Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én amit nem értek: hova tűnt el rengeteg autó amik jelenleg vannak a Fionában?? Van pár új az tény, de több tűnt el. Vagy csak a beta miatt van kevesebb? Ez nagy hiba lenne ha így maradna!!
Amikor pénteken fennt voltam, akkor egyszerűen nem tudtam feltuningolni a cl6os Cobrát, nem engedte, valami olyasmit írt ki hogy már megvannak a tuningok. Aztán látom hogy a nevek az alkatrészek felett másak, pl motornál ECU-t írt ki, de többnyire Color #5, Color #7 stb. Eközben más meg fel tudta tuningolni.
Sajna nem tudtam sokat nyomulni vele. A sok akadály, főleg úgy hogy nincs ghost on, az halál lesz így, senki nem fog nekik örülni, felesleges. Az autók hangja tetszik, tisztára mint a rally gamekben
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.
Hirtelen ennyi. Ha lesz még, hamarosan felmegyek megint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.