ghost ON nagyon hiányzik, főleg azok miatt akiik laggolnak. Startnál később indulnak így a mögöttük startoló kapásból egy frotális ütközéssel kezd, meg a pályán ugrál össze vissza úgy elég cinkes ellene versenyezni mikor nem tudod hol van. Egyszer még melletted látod aztán csatt

Persze hiányolom még a többféle preset beállítást is. Tudom bugos a jelenlegi verzióban és egyszerűbb kitörölni mint megjavítani, de akkor is jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs