Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én amit nem értek: hova tűnt el rengeteg autó amik jelenleg vannak a Fionában?? Van pár új az tény, de több tűnt el. Vagy csak a beta miatt van kevesebb? Ez nagy hiba lenne ha így maradna!!
Amikor pénteken fennt voltam, akkor egyszerűen nem tudtam feltuningolni a cl6os Cobrát, nem engedte, valami olyasmit írt ki hogy már megvannak a tuningok. Aztán látom hogy a nevek az alkatrészek felett másak, pl motornál ECU-t írt ki, de többnyire Color #5, Color #7 stb. Eközben más meg fel tudta tuningolni.
Sajna nem tudtam sokat nyomulni vele. A sok akadály, főleg úgy hogy nincs ghost on, az halál lesz így, senki nem fog nekik örülni, felesleges. Az autók hangja tetszik, tisztára mint a rally gamekben
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.
Hirtelen ennyi. Ha lesz még, hamarosan felmegyek megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Windows 10
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A team CTF is faja amit még próbáltam. Az új autók közül a Cobra (balance és tuning nélkül) rohadtul csúszkált, a Miata viszont el lett találva, a Silvia sem rossz, csak oda is balance kell.