Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Irányítás? Sok köze nincs a sim-hez, de még a rendes PT árkád módjánál is árkádabb a béta irányítása. Kb ilyen nfs3 szintű. A kameramozgás is nagyon irritáló, ráadásul nincs egy rendes külső kamerállás: az egyik túl közel van, a másik túl távol van (akkor jó, ha kb 20-al mész, de ugye.....akkor megelőznek
), a harmadik meg olyan távol van, mintha egy helikopterből 2km-ről követném a kocsim.A béta számomra ennyi volt: 2 és fél óra még letöltöttem, 20 perc telepítés, 1 óra update, 1 óra szöszmötölés a menüben (kocsik vétele, tuningolása), majd sikerült bejutnom egy szobába és elég volt 2 perc a pályán, hogy azt mondjam, köszönöm, ebből nem kérek.
Ami lol: mindenki fullos trunk-kal, mindenféle kétszerezőkkel meg háromszorozókkal meg mindhárom csajjal megy, mert "most megtehetem". Oszt majd les egy nagyot a rendes verzióban, hogy nem olyan gyors meg 10-ed annyi xp-t/rp-t kap. A sugárhajtómű meg a tetőből kiálló fehér kéz beteszi a kaput.
Az apuci hitelkártyáját sűrűn elkérő, 10 éves amcsi kölöknek biztos jó lesz (egy ideig, amíg rá nem un, de a lényeg, hogy beregelt meg belerakott vagy 1000$-nyi AP-t). Nekem ez már nem autóversenyzés. Akkor már inkább nyomom a gép ellen Shift-ben meg Dirt2-ben, ezerszer élvezetesebb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a harmadik meg olyan távol van, mintha egy helikopterből 2km-ről követném a kocsim.